Type to search

Stiri Serie A

Venezia vs. Cremonese: Confruntare Decisivă pentru Promovarea în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Venezia: În Căutarea Întoarcerii în Serie A

  Venezia a reușit să ajungă în această finală după ce a învins Palermo în semifinalele play-off-urilor, câștigând ambele manșe. Echipa antrenată de Paolo Vanoli, fost asistent al lui Antonio Conte, a demonstrat o formă excelentă, cu șase victorii în ultimele nouă meciuri, conform ultimelor statistici fotbal italiene. În prima manșă a finalei, disputată joi, Venezia a obținut un rezultat de egalitate 0-0 pe terenul celor de la Cremonese.

  Revenind pe Stadio Pier Luigi Penzo, unde au învins Cremonese cu 2-1 în aprilie, Venezia are nevoie doar să evite înfrângerea pentru a-și asigura promovarea. Vanoli va putea conta din nou pe Francesco Zampano, care a fost menajat în prima manșă pentru a evita o posibilă suspendare. Alături de el, Gianluca Busio și Tanner Tessmann vor întări mijlocul terenului, în timp ce Nicholas Pierini și Joel Pohjanpalo, golgheterul Seriei B, vor conduce atacul gazdelor.

Venezia vs. Cremonese: Confruntare Decisivă pentru Promovarea în Serie A
Paolo Vanoli

Cremonese: O Ultimă Șansă pentru Promovare

  Cremonese, sub conducerea experimentatului antrenor Giovanni Stroppa, a trecut de Catanzaro în semifinale, cu o victorie clară cu 4-1 acasă, după un 2-2 în deplasare. Echipa a demonstrat o defensivă solidă și o formă bună, fiind neînvinsă în ultimele șase meciuri, incluzând trei victorii și trei remize.

  Cu toate acestea, jucătorii lui Cremonese nu au reușit să deschidă scorul în prima manșă împotriva Veneziei, în ciuda dominării unui joc ale cărui ponturi Serie A sunt expuse online pe platformele specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Pentru a-și păstra șansele de promovare, Stroppa va trebui să își mobilizeze echipa pentru un rezultat pozitiv în deplasare, unde Cremonese a avut al doilea cel mai bun record din Serie B în acest sezon.

  În absența atacantului ghanez Felix Afena-Gyan și a portarului senegalez Mouhamadou Sarr, ambii accidentați, Stroppa are opțiuni variate în atac, incluzându-i pe Massimo Coda, Frank Tsadjout și veteranul Daniel Ciofani. Franco Vazquez va susține atacul dintr-o poziție avansată de mijloc, în timp ce fostul jucător al Veneziei, Dennis Johnsen, ar putea intra de pe bancă.

Venezia vs. Cremonese: Confruntare Decisivă pentru Promovarea în Serie A
Giovanni Stroppa

Formații probabile

  Venezia:

Joronen; Idzes, Svoboda, Sverko; Candela, Lella, Tessmann, Busio, Zampano; Pierini, Pohjanpalo

  Cremonese:

Saro; Antov, Ravanelli, Bianchetti; Zanimacchia, Buonaiuto, Castagnetti, Pickel, Sernicola; Vazquez; Coda

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri