Type to search

Ponturi pariuri Analize Meciuri Ponturi Superliga

UTA Arad vs FC Botosani. Statistici fotbal si ponturi pariuri SuperLiga Play Out Romania 05.04.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Ionuţ Coza

Stadion
Stadion

Arena Francisc Neuman

Icon
Transmis la TV

Digi Sport 1
Prima Sport 1
Orange Sport

ceas
Ora de incepere

17:30

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
12.02.2024 UTA Arad 2-2 Botoșani 7-1 14-6 2-1 1-0
23.09.2023 Botoșani 2-2 UTA Arad 6-7 14-13 2-1 0-1
14.04.2023 UTA Arad 0-2 Botoșani 6-1 15-19 2-4 0-0
11.02.2023 UTA Arad 3-1 Botoșani 2-4 14-11 1-1 0-0
09.09.2022 Botoșani 1-2 UTA Arad 2-3 22-14 3-2 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
UTA Arad
Gazde Scor Oaspeți
UTA Arad 4-3 Voluntari
UTA Arad 3-2 FCU Craiova
UTA Arad 1-0 Petrolul
UTA Arad 2-2 Botoșani
UTA Arad 2-1 Sepsi
Logo
Botoșani
Gazde Scor Oaspeți
'U' Cluj 3-0 Botoșani
'U' Cluj 1-0 Botoșani
FCSB 3-2 Botoșani
UTA Arad 2-2 Botoșani
Hermannstadt 2-0 Botoșani
UTA Arad Botoșani
Medie puncte ultimele 5 meciuri
2.60
0.20

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
UTA Arad
Portar Iacob
Fundași Căpușă, Benga, Stolnik, Rodrigues
Mijlocași Mihai, Pedro, Fabry
Atacanți Micovschi, Luckassen, Omondi
Kit
Logo
Botoșani
Portar Ducan
Fundași Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu
Mijlocași David,Filip, Dican, Florescu
Atacanți Lopez, Ofosu
Kit
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

serii consecutive

UTA Arad

UTA Arad a marcat cel puțin 1 gol în ultimele 6 meciuri de acasă: 4, 3, 1, 2, 2, 2.

În ultimele 6 meciuri de acasă a fost cel puțin 1 gol în prima repriză: 3, 4, 1, 1, 1, 3.

UTA Arad a încasat peste 4.5 șuturi pe poartă în ultimele 6 meciuri din acasă: 9, 5, 7, 7, 6, 6.

UTA Arad a comis peste 9.5 faulturi în ultimele 6 meciuri de acasă: 18, 21, 15, 10, 16, 22.

BOTOSANI

În ultimele 5 meciuri din deplasare a fost cel puțîn 1 gol în prima repriză: 1, 1, 1, 1, 1.

pont

Peste 1.5 Goluri
Peste 1.5 Goluri@1.40
Read More
Statisticile recente ale ambelor echipe indică o tendință de a marca și primi goluri, făcând un total de peste 1.5 goluri o probabilitate înaltă.
Peste 0.5 Goluri în Prima Repriză
Peste 0.5 Goluri în Prima Repriză@1.45
Read More
Având în vedere presiunea și nevoia de puncte, este probabil ca UTA Arad sau FC Botoșani să marcheze rapid, asigurând un gol în prima repriză.
UTA Arad Câștigă Oricare Repriză
UTA Arad Câștigă Oricare Repriză@1.53
Read More
Având în vedere diferența de formă și motivație, UTA Arad are toate șansele să impună ritmul și să domine o repriză a meciului.
Previous
Next

ANALIZA MECI

UTA Arad vs FC Botosani

     În cadrul etapei a 3-a din Play-Out-ul SuperLigii, o competiție ce ține pasul cu suflul fotbalului românesc, UTA Arad se pregătește să primească vizita echipei FC Botoșani. Partida este programată pentru data de 5 Aprilie 2024, la ora 17:30, pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad, o arenă ce a fost martora multor bătălii fotbalistice memorabile. Acest meci promite să fie unul încărcat de tensiune și pasiune, având în vedere pozițiile celor două echipe în clasament și miza enormă a confruntării.

