Type to search

Stiri La Liga

Duelul Epic al Madridului Dintre Real și Atletico se Termină la Egalitate, 1-1

Avatar of Xpert Bet
Share

Dramă în Ultimele Secunde: Llorente Anulează Deschiderea Scorului de către Diaz

  Real Madrid a controlat jocul și a deschis scorul prin Brahim Diaz în prima repriză, profitând de apărarea neglijentă a lui Atletico. Cu toate acestea, Marcos Llorente a oferit un final dramatic, marcând în prelungirile meciului și egalând scorul într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost accesibile pe platformele online ale acelor experți ponturi pariuri sportive.

  Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a descris partida drept una bună din partea echipei sale, subliniind controlul asupra jocului. Cu toate că au fost nefericiți să primească gol în ultimul minut, Ancelotti a menționat că echipa merită să fie liniștită, având în vedere poziția de lider în clasament și șansa de a juca etapa viitoare derby-ul cu Girona pe teren propriu.

Duelul Epic al Madridului Dintre Real și Atletico se Termină la Egalitate, 1-1
Brahim Diaz felicitat de Bellingham după deschiderea scorului

Gol Anulat și Oportunități Ratate: Atletico Împarte Punctele cu Real

  Atletico Madrid a avut un gol anulat de VAR în primele minute ale reprizei a doua, dar au reușit să înscrie în ultimele secunde prin Llorente. Echipa lui Diego Simeone a obținut un punct valoros, iar Llorente a menționat că, deși nu simte ca o victorie, punctul obținut este semnificativ, dată fiind desfășurarea partidei.

 Atletico Madrid se pregătește pentru o nouă provocare în semifinalele Cupei Spaniei împotriva lui Athletic Bilbao, unde este considerată favorită în cele mai multe pronosticuri fotbal din Spania. Echipa lui Simeone caută să-și consolideze performanțele și să obțină rezultate pozitive în competițiile viitoare. 

  Liderul La Liga, Real Madrid, rămâne în fruntea clasamentului cu 58 de puncte, la doar două lungimi în fața lui Girona, următoarea adversară. Atletico se menține pe locul patru, cu 48 de puncte, la doar două puncte de Barcelona, clasată pe locul trei.

Duelul Epic al Madridului Dintre Real și Atletico se Termină la Egalitate, 1-1
Llorente egalează în prelungiri
Taguri

Lasa un comentariu