Type to search

Stiri Serie A

Inter Milano Își Consolidează Poziția de Lider în Serie A cu Victorie pe Olimpico

Avatar of Xpert Bet
Share

Martinez și Thuram Marchează și Asigură Victoria pentru Inter

  Inter Milano a reușit să-și extindă avansul la vârful clasamentului Serie A la patru puncte, după o victorie importantă cu 2-0 în deplasare împotriva lui Lazio. Cu această victorie, a șaptea din ultimele opt partide de campionat, Inter ocupă prima poziție cu 41 de puncte acumulate în 16 meciuri, distanțându-se de Juventus, care se află pe locul doi cu 37 de puncte.

  Această victorie a fost prima obținută de Inter pe terenul lui Lazio în Serie A de la meciul din octombrie 2018. Antrenorul Simone Inzaghi a subliniat importanța jocului de echipă și a performanțelor defensive solide ale echipei sale. „Ca antrenor, te simți bine câștigând un meci ca acesta. Am acoperit bine terenul și am permis doar o șansă lui (Nicolo) Rovella,” a declarat Inzaghi.

  Lazio, care nu mai fusese învinsă pe teren propriu de la înfrângerea cu Genoa din august, se află pe locul 11 în clasament cu 21 de puncte. În ciuda eforturilor depuse, echipa a întâmpinat dificultăți în a contracara strategia bine pusă la punct a lui Inter, care continuă să domine Serie A.

Inter Milano Își Consolidează Poziția de Lider în Serie A cu Victorie pe Olimpico
Lautaro Martinez a deschis scorul

Inter Își Extinde Avantajul în Serie A, în Timp ce Lazio Se Luptă Pe Teren Propriu

  Lazio a început meciul controlând posesia și apărându-se agresiv împotriva atacurilor lui Inter. Totuși, Inter a deschis scorul în minutul 40, când apărătorul lui Lazio, Adam Marusic, a pierdut mingea, permițându-i lui Lautaro Martinez să înscrie după ce a driblat portarul gazdelor, Ivan Provedel. Martinez a marcat astfel al 15-lea gol în campionat, conducând lista golgeterilor din Serie A.

  După pauză, Lazio a căutat egalarea, și Rovella a fost aproape de a marca, dar a fost blocat de portarul Yann Sommer. Inter și-a dublat avantajul în minutul 66, când Marcus Thuram a marcat cu un șut plasat, după o pasă precisă de la Nicolo Barella. 

  În finalul meciului, Lazio a terminat în zece jucători, după ce Manuel Lazzari a primit cartonaș roșu pentru o remarcă adresată arbitrului. Sommer, portarul lui Inter, a ajuns la 11 meciuri fără gol primit, fiind primul portar care a adunat cel puțin 10 meciuri fără gol primit în primele 15 meciuri din Serie A în era celor trei puncte (din 1994-95). Nicio echipă nu a păstrat mai multe poarta intactă decât Inter în acest sezon, în toate cele cinci mari ligi europene.

Inter Milano Își Consolidează Poziția de Lider în Serie A cu Victorie pe Olimpico
Thuram înscrie pentru Inter
Taguri

Lasa un comentariu