     UTA Arad ocupă, momentan, poziția secundă în clasamentul Play-Out-ului SuperLigii, având un total de 24 puncte. Performanțele recente pe teren propriu, unde a înregistrat 4 victorii și un egal în ultimele 5 meciuri, demonstrează capacitatea echipei de a se impune în fața adversarilor, chiar și în momentele de presiune. Pe de altă parte, FC Botoșani se află într-o situație delicată, pe ultima poziție a clasamentului, cu 14 puncte, ceea ce amplifică presiunea și nevoia acută de puncte pentru a spera la salvarea de la retrogradare.

     Confruntarea va fi transmisă la televizor pe canalele Digi Sport 1, Prima Sport 1, Orange Sport, oferind fanilor fotbalului șansa de a urmări acest duel intens chiar din confortul propriilor case. Istoricul întâlnirilor directe dintre cele două formații este echilibrat, ultimele 5 confruntări directe marcând 2 victorii pentru UTA Arad, 1 victorie pentru FC Botoșani, și 2 meciuri încheiate la egalitate. Acest echilibru adaugă un strat suplimentar de incertitudine și așteptare în rândul suporterilor și analiștilor sportivi.

     Analizând parcursul recent al ambelor echipe, UTA Arad pare să aibă avantajul terenului propriu și al formei actuale, dar FC Botoșani nu este o echipă care să fie subestimată, mai ales când presiunea este la cote maxime. Botoșani are cea mai slabă apărare din SuperLigă, cu o medie de 2.19 goluri primite pe meci, un aspect care va necesita o atenție sporită din partea echipei pentru a spera la un rezultat pozitiv în această confruntare crucială.

     În concluzie, meciul dintre UTA Arad și FC Botoșani este unul încărcat de semnificații, având potențialul de a schimba dinamica clasamentului în zona inferioară a SuperLigii. Fiecare echipă va căuta să exploateze slăbiciunile adversarului și să se folosească de punctele sale forte pentru a obține un rezultat favorabil. Cu toate acestea, fotbalul este imprevizibil, iar acest meci promite să fie o demonstrație vibrantă a pasiunii și a determinării caracteristice sportului rege.

UTA Arad: Formă, știri si statistici

     UTA Arad, o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, se află într-o poziție favorabilă înaintea confruntării cu FC Botoșani, ocupând locul secund în clasamentul Play-Out-ului SuperLigii. Având 24 de puncte acumulate, echipa arădeană se prezintă în fața propriilor suporteri cu speranța de a-și consolida poziția și de a face un pas important către asigurarea unui loc sigur în competiție pentru sezonul viitor. Statisticile recente, ce evidențiază 4 victorii și 1 egal în ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu, demonstrează capacitatea echipei de a se impune în fața adversarilor, chiar și sub presiune.

     UTA Arad se confruntă, însă, cu o serie de provocări specifice. Una dintre acestea este apărarea, care rămâne a doua cea mai slabă pe teren propriu, cu o medie de 1.38 goluri primite pe meci. Acest aspect necesită o atenție deosebită din partea antrenorului Mircea Rednic, care va trebui să ajusteze tactica defensive pentru a contracara ofensiva adversarilor.

     În ciuda acestor provocări, UTA Arad dispune de un atu major în figura arbitrajului favorabil, reprezentat prin prezența lui Ionuț Coza ca arbitrul principal al meciului. Istoricul întâlnirilor arbitrate de Coza indică o inclinație favorabilă pentru echipa arădeană, un aspect care ar putea influența desfășurarea jocului. Cu toate acestea, prezența lui Istvan Kovacs în camera VAR introduce un element de incertitudine, având în vedere controversatele decizii anterioare ale acestuia în SuperLiga.

     Echipa arădeană se bazează pe contribuția importantă a jucătorilor săi cheie, cum ar fi Cristian Mihai, care a avut prestații remarcabile în ultimele meciuri. Tânărul mijlocaș, recent declarat omul meciului în remiza albă cu „U” Cluj, este hotărât să demonstreze că meciul anterior cu Botoșani a fost o abatere de la normă și să contribuie la victoria echipei sale.

     De asemenea, UTA beneficiază de un sprijin neașteptat, chiar dacă neconvențional, din partea spectatorilor. În urma sancțiunilor aplicate de FRF, echipa va fi susținută exclusiv de copii în tribune, o decizie ce aduce un suflu nou și o motivație suplimentară pentru jucători. Antrenorul Mircea Rednic a exprimat dorința ca atmosfera creată de tinerii suporteri să compenseze lipsa fanilor adulți și să impulsioneze echipa către o victorie importantă.

     În concluzie, UTA Arad se pregătește pentru meciul cu FC Botoșani cu determinare, în ciuda absențelor semnificative și a provocărilor defensive. Suportul neașteptat din partea copiilor și motivația de a îmbunătăți clasamentul în Play-Out oferă echipei un avantaj psihologic important. Cu toate acestea, succesul în această confruntare depinde de capacitatea echipei de a depăși momentele de incertitudine și de a-și valorifica la maximum atuurile pe teren.

FC Botosani.: Formă, știri si statistici

     Trecând acum la oaspeți, FC Botoșani se confruntă cu o provocare imensă în încercarea de a evita retrogradarea, aflându-se pe ultimul loc în clasamentul Play-Out-ului SuperLigii cu doar 14 puncte. Această poziție precară subliniază nevoia acută a echipei de a acumula puncte în etapele rămase pentru a spera la salvarea de la retrogradare. Statistica dezamăgitoare a ultimelor 5 meciuri disputate în deplasare, cu 4 înfrângeri și 1 egal, arată clar dificultățile cu care se confruntă echipa în meciurile în afara propriului teren.

     Cu toate acestea, recentele declarații ale antrenorului Bogdan Andone și ale patronului Valeriu Iftime indică o schimbare de mentalitate și o speranță renăscută în rândul echipei. Andone a subliniat speranța că lipsa suporterilor adversi va reprezenta un dezavantaj pentru UTA Arad și că FC Botoșani va putea profita de această situație. Este clar că echipa își propune să exploateze orice avantaj, oricât de mic, pentru a-și îmbunătăți șansele de succes.

     Valeriu Iftime, de asemenea, a exprimat optimism cu privire la posibilitatea evitării retrogradării, subliniind importanța câștigării meciurilor rămase, atât pe teren propriu cât și în deplasare. Declarațiile sale reflectă o strategie clară și o încredere în capacitatea echipei de a realiza performanțe suficient de bune pentru a se salva de la retrogradare.

     FC Botoșani trebuie să facă față absențelor semnificative, inclusiv a căpitanului George Miron și a lui Juan Kaproff, amândoi fiind indisponibili din cauza accidentărilor. Aceste absențe reprezintă lovituri grele pentru echipa, dar oferă și oportunitatea pentru alți jucători de a se afirma și de a contribui la salvarea echipei.

     Evoluțiile recente ale echipei au arătat semne de îmbunătățire, cu o victorie importantă în meciul anterior care a redat speranța pentru evitarea retrogradării. Revenirea spectaculoasă de la 0-1 în meciul cu Iași demonstrează capacitatea FC Botoșani de a lupta sub presiune și de a inversa soarta unui meci.

     Antrenorul Bogdan Andone și-a exprimat încrederea că echipa sa poate face un joc consistent și poate obține un rezultat pozitiv în confruntarea cu UTA Arad. Cu un moral îmbunătățit și o dorință arzătoare de a evita retrogradarea, FC Botoșani este hotărâtă să demonstreze că poate depăși așteptările și să obțină un rezultat favorabil în această confruntare crucială.

     În concluzie, FC Botoșani se confruntă cu o serie de provocări în drumul său către salvarea de la retrogradare, dar spiritul luptător și determinarea recent demonstrată oferă speranțe pentru un rezultat pozitiv în meciul cu UTA Arad. Miza este imensă, iar fiecare punct câștigat poate face diferența în lupta pentru supraviețuire în SuperLiga.

Ponturi Pariuri SuperLiga

     Pentru pasionații de fotbal și pariuri, xpertbet.ro este destinația supremă unde expertiza întâlnește pasiunea, oferind ponturi pariuri precise și bine documentate. Acest articol își propune să fie un ghid esențial pentru oricine caută să-și maximizeze șansele de câștig prin ponturi pariuri SuperLiga, ponturi pariuri Liga 1, ponturi pariuri Play Out Superliga, și ponturi Euro 2024. Cu o abordare informativă, vă vom ghida prin labirintul pariurilor sportive, evidențiind cum xpertbet.ro poate fi aliatul dvs. de încredere.

     Începem călătoria noastră în lumea ponturi pariuri explorând fascinanta lume a SuperLigii. Competiția de top a fotbalului românesc, SuperLiga, oferă un teren ferti pentru pariuri pline de adrenalină. La xpertbet.ro, ponturi pariuri SuperLiga sunt pregătite de experți care analizează fiecare aspect al jocului – de la forma echipei, istoricul întâlnirilor anterioare, la condițiile de joc și disponibilitatea jucătorilor. Aceste informații vitale sunt esențiale pentru a face alegeri informate și pentru a crește șansele de succes ale pariorilor.

     Explorând mai departe, ponturi pariuri Liga 1 reprezintă un alt segment esențial pentru orice fan al fotbalului românesc. Liga 1, inima fotbalului național, este plină de meciuri imprevizibile și momente de neuitat. La xpertbet.ro, analiza detaliată și cunoștințele aprofundate ale experților noștri sunt la dispoziția dvs., oferind ponturi pariuri care vizează meciuri din Liga 1 cu potențial ridicat de câștig.

     Nu putem discuta despre fotbalul românesc fără a menționa ponturi pariuri Play Out Superliga. Această etapă a competiției este crucială, unde fiecare punct contează și poate decide soarta echipelor. La xpertbet.ro, suntem dedicați să oferim ponturi pariuri care să reflecte intensitatea și importanța acestor meciuri, punând accent pe analiza tacticilor de joc și pe evaluarea performanței echipelor implicate.

     Pe scena internațională, ponturi Euro 2024 reprezintă un punct de atracție major pentru pariori. Cu echipe din întreaga Europă luptând pentru suprematie, Euro 2024 este un eveniment unde pasiunea și strategia se întâlnesc. Experții xpertbet.ro sunt pregătiți să vă ofere ponturi pariuri esențiale pentru a naviga cu succes prin acest maraton fotbalistic, oferindu-vă analize amănunțite ale echipelor, jucătorilor cheie și potențialelor surprize ale turneului.

     La xpertbet.ro, înțelegem că succesul în pariuri depinde de informații actualizate și analize precise. Tocmai de aceea, ne dedicăm să oferim ponturi pariuri care sunt nu numai bine documentate, dar și actualizate constant, astfel încât să aveți la dispoziție cele mai recente și relevante informații. Fie că este vorba de ponturi pariuri SuperLiga, ponturi pariuri Liga 1, ponturi pariuri Play Out Superliga, sau ponturi Euro 2024, echipa noastră de experți este aici pentru a vă asigura că fiecare pariu plasat este unul informat.

     Pe lângă ponturi pariuri, xpertbet.ro oferă și o gamă largă de resurse pentru pariori, de la ghiduri de pariuri, statistici detaliate, la sfaturi pentru gestionarea bugetului de pariuri. Toate acestea sunt concepute pentru a vă ajuta să deveniți pariori mai înțelepți și mai profitabili.

     În concluzie, xpertbet.ro este destinatia ideală pentru orice parior care caută să aibă acces la ponturi pariuri de înaltă calitate, susținute de o analiză profundă și o pasiune pentru fotbal. Cu o abordare informativă și un angajament neclintit față de calitate, suntem aici pentru a vă asigura că fiecare pariu plasat prin intermediul platformei noastre este un pas către succes. Fie că sunteți interesați de meciurile din SuperLiga, Liga 1, Play Out-ul Superligii, sau de emoția turneului Euro 2024, xpertbet.ro este partenerul dvs. de încredere în lumea pariurilor sportive.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu