Type to search

Stiri Ligue 1

Metz vs. Saint-Etienne: Duel Decisiv pentru Acces în Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Metz: Lupta pentru Supraviețuire

  Metz a evitat retrogradarea directă în Ligue 2 datorită unui avantaj la golurile marcate în deplasare față de contracandidata Lorient, dar se află acum în fața unei provocări majore, ale cărei ponturi Franța sunt disponibile online datorită celor mai buni experți ponturi pariuri. Înfrângerea 1-2 din prima manșă a barajului, după un gol frumos al lui Ibrahim Sissoko, a pus presiune pe Les Grenats (Metz) pentru a recupera acest deficit pe teren propriu.

  Deși au reușit să egaleze prin Ismael Traore, o greșeală a portarului Gautier Larsonneur a permis lui Irvin Cardona să înscrie golul victoriei pentru Saint-Etienne, lăsând Metz în fața unei serii de cinci înfrângeri consecutive. Cu doar 12 puncte adunate acasă în sezonul regulat, echipa antrenată de românul Laszlo Boloni trebuie să-și depășească performanțele slabe pentru a evita retrogradarea.

Metz vs. Saint-Etienne: Duel Decisiv pentru Acces în Ligue 1
Laszlo Boloni

Saint-Etienne: Dorința de Revenire în Ligue 1

  Saint-Etienne, deținătoare a 10 titluri de campioană a Franței, se află la un pas de revenirea în Ligue 1 după un sezon de absență. După ce au terminat pe locul trei în Ligue 2 și au câștigat confortabil prima manșă a barajului cu 2-1, echipa antrenată de Olivier Dall’Oglio are nevoie doar de o remiză pentru a-și asigura promovarea, conform recentelor predicții fotbal franceze.

   Saint-Etienne va trebui să depășească tradiția nefavorabilă de pe Stade Saint-Symphorien, unde nu au mai câștigat din 2015. Cu toate acestea, forma lor recentă și golurile marcate de perechea prolifică de atacanți, Cardona-Sissoko, oferă oaspeților speranțe pentru o performanță bună.

Metz vs. Saint-Etienne: Duel Decisiv pentru Acces în Ligue 1
Olivier Dall'Oglio

Formații probabile

  Metz:

Oukidja; Colin, Traore, Sane, Udol; Jacques, N’Doram, Camara; Van Den Kerkhof, Mikautadze, Lamkel Ze

  Saint-Etienne:

Larsonneur; Macon, Batubinsika, Nade, Petrot; Chambost, Tardieu, Fomba; Cardona, Sissoko, Cafaro

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri