Type to search

Stiri La Liga

Getafe Domină Acasă în La Liga: Granada Luptă dar Dezamăgește în Final

Avatar of Xpert Bet
Share

Greenwood Își Arată Magia, Mayoral Confirmă

  Getafe se impune în fața lui Granada prin două momente de aur semnate Mason Greenwood – Borja Mayoral. În minutul 20, Greenwood a oferit un regal de dribling, lăsându-l pe Gonzalo Villar în urmă și marcând cu un șut imparabil. Această magie individuală a dat tonul pentru victoria meritată a lui Getafe.

  Mayoral și-a adăugat contribuția la scor în minutul 36, presând portarul Batalla și profitând de o eroare, apoi marcând în poarta goală. Performanța eficientă și practică a lui Getafe în prima repriză a demonstrat dificultatea de rezista echipei gazdă atunci când Greenwood și Mayoral sunt în formă.

Getafe Domină Acasă în La Liga: Granada Luptă dar Dezamăgește în Final
Mason Greenwood

Granada, Luptă Fără Succes în Repriza a Doua

  Granada a încercat să revină în repriza a doua, beneficiind de un penalty în minutul 57. Cu toate acestea, Myrto Uzuni a lovit bara, iar eforturile de revenire în meci au fost știrbite de ghinion. Melendo a adus energie proaspătă de pe bancă, dar gazdele au rămas solide în defensivă. 

  Getafe a gestionat eficient jocul în repriza a doua, concentrându-se pe apărare și economisind energie pentru următoarele partide. Cu un stil pragmatic, echipa lui Jose Bordalas s-a impus, pregătindu-se pentru o săptămână aglomerată, inclusiv un meci contra lui Real Madrid, ale cărui ponturi fotbal vor fi curând publicate de experții pariurilor sportive.

Getafe Domină Acasă în La Liga: Granada Luptă dar Dezamăgește în Final
Borja Mayoral
Taguri

Lasa un comentariu