Type to search

Stiri Premier League

Manchester United Luptă Intens pentru Revenire în Topul Premier League

Avatar of Xpert Bet
Share

Glasner Transformă Crystal Palace într-o Forță Redutabilă

  Oliver Glasner a adus o schimbare pozitivă la Crystal Palace de la preluarea postului de antrenor principal, obținând patru victorii, trei remize și trei înfrângeri în cele zece meciuri de până acum. Echipa este pe o serie de patru meciuri fără înfrângere și aspiră să încheie sezonul în aceeași notă într-un meci ale cărui ponturi Premier League sunt expuse online de către cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Manchester United, deși a avut un sezon dificil, încă se luptă pentru locurile europene. Cu o finală de Cupa Angliei de jucat, echipa lui Erik ten Hag caută să obțină o victorie crucială împotriva lui Crystal Palace pentru a reveni pe locul șase în clasament și pentru a-și întări șansele la o calificare europeană în sezonul viitor.

Manchester United Luptă Intens pentru Revenire în Topul Premier League
Oliver Glasner

Confruntare Crucială pe Selhurst Park

  Crystal Palace, care speră să realizeze o dublă istorică împotriva lui Manchester United, se bazează pe forma bună a jucătorilor cheie precum Eberechi Eze și Michael Olise. Cu o abordare ofensivă și sprijinul suporterilor de acasă, Palace vizează o victorie care să le consolideze poziția în clasamentul Premier League. În meciul din tur, Crystal Palace a câștigat cu 1-0 pe Old Trafford.

  Manchester United se pregătește să înfrunte o echipă a Crystal Palace în formă, într-o bătălie crucială pentru poziționarea în topul ligii. Cu absențe notabile în echipă, antrenorul Ten Hag trebuie să se bazeze pe performanța colectivă pentru a obține cele trei puncte la Selhurst Park, confirmând recentele predicții fotbal din Premier League.

Manchester United Luptă Intens pentru Revenire în Topul Premier League
Erik ten Hag

Formații probabile

  Crystal Palace:

Henderson; Clyne, Andersen, Richards; Munoz, Wharton, Hughes, Mitchell; Olise, Mateta, Eze

  Manchester United:

Onana; Wan-Bissaka, Casemiro, Maguire, Dalot; McTominay, Mainoo; Antony, Fernandes, Garnacho; Hojlund

Taguri