Type to search

Stiri Serie A

De Rossi, a Doua Victorie pe Banca Romei: Dybala și Pellegrini Strălucesc împotriva Salernitanei

Avatar of Xpert Bet
Share

De Rossi Conduce Roma la A Doua Victorie Consecutivă

  Daniele De Rossi continuă să impresioneze pe banca tehnică a Romei, câștigând al doilea meci consecutiv. Cu Gianluca Mancini și Bryan Cristante reveniți din suspendare, echipa a obținut o victorie convingătoare împotriva Salernitanei, marcând printr-un penalty transformat de Paulo Dybala și un gol al lui Lorenzo Pellegrini.

  În debutul reprizei a doua, Roma a obținut un penalty controversat după ce Cristante a trimis mingea cu capul pe mâna întinsă a lui Giulio Maggiore. Dybala a transformat cu eleganță, punându-și echipa în avantaj. Pellegrini a adăugat un al doilea gol dintr-o acțiune colectivă bine orchestrată, consolidând avantajul Romei.

De Rossi, a Doua Victorie pe Banca Romei: Dybala și Pellegrini Strălucesc împotriva Salernitanei
Paulo Dybala

Reacția Salernitanei și Controversa din Final

  Salernitana a arătat determinare după al doilea gol al Romei, reducând din diferență prin Kastanos, care a marcat cu o lovitură de cap. Cu toate acestea, controversa a apărut în minutul 86, când un posibil penalti acordat lui Candreva a fost respins de arbitru și VAR, creând agitație în tabăra oaspeților.

  Cu Salernitana atacând în ultimele minute, Roma a rezistat eroic. Portarul oaspeților, Rui Patricio, a avut intervenții salvatoare, iar apelurile Salernitanei pentru penalty s-au înmulțit. Cu toate acestea, Roma a păstrat controlul, încheind meciul cu o victorie de 2-1, confirmând mare parte din acele ponturi pariuri care au fost publicate online de experții pariurilor sportive. 

Taguri

Lasa un comentariu