Type to search

Stiri Premier League

Manchester City Revine în Forță: Bernardo Silva și Jack Grealish Aduc Victoria, 2-1 împotriva lui Luton Town

Avatar of Xpert Bet
Share

Sărbătoare pentru Citizens: City Se Ridică După Înfrângerea cu Aston Villa printr-o Răsturnare de Situație Uimitoare

  Manchester City a obținut o victorie necesară, revenind de la un deficit de 0-1 împotriva lui Luton Town. Bernardo Silva și Jack Grealish au fost eroii zilei, marcând la doar trei minute distanță și aducând cele trei puncte mult așteptate pentru campioni.

  Drama a început pe Kenilworth Road, când Elijah Adebayo a deschis scorul în ultimele secunde ale primei reprize, trimițând mingea în poartă cu un cap imparabil după o centrare a lui Andros Townsend. Fanii gazdelor au sărbătorit în aplauze scorul înregistrat la pauză. 

  În partea secundă, Bernardo Silva a restabilit echilibrul în minutul 62 cu un șut precis în colțul lung al porții adverse. Jack Grealish a adăugat emoție meciului, marcând al 50-lea său gol din carieră în minutul 65, în urma unei centrări a lui Julian Alvarez.

  Pep Guardiola, antrenorul lui City, a comentat: „A fost un test real și jucătorii au reacționat așa cum trebuia. Am avut multe ocazii, dar în prima repriză nu am reușit să marcăm.”

Manchester City Revine în Forță: Bernardo Silva și Jack Grealish Aduc Victoria, 2-1 împotriva lui Luton Town
Golul lui Grealish a readus zâmbetul pe fața antrenorului Guardiola

Bernardo și Grealish, Eroii Zilei: City Își Reafirmă Poziția în Titlul Disputat al Premier League

  Echipa lui Guardiola a avut 18 șuturi față de cele patru ale lui Luton, iar portarul Thomas Kaminski a avut intervenții impresionante pentru gazde. Cu toate acestea, Silva și Grealish au readus City pe linia de plutire în ceea ce privește lupta pentru titlu.

  City rămâne pe locul patru în clasament, acumulând 33 de puncte, la doar patru puncte în spatele liderului Liverpool. Luton Town se află în zona retrogradării, cu doar nouă puncte din 16 meciuri.

  După recentele rezultate dezamăgitoare, această victorie revigoratoare ar putea fi o sursă de inspirație pentru City, dar pierderea golgeterului Erling Haaland, din cauza unei probleme la picior, ar putea reprezenta o problemă majoră în lupta pentru titlu. 

Taguri

Lasa un comentariu