Type to search

Stiri Diverse

Elfsborg vs. Halmstads BK: Luptă Intensă pentru Ascensiune în Clasamentul Allsvenskan

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Elfsborg: Căutând a Patra Victorie Consecutivă Acasă

  Elfsborg va întâmpina Halmstads BK pe Boras Arena în etapa a 11-a din Allsvenskan, dorind să obțină a patra victorie consecutivă pe teren propriu. După o înfrângere dezamăgitoare, 1-2 în fața celor de la GAIS Goteborg, echipa antrenată de Jimmy Thelin speră să revină pe drumul victoriilor. Cu toate că au avut dificultăți în meciurile din deplasare, Elfsborg a fost impresionantă acasă, câștigând ultimele trei meciuri împotriva lui Sirius, Malmo și AIK Stockholm, confirmând recentele predicții fotbal din Suedia.

  Înfrângerea de săptămâna trecută a marcat al patrulea eșec în deplasare pentru Elfsborg, însă pe teren propriu, echipa a arătat o formă excelentă. Cu 13 puncte acumulate în primele 10 meciuri, Elfsborg se află pe locul nouă în clasament și ar putea urca pe locul șase cu o victorie vineri. Fără atacantul experimentat Per Frick și veteranul apărător Niklas Hult, echipa va trebui să se bazeze pe forma bună a lui Michael Baidoo și a altor jucători cheie pentru a-și asigura cele trei puncte într-un meci ale cărui ponturi bune sunt disponibile online.

Elfsborg vs. Halmstads BK: Luptă Intensă pentru Ascensiune în Clasamentul Allsvenskan
Jimmy Thelin

Halmstads BK: În Căutarea Revanșei

  Halmstads BK intră în acest meci după o înfrângere, 0-2 împotriva lui Djurgarden, și speră să pună capăt seriei de două înfrângeri consecutive în deplasare. Antrenorul Magnus Haglund va fi mulțumit de startul solid al echipei sale în acest sezon, ocupând locul șapte în clasament cu 15 puncte, la egalitate cu locul șase, Hammarby.

  Cu toate acestea, Halmstads se confruntă cu o provocare dificilă, neavând victorii în ultimele șase întâlniri cu Elfsborg și pierzând opt din ultimele zece vizite pe Boras Arena, potrivit ultimelor statistici fotbal din Allsvenskan. În absența apărătorului experimentat Joseph Baffo, suspendat după ce a acumulat prea multe cartonașe galbene, tânărul Albin Ahlstrand va fi probabil titular. De asemenea, echipa se va baza pe jucători precum Gabriel Wallentin și Naeem Mohammed pentru a genera pericol în atac.

  Elfsborg și Halmstads BK se întâlnesc într-un duel important în Allsvenskan, ambele echipe dorind să își îmbunătățească pozițiile în clasament. Elfsborg caută a patra victorie consecutivă acasă, în timp ce Halmstads speră să pună capăt seriei negative de meciuri în deplasare. Cu jucători cheie absenți de ambele părți, meciul promite să fie unul echilibrat și plin de suspans.

Elfsborg vs. Halmstads BK: Luptă Intensă pentru Ascensiune în Clasamentul Allsvenskan
Magnus Haglund

Formații probabile

  Elfsborg:

Bundgaard; Larsson, Buhari, Holmen, Kaib; Ouma, Baidoo, Thomasen; Qasem, Abdulai, Zeneli

  Halmstads BK:

Erlandsson; Ofosu-Ayeh, Wallentin, Ahlstrand, Nogueira; Eyjolfsson, Svedberg, Al-Ammari; Granath, Granath, Mohammed

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri