Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Copa America 2024

Brazilia vs Columbia. Ponturi Pariuri Copa America 2024 si Statistici Fotbal 03.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Brazilia vs Columbia Meci Grupe Copa Ametica
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Jesús Valenzuela

Stadion
Stadion

Levi's Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

04:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
17.11.2023 Columbia 2-1 Brazilia 3-7 16-12 1-2 0-0
12.11.2021 Brazilia 1-0 Columbia 8-2 21-21 4-3 0-0
11.10.2021 Columbia 0-0 Brazilia 2-3 19-9 2-0 0-0
24.06.2021 Brazilia 2-1 Columbia 8-1 15-16 3-4 0-0
07.09.2019 Brazilia 2-2 Columbia 6-3 15-13 1-0 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Brazilia
Gazde Scor Oaspeți
Brazilia 4-1 Paraguay
Brazilia 0-0 Costa Rica
Brazilia 1-1 SUA
Brazilia 3-2 Mexic
Brazilia 3-3 Spania
Logo
Columbia
Gazde Scor Oaspeți
Costa Rica 0-3 Columbia
Paraguay 1-2 Columbia
Bolivia 0-3 Columbia
SUA 1-5 Columbia
Romania 2-3 Columbia

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Brazilia
Portar Alisson
Fundași Danilo, Beraldo, Marquinhos, Arana
Mijlocași Guimaraes, Gomes
Savio, Pereira, Rodrygo
Atacanți Endrick
Logo
Columbia
Portar Vargas
Fundași Munoz, Sanchez, Cuesta, Machado
Mijlocași Castano, Uribe, Arias
Atacanți Sinisterra, Duran, Diaz

pont

Peste 1.5 Goluri @ 1.40

Atât Brazilia cât și Columbia au arătat o formă ofensivă excelentă în ultimele meciuri. Brazilia a marcat patru goluri împotriva Paraguay, iar Columbia a înscris de trei ori împotriva Costa Rica. Forma actuală sugerează că ambele echipe sunt capabile să înscrie mai multe goluri.

ANALIZA MECI

Brazilia vs Columbia

     Meciul dintre Brazilia și Columbia în cadrul Copa America 2024 se anunță a fi un adevărat spectacol fotbalistic, cu implicări majore în clasamentul grupei și ambiții mari pentru ambele echipe. Partida se va disputa pe 3 iulie 2024, la ora 04:00, și va fi transmisă pe canalele TV de sport de top. Brazilia, cu tradiția și palmaresul său impresionant, ocupă în prezent locul secund în grupă, fiind la două puncte în spatele Columbiei, care se află pe primul loc. Cele două echipe au avut confruntări intense de-a lungul timpului, oferind mereu un fotbal spectaculos.


     În meciurile directe, Brazilia a înregistrat 21 de victorii din 36 de întâlniri, în timp ce Columbia a câștigat de patru ori, restul de 11 meciuri încheindu-se la egalitate. Brazilia a marcat un total de 58 de goluri în aceste confruntări, comparativ cu cele 27 marcate de Columbia. Procentul meciurilor care au avut peste 2.5 goluri este de aproximativ 55%, iar în 48% dintre aceste meciuri ambele echipe au reușit să marcheze.


     În meciurile recente, Brazilia a arătat o formă oscilantă, dar a reușit să obțină o victorie categorică împotriva Paraguay cu 4-1, după un egal fără goluri cu Costa Rica. Columbia, pe de altă parte, este într-o formă excelentă, aflându-se pe o serie de 25 de meciuri fără înfrângere, cu victorii recente împotriva Costa Rica (3-0) și Paraguay (2-1).


     În ceea ce privește performanțele individuale, vedetele echipei Brazilia includ pe Vinicius Junior și Rodrygo, ambii jucători ai Real Madrid, care au demonstrat o formă excelentă. Vinicius Junior a marcat trei goluri și a oferit trei pase decisive în ultimele meciuri. De cealaltă parte, James Rodríguez este jucătorul cheie pentru Columbia, având deja trei pase decisive în acest turneu, continuând să fie un pilon central în jocul echipei.


     Statisticile oferite arată că Brazilia, în meciurile de acasă, are o medie de 2.1 goluri pe meci, cu 65% dintre partide având peste 1.5 goluri și 50% peste 2.5 goluri. De asemenea, 55% din meciuri au avut ambele echipe marcând. În ceea ce privește cornerele, media este de 6.8 pe meci, cu un procent de 60% pentru meciuri cu peste 8.5 cornere și 45% cu peste 9.5 cornere. Cele mai multe goluri sunt marcate în ultimele 15 minute ale fiecărei reprize.


     Pentru Columbia, meciurile din deplasare au o medie de 1.9 goluri pe meci, cu 70% dintre partide având peste 1.5 goluri și 55% peste 2.5 goluri. Aproximativ 50% dintre meciuri au avut ambele echipe marcând. Media de cornere pentru Columbia în deplasare este de 6.2 pe meci, cu un procent de 55% pentru meciuri cu peste 8.5 cornere și 40% cu peste 9.5 cornere. Columbia are tendința de a marca cele mai multe goluri în primele 15 minute ale reprizelor.

Brazilia: Formă, știri si statistici

     Brazilia intră în acest meci cu ambiția de a-și consolida poziția și de a trece pe primul loc în grupă. Echipa condusă de Dorival Junior a demonstrat o formă mixtă în ultimele meciuri, dar victoriile decisive, cum ar fi cea împotriva Paraguay cu 4-1, arată potențialul uriaș al echipei. Vinicius Junior și Rodrygo sunt vedetele echipei, ambele contribuind semnificativ la succesul echipei prin goluri și pase decisive.


     Brazilia
are o tradiție bogată în fotbalul mondial, iar la Copa America au fost mereu una dintre echipele de top. Cu o medie de 2.1 goluri pe meci în partidele de acasă, Brazilia a demonstrat o eficiență ofensivă remarcabilă. În plus, echipa are o apărare solidă, cu doar un gol primit în cele două meciuri de până acum. Vinicius Junior a marcat trei goluri și a oferit trei pase decisive în ultimele meciuri, confirmându-și statutul de jucător esențial pentru echipă.


     Punctele forte ale Braziliei includ abilitățile ofensive remarcabile, susținute de jucători de clasă mondială precum Vinicius Junior și Rodrygo, precum și o apărare bine organizată. Echipa are o tendință de a controla jocul și de a crea numeroase oportunități de gol, lucru evident din numărul mare de goluri marcate și de șuturi pe poartă. De asemenea, Brazilia are o capacitate impresionantă de a domina jocul în repriza a doua, marcând cele mai multe goluri în ultimele 15 minute ale reprizelor.


     Pe de altă parte, una dintre slăbiciunile echipei poate fi inconsistența în apărare, care uneori permite adversarilor să creeze oportunități periculoase. De asemenea, dependența de jucătorii cheie precum Vinicius Junior și Rodrygo poate fi o vulnerabilitate, mai ales dacă aceștia sunt bine marcați sau nu se află în cea mai bună formă.


     Stilul de joc al Braziliei este caracterizat prin posesie prelungită, pase precise și o ofensivă rapidă. Echipa preferă să controleze jocul prin posesie, creând oportunități de gol prin combinații rapide și schimbări de ritm. De asemenea, Brazilia este eficientă în tranzițiile rapide, transformând apărarea în atac cu mare viteză.


     În comparație cu Columbia, Brazilia are un stil de joc mai ofensiv și mai orientat spre posesie. În timp ce Columbia se bazează pe o defensivă solidă și pe contraatacuri rapide, Brazilia preferă să controleze jocul și să creeze presiune constantă asupra adversarilor. Această abordare poate fi un avantaj în meciurile de acasă, unde Brazilia beneficiază de suportul fanilor și de familiaritatea cu terenul.


     În meciul împotriva Columbia, Brazilia va trebui să fie atentă la jucătorii periculoși ai adversarilor, cum ar fi James Rodríguez, și să își mențină consistența defensivă. Cu toate acestea, cu jucători precum Vinicius Junior și Rodrygo în formă, Brazilia are toate șansele să obțină un rezultat pozitiv și să treacă pe primul loc în grupă.

Columbia: Formă, știri si statistici

     Columbia vine în acest meci cu un moral excelent, fiind neînvinsă în ultimele 25 de meciuri și având o serie de 10 victorii consecutive. Echipa lui Néstor Lorenzo a demonstrat o formă impresionantă, câștigând cu 3-0 împotriva Costa Rica și 2-1 împotriva Paraguay în meciurile anterioare. Columbia se află pe primul loc în grupă, având deja asigurată calificarea în sferturile de finală.


     James Rodríguez
rămâne unul dintre cei mai influenți jucători ai echipei, cu trei pase decisive în acest turneu. În plus, Luis Díaz, cu două goluri și o pasă decisivă, a fost esențial în atacul echipei. Columbia a demonstrat o eficiență remarcabilă atât în ofensivă, cât și în defensivă, cu o medie de 1.9 goluri pe meci în deplasare și doar câteva goluri primite.


     Punctele forte ale Columbiei includ o apărare solidă, o eficiență mare în finalizarea ocaziilor și capacitatea de a controla jocul defensiv. Echipa are jucători cu experiență și abilități individuale impresionante, capabili să decidă meciuri. Columbia are, de asemenea, o tendință de a marca goluri importante în primele 15 minute ale reprizelor, ceea ce poate pune presiune pe adversari încă de la început.


     Pe de altă parte, una dintre slăbiciunile Columbiei poate fi dependența de câțiva jucători cheie, cum ar fi James Rodríguez și Luis Díaz. Dacă aceștia sunt bine marcați sau nu se află în cea mai bună formă, echipa poate avea dificultăți în a crea ocazii. De asemenea, Columbia trebuie să fie atentă la capacitatea adversarilor de a contraataca rapid, lucru pe care Brazilia îl face foarte bine.


     Stilul de joc al Columbiei este caracterizat printr-o defensivă solidă și contraatacuri rapide. Echipa preferă să joace compact în defensivă, să recupereze mingea și să lanseze atacuri rapide prin jucătorii săi de viteză. Această abordare a fost eficientă în meciurile din deplasare, unde Columbia a obținut rezultate remarcabile.


     În comparație cu Brazilia, Columbia are un stil de joc mai defensiv și mai orientat spre contraatac. În timp ce Brazilia controlează jocul prin posesie și presiune constantă, Columbia preferă să se apere bine și să profite de spațiile lăsate de adversari. Această abordare poate fi eficientă în meciurile din deplasare, unde Columbia a demonstrat că poate obține rezultate pozitive împotriva echipelor puternice.


     Pentru meciul împotriva Braziliei, Columbia va trebui să fie atentă la jucătorii periculoși ai adversarilor, cum ar fi Vinicius Junior și Rodrygo, și să își mențină consistența defensivă. Cu toate acestea, cu jucători precum James Rodríguez și Luis Díaz în formă, Columbia are toate șansele să obțină un rezultat pozitiv și să își consolideze poziția de lider în grupă.

Ponturi Pariuri Copa America

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     Copa America este una dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din America de Sud. Cu ajutorul ponturi Copa America oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții de elită. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi pariuri fotbal bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturi meciuri azi, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Unul dintre meciurile interesante din această competiție este cel dintre Brazilia și Columbia. Echipa noastră de experți oferă ponturi Brazilia Columbia bazate pe o analiză detaliată a echipelor, jucătorilor și tacticilor folosite. Analizăm forma actuală a echipelor, istoricul confruntărilor directe și alți factori relevanți pentru a vă oferi ponturi meciuri azi care să vă ajute să luați cele mai bune decizii de pariere.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Copa America bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Copa America.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Brazilia Columbia. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă ponturi meciuri azi actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Copa America oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturi meciuri azi pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi pariuri fotbal actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi Copa America bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Copa America. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Copa America și ponturi Brazilia Columbia oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri fotbal. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din competițiile internaționale sau de ligile naționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Copa America și ponturi Brazilia Columbia oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi meciuri azi. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri Copa America și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi Brazilia Columbia și ponturi pariuri fotbal.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Copa America și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri