Type to search

Stiri Ligue 1

Derby la Vârf în Ligue 1: Lille și Lyon Luptă pentru Locuri în Cupele Europene

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lille, Aproape de Un Loc în Liga Campionilor

  Lille are în față oportunitatea de a-și asigura locul în Europa League pentru sezonul următor, cu un punct suficient pentru a confirma acest lucru. Sub conducerea lui Paulo Fonseca, gazdele se bazează pe forma excelentă arătată pe teren propriu și pe un parcurs stabil în ultimele meciuri pentru a obține victoria într-un meci ale cărui ponturi Franța sunt disponibile online.

  După ce a depășit o serie de trei înfrângeri consecutive în deplasare, conform recentelor statistici fotbal din Ligue 1, Lille vrea să-și consolideze locul în topul clasamentului și să aspire chiar și la o calificare directă în grupele Ligii Campionilor, depășindu-i pe cei de la Brest cu un singur punct în caz de victorie.

Derby la Vârf în Ligue 1: Lille și Lyon Luptă pentru Locuri în Cupele Europene
Paulo Fonseca

Lyon Continuă Cursa pentru Un Loc în Cupele Europene

  Cu doar trei meciuri rămase de disputat în acest sezon, Lyon se confruntă cu o luptă strânsă pentru un loc în cupele europene. Oaspeții trebuie să depășească dificultățile recente și să obțină rezultate pozitive pentru a păstra șansele la o participare europeană în sezonul următor. Ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost acum aproximativ două luni în optimile cupei Franței, Lyon câștigând atunci cu 2-1 în fața lui Lille.

  Deși a avut rezultate fluctuante în ultimele săptămâni, echipa condusă de Pierre Sage rămâne o echipă periculoasă, cu jucători talentați și ambiții ridicate în lupta pentru cupele europene, așa cum arată ultimele predicții fotbal din prima ligă franceză, realizate de cei mai buni experți ponturi pariuri.

Derby la Vârf în Ligue 1: Lille și Lyon Luptă pentru Locuri în Cupele Europene
Pierre Sage

Formații probabile

  Lille:

Chevalier; Santos, Diakite, Alexsandro, Ismaily; Gomes, Bentaleb; Haraldsson, Yazici, Cabella; David

  Lyon:

Lopes; Mata, O’Brien, Caleta-Car, Maitland-Niles; Caqueret, Matic, Cherki; Nuamah, Lacazette, Benrahma

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri