Type to search

Stiri Diverse

Blackburn Rovers Câștigă Clar și Se Califică în Runda 5 a FA Cup

Avatar of Xpert Bet
Share

Szmodics Conduce Raliul Rovers

  Într-un meci spectaculos, Blackburn Rovers, echipă din Championship (a doua ligă engleză), a revenit de la un gol primit și a învins Wrexham cu 4-1. Sammie Szmodics, golgheterul ligii secunde, a adus egalarea în minutul 32 și a marcat din nou în prelungirile primei reprize, stabilind avantajul în favoarea lui Blackburn.

  Managerul danez Jon Dahl Tomasson a fost lăudat pentru abordarea sa amicală și pentru modul în care a condus echipa spre o victorie clară. Cu o serie de trei goluri în prima repriză, Rovers și-au asigurat locul în următoarea rundă a FA Cup, unde vor întâlni Newcastle United, confruntare ale cărei ponturi fotbal vor fi publicate curând de experții pariurilor sportive.

Blackburn Rovers Câștigă Clar și Se Califică în Runda 5 a FA Cup

Wrexham și Ambițiile pentru Promovare

  Wrexham, echipă aflată în prezent pe locul secund în League Two, a avut ocazia de a înfrunta o echipă de calibru superior în FA Cup. Cu sprijinul a peste 7,000 de fani, Wrexham a deschis scorul, dar Blackburn Rovers și-a demonstrat superioritatea, punând capăt visului echipei galeze.

  În timp ce clubul Blackburn Rovers sărbătorește calificarea, campionii en-titre ai FA Cup, Manchester City, au obținut deja biletul pentru a cincea rundă. Cu o victorie 1-0 împotriva lui Tottenham Hotspur, City își menține ambițiile pentru apărarea trofeului și continuarea parcursului victorios în competiție. 

Taguri

Lasa un comentariu