Type to search

Stiri Bundesliga

Șoc în Bundesliga: Eintracht Frankfurt Umilește Bayern Munchen cu un Scor Halucinant de 5-1

Avatar of Xpert Bet
Share

Performanță Uimitoare: Eintracht Frankfurt Spulberă Invincibilitatea lui Bayern Munchen în Bundesliga

  Eintracht Frankfurt a șocat fotbalul german, pulverizând Bayern Munich cu un scor zdrobitor de 5-1. Într-o primă repriză explozivă, Eintracht a dominat Bayern, ridiculizând apărarea campioanei Germaniei și marcând de trei ori în 24 de minute.

  Omar Marmoush a deschis scorul în minutul 12, iar Eric Dina Ebimbe și Hugo Larsson au adăugat alte două goluri înainte de pauză. Chiar și golul lui Joshua Kimmich, marcat înainte de pauză, nu a oprit elanul echipei gazdă.

  Eintracht a continuat să înscrie în repriza secundă, aducând scorul la 4-1, cu un alt gol al lui Ebimbe. Ansgar Knauff a înscris al cincilea gol în minutul 60, făcând din Frankfurt prima echipă în ultimii 48 de ani care a marcat cinci goluri într-o oră împotriva lui Bayern în Bundesliga.

Șoc în Bundesliga: Eintracht Frankfurt Umilește Bayern Munchen cu un Scor Halucinant de 5-1
Ebimbe a marcat o dublă iar Neuer e la pământ

Thomas Tuchel Recunoaște Eșecul După o Primă Jumătate Explozivă a Gazdelor

  Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern, a recunoscut eșecul și a declarat: „Suntem frustrați și dezamăgiți de prima noastră înfrângere. Am subestimat multe dintre acele șanse parțiale.” 

  Cu un joc în plus, Bayern rămâne pe locul secund în clasament cu 32 de puncte, în timp ce Bayer Leverkusen, liderul cu 35 de puncte, se va confrunta cu VfB Stuttgart, echipă aflată pe locul al treilea cu 30 de puncte, într-un meci programat duminică.

Șoc în Bundesliga: Eintracht Frankfurt Umilește Bayern Munchen cu un Scor Halucinant de 5-1
Tabela de marcaj de pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt
Taguri

Lasa un comentariu