Type to search

Stiri Serie A

Venezia vs. Palermo: Lupta pentru Promovare în Serie A Continuă

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Venezia: În Căutarea Succesului

  Venezia își continuă drumul spre promovare în Serie A, întâlnind Palermo în a doua manșă a semifinalei play-off-ului Serie B vineri seară. După ce au câștigat prima manșă cu 1-0, echipa lui Paolo Vanoli are un avantaj important înainte de returul de pe Stadio Pier Luigi Penzo. Chiar dacă au pierdut șansa promovării directe în ultima zi a sezonului regulat, înfrângerea de la Spezia nu a descurajat echipa, care a reacționat pozitiv cu o victorie solidă, grație golului decisiv marcat de Nicholas Pierini.

  Venezia se află într-o formă excelentă, cu cinci victorii în ultimele șapte meciuri, și un record impresionant acasă care pune presiune pe adversarii săi. Echipa condusă de Paolo Vanoli a câștigat ultimele trei meciuri de pe teren propriu, arătând că are capacitatea de a gestiona momentele tensionate. Cu doar un meci fără gol marcat din ultimele 23 la acest nivel, gazdele sunt hotărâte să își consolideze poziția și să obțină promovarea într-un meci ale cărui ponturi Italia sunt disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

Venezia vs. Palermo: Lupta pentru Promovare în Serie A Continuă
Paolo Vanoli

Palermo: În Căutarea Redresării

  În contrast cu forma gazdelor, Palermo a avut dificultăți în ultimele luni, câștigând doar două din ultimele 11 meciuri. Totuși, echipa a arătat semne de îmbunătățire în ultimele două jocuri din sezonul regulat, obținând victorii și păstrând poarta intactă împotriva echipelor Sudtirol și Sampdoria. Deși cele mai recente nouă meciuri au fost strânse, fără ca nici o echipă să marcheze mai mult de două goluri, Palermo speră să repete succesul din meciul din septembrie, când au învins Venezia cu 3-1.

  Antrenorul Michele Mignani, la cârma echipei din aprilie, va trebui să își motiveze echipa pentru a produce cea mai bună performanță a sezonului. Chiar dacă au jucători importanți accidentați, cum ar fi Kristoffer Lund, Palermo va trebui să își folosească toate resursele disponibile, confirmând recentele predicții fotbal din Italia. Francesco Di Mariano ar putea fi titularizat pe postul de fundaș stânga, iar Roberto Insigne ar putea reveni în atac, însă Mignani ar putea păstra componența echipei care a jucat vinerea trecută contra Sampdoriei.

Venezia vs. Palermo: Lupta pentru Promovare în Serie A Continuă
Michele Mignani

Formații probabile

  Venezia:

Joronen; Idzes, Sverko, Svoboda; Candela, Tessmann, Lella, Busio, Zampano; Pierini, Pohjanpalo

  Palermo:

Desplanches; Graves, Marconi, Lucioni; Diakite, Gomes, Ranocchia, Segre, Di Mariano; Brunori, Soleri

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri