Type to search

Stiri La Liga

Spectacol și Egalitate în LaLiga: Real Madrid și Real Betis Au Remizat într-un Duel Incendiar

Avatar of Xpert Bet
Share

Goluri de Excepție: Bellingham Deschide Scorul, dar Ruibal Aduce Egalitatea pentru Betis

  Real Betis și Real Madrid s-au confruntat într-un meci intens de LaLiga, încheiat cu un spectaculos 1-1. Deschiderea scorului a aparținut lui Jude Bellingham, care a înscris cu o execuție precisă în urma unei pase magistrale de la Brahim Diaz. Englezul a atins astfel 15 goluri în 17 partide în toate competițiile în acest sezon. 

  Aitor Ruibal a adus echilibrul în minutul 66 cu un șut la distanță în vinclu, după o pasă de la Willian Jose într-o fază rapidă. Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a recunoscut că a fost un meci echilibrat și că Betis merită rezultatul.

Spectacol și Egalitate în LaLiga: Real Madrid și Real Betis Au Remizat într-un Duel Incendiar
Ruibal (24) a adus egalarea pentru Betis

Ancelotti Mulțumit de Rezultatul Just După un Joc Excelent Făcut de Betis

  „Betis a făcut un efort remarcabil și nu meritau să piardă. Rezultatul este bun. Suntem mulțumiți pentru că este un stadion dificil. Au marcat un gol fantastic. Sunt satisfăcut; nu poți câștiga fiecare meci,” a declarat Ancelotti într-o conferință de presă. 

  Cu toate că Isco de la Betis a avut o șansă de a aduce victoria în ultimul minut, lovitura sa de cap a lovit bara, aducând ușurare lui Real Madrid. Echipa se menține pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte, unul în fața lui Girona care joacă duminică seara cu Barcelona. 

Taguri

Lasa un comentariu