Type to search

Stiri Premier League

Revirimentul lui Tottenham: Richarlison Reușește Dubla în Victoria cu 4-1 împotriva lui Newcastle

Avatar of Xpert Bet
Share

Son și Udogie Strălucesc în Triumful Spurs: Evoluțiile Pozitive Revin pentru Formația din Londra

  Tottenham Hotspur a obținut duminică, 10 decembrie, prima victorie în Premier League din luna octombrie, într-un spectaculos 4-1 împotriva lui Newcastle United. Richarlison a revenit în forță cu două goluri, iar Son a fost un „motor” învingător pentru echipa lui Ange Postecoglou.

  Destiny Udogie a deschis scorul în minutul 26, finalizând cu un șut din centrarea perfectă a căpitanului Son Heung-min. Richarlison a marcat și el de două ori, având un prim gol înainte de pauză, după o altă contribuție magistrală a lui Son, și un al doilea gol în minutul 60.

  Son și-a încheiat prestația remarcabilă cu un penalty transformat în minutul 85, după ce a fost faultat de portarul Martin Dubravka. Joelinton a marcat un gol de consolare pentru Newcastle, dar Tottenham a dominat clar șocul, în urma căruia ocupă locul cinci în clasament, cu 30 de puncte din 16 meciuri.

Revirimentul lui Tottenham: Richarlison Reușește Dubla în Victoria cu 4-1 împotriva lui Newcastle
Son Heung-min

Decembrie Aduce Bucurie pentru Tottenham: De la O Serie Nefericită de Eșecuri la O Performanță Strălucitoare!

  Pentru Newcastle, acesta este al șaselea eșec în Premier League în această stagiune, coborând pe locul șapte cu 26 de puncte. Eddie Howe, antrenorul echipei, tocmai căuta soluții după înfrângerea, 0-3 cu Everton, de la mijlocul săptămânii trecute.

  Echipa lui Tottenham a avut o perioadă dificilă după o înfrângere drastică suferită de la Chelsea acum o lună. Cu toate acestea, Postecoglou simte că echipa sa își revine, explicând: „Am fost decimați după meciul cu Chelsea, dar acum, cu întoarcerea unor jucători, arătăm mai puternici.”

  Meciul început în forță pentru Tottenham, cu un șut al lui Cristian Romero respins de pe linia porții, înainte de deschiderea scorului. Richarlison a dovedit că este în formă, iar prestația lui Son a dat tonul unei victorii răsunătoare.

  Cu o serie de ocazii ratate de Newcastle, Tottenham a profitat de pe urma slăbirii defensive a adversarilor. Richarlison și-a confirmat revenirea cu un gol după un șut bine plasat, iar Son a fost protagonistul unui penalty decisiv.

  Deși Tottenham nu a reușit să păstreze poarta intactă, atmosfera festivă a triumfului a răsunat pe întregul stadion. Spurs par să-și recupereze strălucirea într-un sezon de Premier League fascinant. 

Taguri

Lasa un comentariu