Type to search

Stiri Bundesliga

Luptă Pentru Cupele Europene și Supraviețuire în Bundesliga: Eintracht Frankfurt vs. Werder Bremen

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Eintracht Frankfurt: Europa League la Îndemână?

  Potrivit recentelor statistici fotbal din Germania, Eintracht Frankfurt se află pe locul șase în Bundesliga, adunând 41 de puncte din 27 de meciuri și având șanse să se califice în play-off-ul Conference League pentru sezonul următor. Cu toate că au pierdut doar șase din cele 27 de meciuri din acest sezon, numărul mare de remize (11) au împiedicat gazdele să avanseze în clasament.

  Cu un avans de cinci puncte față de locul 7, Frankfurt speră să-și securizeze poziția europeană, dar sunt la nouă puncte distanță de locul 5, care asigură calificarea directă în grupele Europa League. Echipa lui Dino Toppmoller are doar Bundesliga ca și competiție la care să se gândească pentru restul sezonului și mai are doar câteva meciuri remarcabile până la mijlocul lunii mai, înfruntând VfB Stuttgart, Bayern Munchen, Bayer Leverkusen și RB Leipzig înainte de încheierea sezonului.

Luptă Pentru Cupele Europene și Supraviețuire în Bundesliga: Eintracht Frankfurt vs. Werder Bremen
Dino Toppmoller

Werder Bremen: Încercare de Redresare

  Werder Bremen se confruntă cu o serie negativă de patru înfrângeri consecutive și încearcă să-și găsească forma în meciul împotriva lui Eintracht Frankfurt. Echipa se află în prezent pe locul 10 în clasament, cu 30 de puncte din 27 de meciuri. Cu toate acestea, dacă nu își revine rapid, echipa ar putea fi atrasă într-o luptă pentru evitarea retrogradării. Cu doar patru puncte peste locul 15, fiecare meci devine crucial pentru Bremen în lupta lor pentru menținerea în Bundesliga. În tur, cele două echipe au remizat, 2-2.

  Sub comanda antrenorului Ole Werner, Bremen are doar patru puncte avans față de Bochum, de pe locul 15, dar este la 10 puncte distanță de Mainz 05, situată pe locul 16, așa că deocamdată nu există temeri de retrogradare în această etapă dar câteva înfrângeri în succesiune rapidă ar pune în pericol echipa vizitatoare după acest meci, ale cărui ponturi Germania sunt disponibile online, pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Luptă Pentru Cupele Europene și Supraviețuire în Bundesliga: Eintracht Frankfurt vs. Werder Bremen
Ole Werner

Formații probabile

  Eintracht Frankfurt:

Trapp; Tuta, Koch, Pacho; Ebimbe, Skhiri, Gotze, Max; Marmoush, Ekitike, Knauff

  Werder Bremen:

Pavlenka; Veljkovic, Pieper, Malatini; Weiser, Schmid, Stage, Schmidt, Deman; Ducksch, Woltemade

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu