Type to search

Stiri Diverse

Rivalitate Acerbă Disputată la Stockholm: Djurgardens IF vs. Hammarby în Allsvenskan

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Djurgardens IF: Într-o Formă de Invidiat

  Djurgardens IF, echipă cunoscută sub numele de Blue Stripes, se află într-o formă excelentă, cu șase victorii consecutive în Allsvenskan. Ultima lor victorie a fost un 3-1 împotriva Mjallby, unde tânărul mijlocaș Lucas Bergvall a marcat două goluri. Acesta va juca ultimul său meci pentru Djurgardens duminică, înainte de a se alătura echipei Under-21 a Suediei și ulterior celor de la Tottenham Hotspur pentru pregătirile din pre-sezon. Ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0.

  Turcul Deniz Hummet, nou sosit de la Kalmar, a avut un impact imediat, marcând șase goluri în primele sale 11 apariții pentru Djurgardens. De asemenea, echipa condusă de Kim Bergstrand se poate lăuda cu o defensivă solidă, păstrând cinci meciuri fără gol primit în ultimele șase victorii, potrivit recentelor statistici fotbal suedeze. Djurgardens ocupă în prezent locul doi în clasament, la patru puncte de GAIS și șase puncte de liderii Malmo, iar fanii speră la un nou titlu în Allsvenskan.

Rivalitate Acerbă Disputată la Stockholm: Djurgardens IF vs. Hammarby în Allsvenskan
Kim Bergstrand

Hammarby: În Căutarea Surprizei

  Hammarby, echipă cunoscută sub numele de Bajen, intră în acest derby cu două victorii consecutive acasă, învingând AIK și Sirius. Tânărul Bazoumana Toure a marcat primul său gol pentru club, iar Tesfaldet Tekie și Viktor Djukanovic au completat victoria cu Sirius, ale cărei ponturi bune au fost dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  După un sezon dezamăgitor în 2023, în care au terminat pe locul șapte, Hammarby își propune să revină în lupta pentru locurile europene, ocupând în prezent locul cinci în clasament, la doar trei puncte de GAIS.

  Noul antrenor Kim Hellberg, care a ghidat Varnamo către un loc cinci istoric în sezonul trecut, a câștigat șase din cele 11 meciuri de la preluarea echipei. În derby-urile anterioare cu Djurgardens, s-au marcat șapte goluri în ultimele trei întâlniri, inclusiv o victorie spectaculoasă cu 4-3 pentru Hammarby în mai 2023, cu ajutorul a două penalty-uri transformate de Nahir Besara.

Rivalitate Acerbă Disputată la Stockholm: Djurgardens IF vs. Hammarby în Allsvenskan
Kim Hellberg

Formații probabile

  Djurgardens IF:

Zetterstrom; Johansson, Tenho, Larsson, Dahl; Bergvall, Sabovic, Wikheim, Nguen, Gulliksen; Hummet

  Hammarby:

Dovin; Skoglund, Kurtulus, Vagic, Pinas; Karlsson, Tekie, Schellhas, Besara, Toure; Gul

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri