Type to search

Stiri Premier League

Everton Produce Spectaculoasa Revenire: Chelsea Înfrântă de Doucoure și Dobbin într-un Meci Uimitor

Avatar of Xpert Bet
Share

Centenar în Stil Mare: Doucoure Marchează în Al 100-lea Meci pentru Everton Împotriva Unui Chelsea Dezorientat

  Duminică, Everton a produs o surpriză remarcabilă, învingând Chelsea cu 2-0 într-un meci plin de dramatism. Abdoulaye Doucoure a marcat în al 100-lea său meci în Premier League, iar Dobbin a adăugat un gol crucial în ultimele momente ale partidei.

  Chelsea, sub comanda lui Mauricio Pochettino, a suferit a treia înfrângere consecutivă în deplasare, coborând pe locul 12 în clasament cu 19 puncte din 16 meciuri. Everton, cu 13 puncte din aceeași număr de partide, ar fi fost pe locul 10 fără penalizarea de 10 puncte, primită pentru încălcări financiare.

  Pe de altă parte, Everton, sub îndrumarea lui Sean Dyche, a arătat o îmbunătățire semnificativă în forma și robustețea defensivă, obținând a treia partidă consecutivă fără gol primit și consolidându-și locul în partea superioară a clasamentului.

Everton Produce Spectaculoasa Revenire: Chelsea Înfrântă de Doucoure și Dobbin într-un Meci Uimitor
Doucoure după deschiderea scorului

Dobbin Înscrie în Ultimul Moment și Everton Obține o Victorie de Prestigiu împotriva Fostei Câștigătoare a Ligii Campionilor, Chelsea

    În minutul 54, Dwight McNeil a înaintat cu mingea și a pasat către Dominic Calvert-Lewin. Portarul lui Chelsea, Robert Sanchez, a salvat șansa în poziție de unu-la-unu, dar abilul Doucoure a expediat balonul respins în colțul lung al porții.

  Tânărul produs al academiei Everton, Lewis Dobbin, și-a adăugat numele pe lista marcatorilor. El a înscris primul său gol în tricoul echipei mari în prelungiri, stabilind scorul final de 2-0 și asigurând cele trei puncte pentru Everton.

Everton Produce Spectaculoasa Revenire: Chelsea Înfrântă de Doucoure și Dobbin într-un Meci Uimitor
Lewis Dobbin

  Pierderea căpitanului Reece James în prima repriză, accidentat, a dereglat Chelsea. Distanța față de locurile de calificare în Liga Campionilor s-a extins la 14 puncte. Pochettino a declarat: „Fotbalul este despre marcarea golurilor și nu am fost periculoși în fața porții adverse. Sunt foarte, foarte dezamăgit. Am fost mai buni, dar nu am obținut punctele pe care le meritam.”

  Doucoure, marcând pentru a șasea oară în acest sezon, a mărturisit: „Sunt foarte fericit, două goluri în două meciuri. A fost foarte dificil, știam că va fi un meci strâns.” Everton a câștigat acum nouă din ultimele 13 meciuri în toate competițiile și se află cu patru puncte deasupra zonei de retrogradare. 

Taguri

Lasa un comentariu