Type to search

Stiri Tenis

Alcaraz și Tsitsipas Încântă la Roland Garros în Spectacole de Tenis Memorabile

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Alcaraz Strălucește în Meciul cu Korda

  Alcaraz, al treilea favorit al turneului, a arătat determinare și a oferit o performanță strălucită la Roland Garros, obținând o victorie convingătoare cu 6-4, 7-6(5), 6-3 împotriva americanului Sebastian Korda. Aceasta victorie l-a propulsat în optimile de finală ale turneului parizian, confirmând ultimele predicții tenis din circuitul ATP.

  Deși purta încă o manșetă de compresie după o problemă recentă la antebraț, Alcaraz a demonstrat o formă deosebită în revanșa împotriva lui Korda, punându-se din nou în centrul discuțiilor ca favorit la titlu. „Mă simt extraordinar, am amintiri frumoase aici”, a declarat Alcaraz. „Cu fiecare meci mă simt mai bine. Publicul a fost uimitor. Sunt entuziasmat să joc din nou în a doua săptămână la Paris și sper să continui.”

  Alcaraz a început meciul cu un break timpuriu, dar Korda a răspuns imediat, transformând partida într-o luptă intensă într-o seară rece pe terenul Philippe Chatrier. Spaniolul a reușit să câștige primul set după ce a profitat de o greșeală a adversarului și a menținut serviciul.

  În setul doi, Alcaraz a impresionat cu un tweener lateral și un lob spectaculos, preluând conducerea cu 2-0 la seturi după un tie-break câștigat. În setul trei, un break timpuriu i-a adus victoria, încheind cu un voleu precis un meci ale cărui ponturi tenis au fost disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Tsitsipas Își Continuă Drumul Glorios la Paris

  Grecul Stefanos Tsitsipas a trecut fără emoții de chinezul Zhang Zhizhen, scor 6-3, 6-3, 6-1, asigurându-și locul în optimile de finală ale French Open pentru al șaselea an consecutiv. În doar 91 de minute, Tsitsipas a reușit peste 30 de lovituri câștigătoare, stabilindu-și următoarea întâlnire cu italianul Matteo Arnaldi, care l-a eliminat pe al șaselea favorit, Andrey Rublev.

  Zhang, primul chinez care a câștigat un meci pe tabloul principal la Roland Garros în ultimii 86 de ani, nu a reușit să-și creeze ocazii de break în fața grecului. „E minunat să mă văd în poziția de a juca atât de eficient și precis,” a spus Tsitsipas, considerând aceasta una dintre cele mai bune performanțe ale sale pe zgură. 

  Grecul a început în forță, câștigând primele trei game-uri și menținând presiunea pe adversar. Cu doar trei erori neforțate în setul al doilea, Tsitsipas a continuat să domine, închizând meciul cu o serie de lovituri precise. În ciuda victoriei clare, Tsitsipas a declarat că va aborda cu prudență următorul meci împotriva lui Arnaldi. „Este un luptător foarte bun. Când vine vorba de luptă, nu se va da bătut,” a spus el reporterilor.

Alcaraz și Tsitsipas Încântă la Roland Garros în Spectacole de Tenis Memorabile
Stefanos Tsitsipas
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri