Type to search

Stiri Ligue 1

Lille vs. Marseille: Duel pentru Poziții Superioare în Clasamentul din Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lille: O Adevărată Forță pe Teren Propriu

  Lille este pe punctul de a-și consolida poziția în topul clasamentului, având un parcurs impresionant pe teren propriu în 2024. Cu o serie de 14 meciuri fără înfrângere pe stadionul Pierre-Mauroy, echipa gazdă se bazează pe această formă excelentă pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva lui Marseille. După o victorie cu 2-1 împotriva lui Lens, echipa este plină de încredere și caută să-și mențină seria de victorii acasă, confirmând recentele pronosticuri fotbal din Ligue 1.

  În plus, Lille se pregătește pentru un meci crucial în Europa Conference League împotriva lui Aston Villa și își dorește să-și păstreze forma excelentă înainte de această întâlnire. Cu ambiții europene mari, echipa lui Paulo Fonseca își propune să continue seria invincibilității și să rămână pe podiumul din Ligue 1 după acest meci, ale cărui ponturi Franța sunt accesibile online.

Lille vs. Marseille: Duel pentru Poziții Superioare în Clasamentul din Ligue 1
Paulo Fonseca

Marseille: În Căutarea Redresării

  Conform ultimelor statistici fotbal din Franța, Marseille intră în acest meci după o serie dezamăgitoare de trei înfrângeri consecutive. Cu toate că a înregistrat o victorie neașteptată împotriva lui Villarreal în Europa League, echipa a suferit înfrângeri în meciurile de ligă împotriva lui Rennes și PSG. În meciul din tur, Marseille și Lille au remizat, 0-0.

  Problemele de lot, precum și forma fluctuantă a echipei vizitatoare, pun presiune pe noul antrenor, Jean-Louis Gasset. Cu toate acestea, echipa vizitatoare are un istoric pozitiv împotriva lui Lille, fiind determinată să-și revină și să obțină puncte importante în lupta pentru locurile europene.

Lille vs. Marseille: Duel pentru Poziții Superioare în Clasamentul din Ligue 1
Jean-Louis Gasset

Formații probabile

  Lille:

Chevalier; Santos, Diakite, Yoro, Ismaily; Gudmundsson, Andre, Bentaleb; Zhegrova, David, Haraldsson

  Marseille:

Lopez; Garcia, Balerdi, Gigot, Merlin; Veretout, Gueye, Harit; Henrique, Ndiaye, Aubameyang

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu