Type to search

Stiri Diverse

Cristiano Ronaldo Îl Vrea pe Bruno Fernandes la Al-Nassr

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Ronaldo Pavează Drumul pentru Fernandes

  Cristiano Ronaldo face eforturi pentru a-l aduce pe Bruno Fernandes la Al-Nassr în această vară. Cu viitorul lui Fernandes sub semnul întrebării, numeroase cluburi, inclusiv Bayern Munchen, arată interes pentru semnătura sa. Liga Pro Saudită are capacitatea financiară de a realiza un astfel de transfer. Potrivit cotidianului Daily Star, Ronaldo, care joacă pentru Al-Nassr, insistă pentru transferul lui Fernandes, devenit ținta principală a clubului pentru fereastra de transferuri din vară.

  Ronaldo, care a marcat 42 de goluri și a oferit 13 pase decisive în 42 de meciuri pentru Al-Nassr în acest sezon, potrivit ultimelor statistici fotbal din Liga Pro Saudită, visează la o reunire cu actualul său coechipier de la naționala Portugaliei și fost coleg la Manchester United. Fernandes, cu 15 goluri și 12 pase decisive în 47 de apariții pentru Manchester United în acest sezon, are contract până în 2026, dar dorește un nou acord pentru a rămâne pe Old Trafford.

Speculații și Planuri pentru Viitor

  Fernandes se pregătește să reprezinte Manchester United în finala Cupei Angliei și ulterior să se alăture echipei Portugaliei pentru Euro 2024. Cu toate acestea, speculațiile privind viitorul său continuă. După meciul din Premier League împotriva Newcastle United, Fernandes și-a exprimat dorința de a rămâne la Manchester United, afirmând că va pleca doar dacă clubul nu mai dorește să colaboreze cu el.

  Antrenorul Erik ten Hag a confirmat în conferința de presă de după meci că Manchester United intenționează să păstreze pe Fernandes, un jucător esențial în planurile lor viitoare. Deși este greu de imaginat o plecare a portughezului în această vară, chiar și în cazul unei oferte substanțiale, Ronaldo speră să-l convingă pe Fernandes să i se alăture la Al-Nassr cu ocazia turneului Euro 2024 din Gemania, competiție ale cărei ponturi pariuri vor fi publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Fernandes a marcat 79 de goluri și a oferit 65 de pase decisive în 232 de apariții pentru Manchester United în toate competițiile. El va încerca să conducă echipa spre succes în finala Cupei Angliei împotriva campioanei Manchester City. În timp ce viitorul său rămâne incert, este clar că Fernandes este un jucător dorit de multe cluburi, precum și un element cheie pentru viitoarele planuri ale lui Manchester United.

Cristiano Ronaldo Îl Vrea pe Bruno Fernandes la Al-Nassr
Bruno Fernandes
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri