Type to search

Stiri Ligue 1

Saint-Etienne vs. Rodez AF: Duel Crucial pentru Promovarea în Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Saint-Etienne: Pe Drumul Spre Glorie

  Saint-Etienne și Rodez AF se confruntă vineri seară în play-off-ul din Ligue 2 pe Stade Geoffroy-Guichard, ambele echipe visând la revenirea în Ligue 1. Gazdele s-au calificat direct în această etapă a playoff-urilor datorită poziției lor în clasament, evitând astfel runda preliminară. După ce au terminat pe locul opt în Ligue 2 sezonul trecut și au ratat promovarea, Saint-Etienne face acum o încercare serioasă de a reveni în prima ligă a Franței, fiind la doar trei meciuri distanță de acest obiectiv, potrivit recentelor predicții fotbal din Franța.

  Deși a pierdut în fața Quevilly în ultima zi a sezonului regulat, Saint-Etienne a reușit să termine pe locul trei în clasament, asigurându-și astfel o poziție favorabilă în play-off-uri. Cu primul meci al acestei semifinale pe teren propriu, echipa lui Olivier Dall’Oglio speră să își continue forma excelentă în fața propriilor suporteri, fiind neînvinși în ultimele șapte meciuri jucate acasă. Atacantul Ibrahim Sissoko, cu 12 goluri în acest sezon, este o piesă esențială în echipa Saint-Etienne.

Saint-Etienne vs. Rodez AF: Duel Crucial pentru Promovarea în Ligue 1
Olivier Dall'Oglio

Rodez AF: În Luptă pentru Promovare

  Rodez AF a ajuns în această etapă a play-off-urilor după ce a învins Paris FC în runda precedentă, într-un meci dramatic ce s-a decis la loviturile de departajare, după un egal 2-2 în timpul regulamentar. Nouha Dicko a deschis scorul pentru vizitatori, dar Rodez a revenit prin golurile lui Bradley Danger și Killian Corredor într-un meci ale cărui ponturi Franța au fost dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive. Paris FC a forțat prelungirile cu un gol în minutul 96, dar Rodez a triumfat la penalty-uri, calificându-se astfel în semifinalele playoff-urilor.

  Cu Didier Santini la cârmă, Rodez trebuie să-și îmbunătățească rapid performanțele pe teren străin pentru a avea o șansă la Saint-Etienne, având doar șase victorii în deplasare din 19 încercări în acest sezon. Atacanții Killian Corredor și Andreas Hountondji, care au însumat 26 de goluri în Ligue 2, vor fi cheie pentru succesul echipei. De asemenea, Raphael Lipinski și Wilitty Younoussa ar putea primi șanse de a începe meciul după evoluțiile lor bune din runda precedentă. Ultimul meci între cele două pretendente la calificarea în Ligue 1 s-a terminat la egalitate, 1-1.

  Cu ambiția de a reveni în Ligue 1, Saint-Etienne și Rodez AF se vor lupta într-un meci esențial în cadrul play-off-urilor Ligue 2. Forma bună de pe propriul teren a celor de la Saint-Etienne și speranțele celor de la Rodez de a produce o surpriză promit un duel de neuitat vineri seară.

Saint-Etienne vs. Rodez AF: Duel Crucial pentru Promovarea în Ligue 1
Didier Santini

Formații probabile

  Saint-Etienne:

Larsonneur; Appiah, Briancon, Nade, Petrot; Moueffek, Monconduit, Cardona, Chambost, Cafaro; Sissoko

  Rodez AF:

Jaouen; Danger, Yao, Mambo; Haag, Sylla, Rajot, Taibi, Abdallah; Corredor, Hountondji

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri