Type to search

Stiri Serie A

Napoli vs. Udinese: Luptă Acerbă pentru Obiective Diferite în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Napoli Speră la Participarea în Cupele Europene

  În timp ce Napoli încă speră la fotbal european în sezonul următor, Udinese se confruntă cu amenințarea retrogradării. Cu doar patru meciuri rămase de jucat în acest sezon, Udinese trebuie să se mobilizeze pentru a evita retrogradarea, având în vedere forma slabă recentă. În consecință, se preconizează un meci atractiv, ale cărui ponturi Serie A sunt dezvăluite online de specialiști pricepuți în ponturi pariuri sportive.

  Napoli, deși nu trece printr-o perioadă grozavă, rămâne totuși în cursa pentru competițiile europene. Cu un nou antrenor interimar, Francesco Calzona, și o serie de rezultate sub așteptări, Napoli trebuie să-și redirecționeze atenția pentru a obține punctele vitale în această confruntare împotriva lui Udinese, confirmând recentele predicții fotbal din Serie A.

Napoli vs. Udinese: Luptă Acerbă pentru Obiective Diferite în Serie A
Francesco Calzona

Udinese Luptă pentru Supraviețuire

  Udinese a avut o serie nefericită de rezultate și se confruntă cu o situație dificilă în clasamentul Serie A. Cu doar două puncte obținute din ultimele șase meciuri, echipa gazdă trebuie să găsească soluții rapide pentru a rămâne în prima ligă italiană. În meciul din tur, Napoli a învins Udinese cu 4-1 pe proppriul teren.

  Udinese se bazează pe absențele notabile și pe o serie de meciuri dificile încheiate cu doar două puncte obținute din ultimele șase meciuri. În ciuda acestor provocări, echipa condusă de puțin timp de Fabio Cannavaro trebuie să lupte pentru fiecare punct pentru a rămâne în Serie A, confirmând ultimele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

Napoli vs. Udinese: Luptă Acerbă pentru Obiective Diferite în Serie A
Fabio Cannavaro

Formații probabile

  Udinese:

Okoye; Ferreira, Bijol, Kristensen; Ehizibue, Zarraga, Walace, Samardzic, Kamara; Pereyra; Lucca

  Napoli:

Meret; Di Lorenzo, Jesus, Rrahmani, Olivera; Anguissa, Lobotka, Cajuste; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri