Type to search

Stiri Liga Portugal

Derby de la Mijlocul Clasamentului: Casa Pia vs. Boavista Porto – Previziuni și Alinieri Posibile

Avatar of Xpert Bet
Share

Casa Pia Umilită de Sporting Lisabona: Bătălia pentru Revanșă

  După ce Casa Pia a suferit o înfrângere zdrobitoare cu 8-0 în fața lui Sporting Lisabona, antrenorul Pedro Moreira se confruntă cu provocarea de a ridica moralul echipei sale. Chiar dacă înfrângerea împotriva liderului era anticipată, conform recentelor pronosticuri fotbal portugheze, nimeni nu se aștepta la un dezastru atât de mare.

  Echipa a fost condusă cu 5-0 la pauză, iar alte trei goluri au fost înscrise după reluare. Aceasta a fost cea mai grea înfrângere pentru Casa Pia de la promovarea în prima ligă, depășind într-un mod semnificativ înfrângerea cu 4-0 suferită împotriva lui Estoril în noiembrie 2023.

  Cu un total de 34 de goluri primite în acest sezon, conform recentelor statistici fotbal din Liga Portugal, și apropiindu-se de cele 40 din prima lor campanie în prima ligă, Casa Pia speră să revină în formă împotriva lui Boavista și să oprească seria de trei înfrângeri consecutive.

Derby de la Mijlocul Clasamentului: Casa Pia vs. Boavista Porto - Previziuni și Alinieri Posibile
Pedro Moreira

Boavista în Căutarea Victoriei: Lupta împotriva Tendinței Retrograde

  Boavista, sub comanda noului antrenor Ricardo Paiva, se confruntă și ea cu o perioadă dificilă după înfrângerea acasă cu 4-1 împotriva lui Portimonense. Chiar dacă au avut un început de an pozitiv, obținând un punct important împotriva lui Porto și învingând Vizela cu 4-1, aceste rezultate nu au fost suficiente pentru a consolida forma echipei.

  Înfrângerea 0-2 suferită împotriva lui Benfica și cea recentă cu Portimonense ridică semne de întrebare cu privire la consistența lor. Cu toate acestea, Boavista speră să rămână înaintea lui Casa Pia în clasament și să se distanțeze de gazde în întâlnirea de luni, ale cărei ponturi pariuri sportive sunt accesibile online pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

Derby de la Mijlocul Clasamentului: Casa Pia vs. Boavista Porto - Previziuni și Alinieri Posibile
Ricardo Paiva

Posibile Alinieri și Absențe

  Înaintea acestui duel crucial, am analizat posibilele alinieri pentru ambele echipe, având în vedere și absențele notabile. Casa Pia ar putea beneficia de noile achiziții, Nuno Moreira și Andre Lacximicant, recenți veniți de la Vizela și Braga B. Cu toate acestea, absența lui Kiki Silva din cauza unei accidentări la ligamentele genunchiului este o problemă majoră, iar data sa de revenire nu este cunoscută.

  Pe de altă parte, Boavista nu poate conta pe Chidozie Awaziem și Bruno Onyemaechi după ce aceștia au jucat pentru Nigeria la Cupa Africii, echipa lor calificându-se în semifinalele competiției. De asemenea, Cesar este indisponibil din cauza unei accidentări la ligamente, iar Augusto Dabo, Luis Pires și Salvador Agra sunt incerți pentru etapa 22 din cauza problemelor fizice. În tur, cele două echipe au remizat, 1-1. 

Formații probabile

  Casa Pia:

Batista; Geraldes, Zolotic, Varela, Lelo; Dias, Beni, Brito, Roberto; Andrade, Lameiras

  Boavista Porto:

Goncalves; Malheiro, Abascal, Sasso, Ferreira; Makouta, Perez, Reisinho; Agra, Tavares, Lourenco

Taguri

Lasa un comentariu