Type to search

Stiri Liga Portugal

Portimonense vs. AVS: Ultima Încleștare pentru Acces în Liga Portugal

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Portimonense: Misiune Dificilă de Salvare

  Portimonense se află într-o situație critică după înfrângerea suferită acasă în prima manșă, 1-2 împotriva lui AVS. În ciuda dominării partidei și a celor 26 de șuturi la poartă, Portimonense nu a reușit să transforme posesia în goluri decisive. Echipa antrenată de Paulo Sergio a avut o campanie dezamăgitoare, terminând pe locul 16 în Primeira Liga, cu doar opt victorii în întregul sezon, conform recentelor statistici fotbal portugheze.

  Ultima victorie notabilă a oaspeților a fost împotriva rivalilor locali, Farense, în derby-ul din Algarve, oferindu-le un impuls de moral înainte de meciul decisiv de duminică, ale cărui ponturi fotbal sunt disponibile online.

  Pentru acest meci crucial, Portimonense se va baza pe jucători cheie precum Helio Varela și Carlinhos, sperând ca aceștia să aducă strălucirea necesară pentru a răsturna scorul, precum și ultimele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. Fanii vor avea la dispoziție transport gratuit și bilete pentru a-i susține pe favoriții lor în deplasare.

Portimonense vs. AVS: Ultima Încleștare pentru Acces în Liga Portugal
Paulo Sergio

AVS: O Campanie Surprinzătoare

  AVS, echipă nou-formată după desființarea celor de la UD Vilafranquense, a avut un impact imediat în liga secundă, terminând pe locul trei în sezonul lor de debut. Sub conducerea experimentatului Jorge Costa, AVS a învins Portimonense cu 2-1 în prima manșă, datorită golurilor marcate de Anthony Correia și Bernardo Martins.

  Cu un antrenor versatil și un atacant veteran, Nene, AVS speră să finalizeze promovarea în Liga Portugal, confirmând recentele predicții fotbal din Portugalia. Deși Nene nu a marcat în prima manșă, rămâne un pericol constant pentru adversari, având 23 de goluri în 32 de apariții în Segunda Liga. Alături de el, Bernardo Martins, omul meciului din prima manșă, va juca un rol crucial în atac.

  Portimonense va trebui să depășească absențele din lot, precum cele ale lui Tamble Monteiro și Sylvester, dar va beneficia de revenirea lui Filipe Relvas și de recuperarea lui Alemao. De cealaltă parte, AVS va trebui să se descurce fără Fabio Pacheco, suspendat, și căpitanul Luis Silva, dar rămâne încrezătoare în forțele sale.

Portimonense vs. AVS: Ultima Încleștare pentru Acces în Liga Portugal
Jorge Costa

Formații probabile

  AVS:

Simao; Teixeira, Correia, Clayton; Alaba, Lucca, Amorim, Akinsola; Benny; Mercado, Nene

  Portimonense:

Nakamura; Guga, Henrique, Alemao, Relvas; Fukui, Carlinhos, Ventura; Pereira, Carrillo, Varela

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri