Type to search

Stiri Diverse

Șoc Suferit de SUA la Copa America: Eliminare Dramatică după Înfrângerea cu Uruguay

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Eliminare Surprinzătoare a SUA la Copa America

  Naționala Statelor Unite a suferit o eliminare șocantă la Copa America, fiind învinsă cu 1-0 de către Uruguay. Această înfrângere a fost suficientă pentru a-i trimite pe americani acasă, în timp ce Uruguay a avansat în sferturile de finală ca și câștigători ai Grupei C. Panama a profitat de situație și a ocupat locul doi, după ce a învins Bolivia cu 3-1.

  Deși SUA a început meciul cu intenții clare de a câștiga, Uruguay a preluat controlul pe măsură ce prima repriză a progresat, transformând într-o luptă fizică intensă un meci ale cărui ponturi Copa America au fost disponibile pe platformele online ale specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  În minutul 27, Uruguay a suferit o pierdere importantă, când Maximiliano Araujo a fost nevoit să părăsească terenul pe targă, după o coliziune cu apărătorul american Tim Ream. De asemenea, atacantul american Folarin Balogun a fost înlocuit după ce a suferit o accidentare într-o ciocnire dură cu portarul uruguayan Sergio Rochet.

  Cu toate că SUA a arătat un joc ofensiv intens în debutul partidei, Uruguay a avut cele mai mari ocazii, aproape deschizând scorul în minutul 38, când Darwin Nunez a ratat puțin ținta după o centrare periculoasă a lui Mathias Olivera.

Șoc Suferit de SUA la Copa America: Eliminare Dramatică după Înfrângerea cu Uruguay
Mathias Olivera

Momentul Decisiv și Reacțiile Americane

  Meciul s-a decis în minutul 66, când Olivera a marcat pentru Uruguay, profitând de un balon respins de portarul american Matthew Turner care a boxat o lovitură de cap a lui Ronald Araujo. Golul a fost validat după o analiză VAR pentru offside, lăsându-i pe americani în disperare.

  SUA a avut o șansă importantă de egalare în minutul 75, când portarul Rochet a scăpat mingea, dar Christian Pulisic nu a reușit să înscrie, șutul său deviat fiind respins de pe linia porții de Manuel Ugarte.

  Publicul de la Arrowhead Stadium a avut un moment de bucurie când Bolivia a egalat împotriva Panamei în cealaltă partidă din Grupa C, ceea ce ar fi putut aduce SUA pe locul doi, potrivit temporarelor statistici fotbal din grupa C la acel moment.

  Din păcate pentru gazdele competiției, bucuria a fost de scurtă durată, întrucât golul lui Olivera a pus capăt speranțelor americane. Această eliminare devreme din turneu este o dezamăgire majoră pentru echipa Statelor Unite și fanii săi, care sperau la un parcurs mult mai lung în competiție.

Șoc Suferit de SUA la Copa America: Eliminare Dramatică după Înfrângerea cu Uruguay
Jucătorii uruguayeni în extaz după ce au terminat grupa cu punctaj maxim
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri