Type to search

Stiri Liga Portugal

Luptă Pentru Supraviețuire în Liga Portugal: SC Farense vs. Boavista

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

SC Farense: În Căutarea Supraviețuirii Liga Portugal

  SC Farense se află deja într-o luptăacerbă pentru supraviețuire în Liga Portugal, după o serie de rezultate dezamăgitoare. Echipa antrenată de Jose Mota urcase până pe locul 7 în luna ianuarie, dar de atunci a coborât continuu în clasament, fără nicio victorie în ultimele nouă meciuri din campionat, potrivit ultimelor statistici fotbal din Liga Portugal.

  Doar patru puncte despart poziția gazdelor în clasament de locul de baraj pentru retrogradare, motiv pentu care Farense are nevoie urgentă de puncte pentru a-și asigura statutul în prima ligă portugheză. Cu privire la acest meci, pentru echipa lui Mota există însă speranță, având în vedere că au reușit să câștige ultimele trei întâlniri cu Boavista, iar atacanții lor, Bruno Duarte și Ze Luis, au împreună 11 goluri marcate în această stagiune.

Luptă Pentru Supraviețuire în Liga Portugal: SC Farense vs. Boavista
Jose Mota

Boavista: Încercarea de a Reveni la Forma Bună

  Boavista se confruntă cu propriile lor probleme, fiind în căutarea unei reveniri la formă după o perioadă dificilă. Echipa a început bine sub conducerea lui Petit, dar un declin semnificativ în formă i-a adus în pericol statutul în Liga Portugal. Cu doar șase puncte deasupra locului de baraj pentru retrogradare, Boavista caută să-și găsească forma în meciul împotriva lui Farense. În tur, Farense a învins Boavista cu 3-1.

  Cu absența lui Cesar din cauza unei accidentări la ligamentele genunchiului și din cauza lipsei de rezultate constante, antrenorul echipei vizitatoare, Ricardo Paiva, trebuie să găsească o soluție rapidă pentru a asigura supraviețuirea echipei sale în liga de elită a Portugaliei după acest meci, ale cărui ponturi bune sunt publicate online de experți ponturi pariuri sportive.

Luptă Pentru Supraviețuire în Liga Portugal: SC Farense vs. Boavista
Ricardo Paiva

Formații probabile

  SC Farense:

Velho; Delgado, Silva, Rossi, Talys; Matias, Isidoro, Goncalves, Mattheus; Luis, Duarte

  Boavista Porto:

Goncalves; Awaziem, Abascal, Ferreira; Malheiro, Perez, Reisinho, Onyemaechi; Lourenco, Agra, Bozenik

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu