Type to search

Stiri Bundesliga

Leverkusen Șovăie în fața lui Stuttgart, dar Păstrează Avantajul în Bundesliga

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Bayer Leverkusen Obține un Punct Prețios Înfruntând VfB Stuttgart - Lupta Continuă în Bundesliga

  Într-un duel plin de intensitate, Bayer Leverkusen, liderul Bundesliga, a remizat 1-1 pe terenul lui VfB Stuttgart. Cu acest rezultat, Leverkusen își mărește avansul în fruntea clasamentului la patru puncte, datorită eșecului usturător suferit de Bayern Munchen, 1-5 în fața lui Eintracht Frankfurt.

  A fost cel de-al 22-lea meci consecutiv fără înfrângere pentru Leverkusen în acest sezon, stabilind o serie impresionantă în toate competițiile. Prima repriză a fost marcată de un ritm alert, Leverkusen atingând bara la șutul lui Amine Adli în minutul 9, în timp ce Stuttgart a ratat o ocazie importantă prin Serhou Guirassy în minutul 26, după ce se apropia de poartă în primele minute.

  Partida s-a încheiat în cele din urmă la egalitate, cu un punct prețios pentru fiecare echipă, iar Leverkusen a rămas lider în Bundesliga cu 36 de puncte. Bayern Munchen ocupă pe locul doi cu 32 de puncte și un meci mai puțin jucat. Stuttgart ocupă locul trei cu 31 de puncte.

Leverkusen Șovăie în fața lui Stuttgart, dar Păstrează Avantajul în Bundesliga
Chris Fuehrich

Xabi Alonso Remarcă Reactivarea Echipei: Leverkusen Rămâne Neînvinsă, dar Stuttgart le Dă Bătăi de Cap

  Gazdele au deschis scorul cu cinci minute înainte de pauză, prin Chris Fuehrich, care a finalizat din apropiere. Xabi Alonso a comentat: „A fost un joc foarte interesant, cu două reprize diferite. În prima repriză, am simțit cu adevărat fluxul lui Stuttgart. Au jucat foarte bine.”

  Leverkusen a reușit să revină rapid în joc, egalând la doar două minute după pauză. Granit Xhaka l-a lansat pe Victor Boniface, iar centrarea acestuia a fost finalizată spectaculos de Florian Wirtz. Xhaka a fost aproape de a marca și el, dar șutul său a lovit bara în minutul 49. Ambele echipe au avut oportunități, iar portarii Lukas Hradecky și Alexander Nuebel au avut prestații remarcabile.

  Următorul weekend aduce o confruntare importantă între Stuttgart și Bayern Munchen, în timp ce Leverkusen va găzdui meciul contra lui Eintracht Frankfurt. Bundesliga se oprește apoi pentru vacanța de iarnă pe 20 decembrie și va reveni pe 12 ianuarie. 

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu