Type to search

Stiri Serie A

Roma vs. Cagliari: Bătălie Crucială între Aspiranții la Top și Luptătorii pentru Supraviețuire

Avatar of Xpert Bet
Share

Moment Ascendent pentru Roma: Daniele De Rossi Schimbă Mentalitatea Jucătorilor

  Sub conducerea interimară a legendarului Daniele De Rossi, Roma a experimentat o revigorare notabilă, înregistrând două victorii consecutive în Serie A. Intrând în postul de antrenor după demiterea lui Jose Mourinho, De Rossi și-a condus echipa la succese consecutive la sfârșitul lunii ianuarie, menținându-le în cursa pentru calificarea în Liga Campionilor.

  După ce au învins Hellas Verona în debutul său pe banca tehnică, fostul mijlocaș al Giallorossi a reușit să obțină un succes cu 2-1 împotriva lui Salernitana săptămâna trecută. Acest impuls pozitiv poate duce acum la o serie de trei victorii în Serie A, un succes care nu s-a mai întâmplat pentru Roma din octombrie anul trecut.

  Alegerea lui De Rossi cu intenția de a adopta o abordare mai ofensivă, cu mentalitate de învingători, și de a reveni la o linie de fund cu patru jucători s-a dovedit a fi o mutare inspirată împotriva unor adversari mai slab cotați din prima ligă italiană.

Roma vs. Cagliari: Bătălie Crucială între Aspiranții la Top și Luptătorii pentru Supraviețuire
Daniele De Rossi

Cagliari în Lupta pentru Supraviețuire: Ranieri Are Nevoie de Puncte Cruciale

  Cagliari, sub comanda lui Claudio Ranieri, se găsește într-o poziție complicată, aflată în zona de retrogradare în Serie A. După o înfrângere suferită pe teren propriu în fața lui Torino în etapa anterioară, echipa lui Ranieri caută cu disperare puncte esențiale pentru a evita căderea în liga secundă.

  Cagliari a înregistrat o formă slabă în ultimele deplasări, neavând nicio victorie în ultimele 16 meciuri disputate în afara terenului propriu în Serie A, pierzând de 11 ori și fără să marcheze în jumătate dintre aceste confruntări, potrivit ultimelor statistici fotbal din Serie A.

Roma vs. Cagliari: Bătălie Crucială între Aspiranții la Top și Luptătorii pentru Supraviețuire
Claudio Ranieri

Roma, Favorită în Confruntările Anterioare

  Pentru Ranieri și elevii săi, partida împotriva Romei devine crucială în eforturile de a-și îmbunătăți situația și de a câștiga puncte prețioase în lupta pentru supraviețuire în acest meci ale cărui ponturi bune sunt dezvăluite de experți pe site-urile cu ponturi pariuri sportive.

  Roma este neînvinsă acasă din septembrie și a avut succes în  ultimele opt întâlniri cu Cagliari de pe Stadio Olimpico. Cu precedentul favorabil, Giallorossi sunt determinați să obțină încă o victorie împotriva unei echipe aflate într-o formă vulnerabilă, așa cum anticipează ultimele pronosticuri fotbal din Serie A.

  Analizăm absențele și posibilele alineări pentru ambele echipe. Cu noi achiziții la dispoziție, cum ar fi Angelino pentru Roma și Mina pentru Cagliari, duelul dintre De Rossi și Ranieri se anunță captivant, mai ales ținând cont că Roma a câștigat în tur cu 4-1. 

Formații probabile

  Roma:

Patricio; Karsdorp, Mancini, Llorente, Angelino; Pellegrini, Paredes, Cristante; El Shaarawy, Dybala; Lukaku

  Cagliari:

Scuffet; Wieteska, Mina, Dossena; Zappa, Nandez, Makoumbou, Prati, Augello; Viola; Petagna

Taguri

Lasa un comentariu