Type to search

Stiri Diverse

KRC Genk vs. KAA Gent: Bătălie Intensă pentru Europa Conference League

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Genk: În Căutarea Reabilitării

  Dezamăgirea sezonului pentru Genk este evidentă, mai ales după ce în sezonul trecut au terminat pe primul loc în sezonul regulat, calificându-se direct în Conference League. Recordul lor de 1,6 puncte pe meci în acest sezon a fost semnificativ mai mic decât media de 2,2 puncte de sezonul trecut, potrivit ultimelor statistici fotbal belgiene.

  Antrnorul interimar Domenico Olivieri, numit la începutul lunii mai după demiterea lui Wouter Vrancken, a avut un start mixt, câștigând primul meci împotriva lui Antwerp, dar pierzând al doilea împotriva Union Saint-Gilloise. Genk a pierdut cinci din ultimele șase meciuri de play-off, cu 15 goluri primite și doar trei marcate, evidențiind forma slabă a echipei.

KRC Genk vs. KAA Gent: Bătălie Intensă pentru Europa Conference League
Domenico Olivieri

Gent: În Căutarea Continuării Formei Excelente

  De cealaltă parte, Gent se află într-o formă excelentă, câștigând nouă din ultimele 11 meciuri domestice, incluzând ultimele două împotriva lui Standard Liege și St.Truiden. Echipa antrenată de Hein Vanhaezebrouck, care va părăsi clubul la sfârșitul sezonului, a terminat pe locul șapte în sezonul regulat, ajungând astfel în play-off-ul pentru Europa Conference League. Ultima întâlnire dintre cele două protagoniste s-a încheiat la egalitate, 2-2.

  În confruntările directe din 2017, Genk a câștigat de opt ori, Gent de șase ori, iar cinci meciuri s-au terminat la egalitate, indicând un meci strâns și echilibrat, ale cărui ponturi pariuri vor fi publicate online de experți ponturi pariuri. Gent va miza pe golgheterul lor, Tarik Tissoudali, cu 15 goluri în acest sezon, pentru a obține calificarea mult dorită.

KRC Genk vs. KAA Gent: Bătălie Intensă pentru Europa Conference League
Hein Vanhaezebrouck

Formații probabile

  Genk:

Vandevoordt; Kongolo, McKenzie, Sadick, Ditu; Galarza, Hrosovsky; Baah, El Khannouss, Fadera; Arokodare

  Gent:

Roef; Mitrovic, Watanabe, Torunarigha; Samoise, De Sart, Gandelman, Brown; Hong, Fernandez, Tissoudali

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri