Type to search

Stiri Serie A

Atalanta vs. Salernitana în Serie A: Duel pentru Un Loc în Liga Campionilor

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Atalanta Își Menține Speranțele pentru Un Sezon Triumfal

  Atalanta se află în luptă pentru două trofee importante și pentru un loc în Liga Campionilor. După un rezultat de egalitate, 1-1 la Marseille în prima manșă a semifinalei Europa League, echipa condusă de Gian Piero Gasperini este hotărâtă să obțină puncte vitale în Serie A pentru a-și asigura prezența în cupele europene și anul viitor, câștigând un meci ale cărui ponturi Italia sunt dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  După ce a obținut o victorie confortabilă împotriva lui Empoli în ultima etapă, Atalanta este determinată să-și continue forma bună și să se mențină în cursa pentru un loc în Liga Campionilor. Cu jucători cheie în formă excelentă, echipa lui Gasperini este hotărâtă să se impună în fața Salernitanei și să-și atingă obiectivele sezonului.

Atalanta vs. Salernitana în Serie A: Duel pentru Un Loc în Liga Campionilor
Gian Piero Gasperini

Salernitana Speră la O Remiză

  Salernitana, deși retrogradată oficial, își va încerca norocul împotriva Atalantei, încercând să ofere o rezistență demnă. Cu o serie nefericită de rezultate înregistrate în ultima perioadă, echipa gazdă caută să încheie sezonul cu capul sus, încercând să ofere o surpriză în fața unei echipe puternice. În tur, Atalanta a surclasat Salernitana cu 4-1 pe propriul teren.

  În ciuda diferenței de valoare a celor două loturi, Salernitana își dorește să ofere o prestație solidă împotriva unei echipe Atalanta concentrată pe multiple fronturi. Cu câteva absențe notabile, echipa preluată de curând de  antrenorul Stefano Colantuono va încerca să se agațe de orice oportunitate pentru a obține un rezultat pozitiv care să infirme recentele predicții fotbal din Serie A.

Atalanta vs. Salernitana în Serie A: Duel pentru Un Loc în Liga Campionilor
Stefano Colantuono

Formații probabile

  Salernitana:

Costil; Manolas, Fazio, Pirola; Sambia, Coulibaly, Basic, Bradaric; Vignato, Tchaouna; Ikwuemesi

  Atalanta:

Carnesecchi; Scalvini, Hien, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Pasalic, Ruggeri; Miranchuk, Lookman; Toure

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri