Type to search

Stiri Serie A

Duel Exploziv pentru Supraviețuire în Serie A: Salernitana vs. Sassuolo

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Salernitana: Speranțe Sfărâmate și Căutarea Disperată a Revenirii

  Salernitana se zbate în partea inferioară a clasamentului din Serie A, cu doar două victorii și 14 puncte în 30 de meciuri, potrivit ultimelor statistici fotbal din Serie A. Deși au reușit să evite retrogradarea în mod impresionant în sezoanele anterioare, echipa se confruntă acum cu o campanie dezamăgitoare, fiind aproape condamnată la retrogradare.

  Înfrângerea recentă suferită în ultima deplasare, 0-3 cu Bologna, a marcat al treilea șir de eșecuri consecutive pentru Salernitana în acest an, punând în pericol serios șansele lor de a rămâne în Serie A. Cu doar opt meciuri rămase, speranțele lor de a rămâne competitivi depind de o îmbunătățire dramatică a formei în finalul sezonului, așa cum arată ultimele predicții fotbal din serie A.

  În același timp, absența veteranului apărător Federico Fazio din cauza unei accidentări și incertitudinea legată de disponibilitatea lui Grigoris Kastanos adâncesc problemele gazdelor, conduse de managerul Stefano Colantuono. Totuși, cu jucători cheie precum Antonio Candreva, care a contribuit cu cinci goluri și șase pase decisive în acest sezon, echipa speră să găsească resurse pentru a obține o victorie crucială împotriva lui Sassuolo în acest meci, ale cărui ponturi Italia sunt publicate online de experți ponturi pariuri sportive.

Duel Exploziv pentru Supraviețuire în Serie A: Salernitana vs. Sassuolo
Stefano Colantuono

Sassuolo: Lupta Neașteptată pentru Supraviețuire

  Sassuolo, obișnuită să se claseze în prima jumătate a clasamentului Seriei A, se găsește acum în zona de retrogradare pentru prima dată în ultimii nouă ani. Cu doar 24 de puncte din 30 de meciuri și o serie de rezultate dezamăgitoare, pentru a-și salva sezonul echipa se bazează pe un nou început sub conducerea antrenorului Davide Ballardini, confirmând recentele pronosticuri fotbal din Serie A. În meciul din tur, cele două formații au terminat la egalitate, 2-2.

  În absența atacantului cheie, Domenico Berardi, care a fost accidentat, Sassuolo se bazează pe golgheterul Andrea Pinamonti pentru a aduce punctele vitale. Cu numai opt meciuri rămase până la finalul campionatului, Sassuolo are nevoie de o schimbare rapidă pentru a evita retrogradarea. Lupta pentru supraviețuire fiind atât de strânsă, ambele echipe vor intra pe teren pregătite să dea totul pentru cele trei puncte vitale.

Duel Exploziv pentru Supraviețuire în Serie A: Salernitana vs. Sassuolo
Davide Ballardini

Formații probabile

  Salernitana:

Costil; Pierozzi, Manolas, Boateng, Pellegrino; Tchaouna, Sambia, Coulibaly, Bradaric; Candreva; Simy

  Sassuolo:

Consigli; Toljan, Tressoldi, Ferrari, Doig; Boloca, Henrique; Defrel, Thorstvedt, Castillejo; Pinamonti

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu