Type to search

Stiri Serie A

Atalanta Învinge AC Milan într-un Thriller cu un Gol Spectaculos Marcat în Ultimul Moment

Avatar of Xpert Bet
Share

Spectacolul lui Muriel: Atalanta Câștigă cu 3-2 după o Răsturnare de Situație în Serie A

  Atalanta a reușit să câștige cu 3-2 în fața lui AC Milan, într-un meci din Serie A, grație unui gol spectaculos marcat în prelungiri de către rezerva Luis Muriel. Acesta a ridiculizat apărarea milaneză după ce milanezul Davide Calabria a primit al doilea cartonaș galben în minutul 93. 

  „Aceste momente se nasc în secunda respectivă. Nu te gândești la ele, pentru că chiar dacă le practici, nu știi niciodată când se va ivi o astfel de oportunitate,” a declarat Muriel pentru DAZN. „A fost un final frumos pentru că am reușit să preluăm conducerea și să câștigăm în cele din urmă,” a adăugat el.

  Milan rămâne pe locul al treilea cu 29 de puncte, la șapte puncte în spatele lui Juventus și la nouă puncte în spatele liderului Inter Milan. Atalanta se află pe locul șapte cu 23 de puncte.

Atalanta Învinge AC Milan într-un Thriller cu un Gol Spectaculos Marcat în Ultimul Moment
Luis Muriel în acțiune

Lookman Strălucește cu o Dublă, iar Muriel Adaugă Magie cu un Gol de Senzație

  Olivier Giroud a adus egalarea pentru Milan cu o lovitură de cap superbă înainte de pauză, iar Lookman a marcat o dublă pentru Atalanta în repriza a doua. Cu toate acestea, Luka Jovic a adus Milanul înapoi în joc cu un șut precis în minutul 80.

  În ultimele momente ale meciului, apărătorul milanez Davide Calabria a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben, iar la scurt timp după aceea, Muriel a adus victoria pentru Atalanta. 

Atalanta Învinge AC Milan într-un Thriller cu un Gol Spectaculos Marcat în Ultimul Moment
Victorie în extremis obținută de Atalanta
Taguri

Lasa un comentariu