Type to search

Stiri Liga Portugal

Revenire Triumfală a lui Sporting Lisabona pe Propriul Teren în Liga Portugal

Avatar of Xpert Bet
Share

Sporting Lisabina: Dominare Totală la Întoarcerea Acasă

  Sporting a revenit cu forțe proaspete pe terenul propriu, într-un meci împotriva celor de la Casa Pia, după ce au suferit o eliminare amară în semifinalele Cupei Ligii, după executarea penalty-urilor de departajare. Echipa lui Ruben Amorim și-a îndeplinit misiunea perfect, demonstrând o dominare totală.

  Atacantul suedez Victor Gyökeres a fost eroul serii, marcând două goluri impresionante și provocând haos în apărarea lui Casa Pia. Prima reușită a venit după o lovitură liberă bine executată, iar a doua dintr-un penalty obținut în mod inteligent.

Revenire Triumfală a lui Sporting Lisabona pe Propriul Teren în Liga Portugal
Victor Gyökeres

Contribuție Strălucitoare a Tinerei Speranțe Catamo

  Întors de la Cupa Africii Națiunilor, Geny Catamo și-a făcut simțită prezența, marcând un gol spectaculos și oferind o pasă decisivă în acest meci, ale cărui ponturi pariuri sportive au anticipat victoria la scor a gazdelor. Tânărul jucător mozambican a adus energie proaspătă și creativitate în atacul gazdelor. 

  Echipa lui Ruben Amorim a oferit o reprezentație memorabilă, încheind meciul cu un impresionant scor de 8-0 împotriva Casei Pia. Cu această victorie, Sporting rămâne lider în Liga Portugal cu 49 de puncte, față de 48 acumulate de rivala și principala contracandidată la cucerirea titlului, Benfica.

Revenire Triumfală a lui Sporting Lisabona pe Propriul Teren în Liga Portugal
Geny Catamo
Taguri

Lasa un comentariu