Type to search

Stiri Diverse

Malmo vs. Kalmar: Duel Crucial pe Eleda Stadion Contând pentru Clasamentul Allsvenskan

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Malmo: În Căutarea Extinderii Avantajului

  Malmo, echipa aflată în fruntea clasamentului Allsvenskan, întâlnește vineri seară pe Kalmar la Eleda Stadion, căutând să își extindă avantajul de trei puncte față de urmăritoare. Malmo a început sezonul în forță, câștigând primele șase meciuri, dar a suferit o înfrângere, 1-3 în fața lui Elfsborg, vicecampioana din 2023. De atunci, echipa antrenată de Henrik Rydstrom și-a revenit rapid, obținând două victorii și un egal în ultimele trei meciuri.

  Acasă, Malmo este imbatabilă de la înfrângerea cu 2-1 în fața lui Mjallby în iulie 2023, și va avea un avantaj semnificativ în fața unui Kalmar care se luptă să evadeze din zona retrogradării. Cu 25 de puncte din 10 meciuri, Malmo are ocazia să își consolideze poziția de lider în fața unui public entuziast. Deși vor lipsi jucători importanți precum Daniel Gudjohnsen, Niklas Moisander, Oliver Berg și Stefano Vecchia, echipa gazdă are suficiente resurse pentru a face față provocării unui meci ale cărui ponturi fotbal sunt expuse online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

Malmo vs. Kalmar: Duel Crucial pe Eleda Stadion Contând pentru Clasamentul Allsvenskan
Henrik Rydstrom

Kalmar: În Luptă pentru Supraviețuire

  Kalmar, ocupanta locului 15 în Allsvenskan, se confruntă cu o provocare imensă în deplasarea de la Malmo. Echipa a avut un început de sezon dificil, cu doar 10 puncte acumulate în 10 meciuri, conform recentelor statistici fotbal din Suedia. Acest aspect reprezintă o scădere dramatică față de ultimele sezoane, când Kalmar a obținut două clasări pe locul șase și un loc patru în 2022. Cu toate acestea, echipa antrenată de Henrik Jensen a arătat semne de îmbunătățire în ultimele săptămâni, câștigând două și remizând un meci din ultimele patru.

  Istoricul oaspeților pe terenul lui Malmo nu este unul favorabil, cu doar o victorie în ultimele 13 întâlniri competitive. Deși au reușit să câștige două dintre ultimele trei confruntări cu Malmo, un succes vineri ar fi considerat o surpriză majoră. Kalmar va fi lipsită de aportul căpitanului Simon Skrabb, suspendat din cauza acumulării de cartonașe galbene, precum și de Carl Gustafsson și Johan Karlsson, ambii accidentați. Echipa vizitatoare va trebui să dea dovadă de o rezistență deosebită și să se bazeze pe spiritul de luptă pentru a obține un rezultat pozitiv.

Malmo vs. Kalmar: Duel Crucial pe Eleda Stadion Contând pentru Clasamentul Allsvenskan
Henrik Jensen

Formații probabile

  Malmo:

Dahlin; Ali, Makolli, Jansson, Cornelius, Busanello; Pena, Johnsen, Nanasi; Botheim, Thelin

  Kalmar:

Kindberg; Jansson, Saetra, Sjostedt, Arash; Gojani, Romarinho; Trenskow, Magashy, Ring; Islamovic

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri