Type to search

Ponturi Superliga Ponturi pariuri

U Craiova 1948 vs FC Botosani: O Confruntare Captivantă pe Ion Oblemenco

Avatar of xpertbet
Share
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Ionuţ Coza

Stadion
Stadion

Ion Oblemenco

Icon
Transmis la TV

Digi Sport 1
PrimaSport 2
OrangeSport

ceas
Ora de incepere

17:00

Ultimele 5 Meciuri Directe

Stadion
Victorii

2

Icon
Egaluri

1

ceas
Victorii

2

U Craiova 1948
Egal
FC Botosani

ANALIZA MECI

U Craiova 1948 vs FC Botosani

     Pe 11 Decembrie, la ora 17:00, Stadionul Ion Oblemenco va găzdui confruntarea dintre U Craiova 1948 și FC Botosani, două echipe cu parcursuri diferite în acest sezon. Cu o serie de rezultate variate atât pentru Craiova acasă, cât și pentru Botosani în deplasare, acest duel promite să fie plin de tensiune și momente decisive.
     În ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu, U Craiova 1948 a obținut 2 victorii, un egal și a suferit 2 înfrângeri, în timp ce în deplasare la Botoșani a înregistrat 1 egal și 4 înfrângeri.

U Craiova 1948: O Forță Ofensivă pe Terenul de Propriu

     U Craiova 1948 se remarcă prin puterea sa ofensivă în meciurile de pe teren propriu, având o medie impresionantă de 2.11 goluri marcate pe partidă. Această statistică plasează echipa alături de Rapid în fruntea clasamentului celor mai bune atacuri pe teren propriu. Faptul că au înscris sub 1.5 goluri în doar trei din cele nouă meciuri jucate acasă subliniază consistența lor în fața porții.

     De asemenea, trebuie menționat că în cele 9 meciuri disputate pe teren propriu, U Craiova 1948 a înregistrat mai puțin de 1.5 goluri înscrise doar în 3 dintre ele, atunci când au jucat împotriva FCSB (cu o medie de 1.00 goluri primite), Oțelul 0.67) și Hermannstadt (1.11).

Botoșani: Vulnerabilitate în Apărare în Meciurile din Deplasare

    La FC Botoșani există o problemă majoră în apărare atunci când joacă în deplasare, înregistrând o medie de 2.44 goluri primite pe meci. Această vulnerabilitate defensivă poate fi un aspect crucial în meciul cu U Craiova, care are un istoric consistent de a marca goluri pe teren propriu.
     De asemenea, este demn de menționat că FC Botoșani a primit mai puțin de 1.5 goluri într-un număr limitat de meciuri, mai precis în confruntările cu Dinamo (cu o medie de 0.33 goluri marcate acasă), Poli Iași (1.22) și Hermannstadt (1.67). Aceste date indică faptul că FC Botoșani poate avea o apărare mai solidă în meciuri specifice, dar trebuie să fie atenți la echipa U Craiova, care este foarte prolifică în atac pe teren propriu.

Predispuși la Penaltiuri: Provocările Defensive ale U Craiova 1948 și FC Botoșani

    În urma unei analize mai detaliate, putem constata că atât U Craiova 1948, cât și FC Botoșani se confruntă cu o problemă semnificativă legată de comiterea de faulturi în propriul careu, ceea ce a condus la un număr considerabil de penaltyuri acordate împotriva lor. Amandouă echipe au demonstrat o tendință de a suferi din această cauză, cu U Craiova 1948 înregistrând 6 penaltyuri acordate împotriva lor și FC Botoșani cu 7 astfel de situații.

Confruntarea Golgheterilor: Aurelian Chitu vs Eduard Florescu

  Aurelian Chitu de la U Craiova reprezintă un element-cheie în meciurile de acasă, fiind golgheterul echipei. Din cele 9 goluri înscrise, impresionantele sale performanțe au avut loc pe terenul Ion Oblemenco, unde a marcat de 7 ori. Mai mult, în ultimele 5 partide de pe teren propriu, Chitu a avut cel puțin 2 încercări de șut în fiecare meci, demonstrând astfel consistență în fața porții. De asemenea, în 4 dintre aceste confruntări, a reușit să trimită mingea către poartă cel puțin o dată.

     Eduard Florescu de la FC Botoșani a atras atenția prin constanta sa tentativă de a marca în meciurile din deplasare. Cu excepția unui singur joc, în care nu a încercat să șuteze, Florescu a avut cel puțin 2 încercări de șut în fiecare dintre celelalte meciuri jucate în afara terenului propriu. De asemenea, el a reușit să cadreze mingea pe spațiul porții în cel puțin 3 dintre aceste confruntări. Performanța sa în deplasare este un aspect important pentru FC Botoșani, oferindu-le o sursă de speranță și posibilitatea de a obține rezultate pozitive în astfel de meciuri.

Trebuie menționat că U Craiova 1948 este supusă la cele mai multe încercări de șuturi din partea adversarilor în meciurile jucate acasă, având o medie de 5.33 suturi pe poartă încasate pe partidă.

U Craiova 1948 vs FC Botosani: O Confruntare Captivantă pe Ion Oblemenco

Predicții și Ponturi pentru U Craiova 1948 vs FC Botosani

     Pe baza performanței și formei ambelor echipe, pontul principal este ca U Craiova 1948 să înscrie peste 1.5 goluri. De asemenea, considerăm ca Eduard Florescu să aibă un sut pe poartă și să fie acordat un penalty în meci, ca ponturi secundare, ținând cont de statisticile și tendințele ambelor echipe.

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

U Craiova 1948 vs FC Botosani: O Confruntare Captivantă pe Ion Oblemenco
U Craiova 1948 vs FC Botosani: O Confruntare Captivantă pe Ion Oblemenco

STATISTICI JUCATORI

Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis
Puncte de interes
Vs
U Craiova 1948

U Craiova 1948

 • Forța Ofensivă a Craiovei Acasă

  U Craiova 1948 se mândrește cu cel mai eficient atac pe teren propriu, având o medie de 2.11 goluri pe meci. Această statistică impresionantă demonstrează puterea lor ofensivă acasă.

 • cross-round

  Rezultate Mixte pentru U Craiova 1948 Acasă

  U Craiova 1948 a înregistrat un parcurs variat în ultimele 5 meciuri de acasă, cu 2 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri. Această serie reflectă o instabilitate în performanța lor pe teren propriu.

 • cross-round

  Provocări în Apărare pe Teren Propriu

  Cu toate că atacul lor este formidabil, U Craiova 1948 se confruntă cu probleme serioase în apărare, având cea mai slabă medie de goluri încasate pe meci acasă, cu o medie de 2.22 goluri primite/meci.

 • cross-round

  Provocări Defensivă: Craiova Permite Multe Suturi

  U Craiova 1948 se confruntă cu o presiune semnificativă în apărare, permițând o medie de peste 5 suturi pe poartă pe meci acasă. Această statistică relevă o dificultate în limitarea ocaziilor adversarilor.

FC Botosani

FC Botosani

 • Goluri Asigurate în Aproape Fiecare Deplasare

  Botosani a demonstrat o capacitate remarcabilă de a marca în deplasare, înregistrând goluri în 8 din 9 meciuri.

 • cross-round

  O Lungă Serie de Meciuri Fără Victorie

  Echipa se confruntă cu o serie dificilă, neînregistrând nicio victorie în ultimele 18 meciuri. Această lipsă prelungită de succes ridică semne de întrebare cu privire la capacitatea lor de revenire.

 • cross-round

  Rezultate Dezamăgitoare din Deplasare

  Botosani a întâmpinat dificultăți majore în deplasare, reușind doar o remiză și suferind patru înfrângeri în ultimele meciuri. Această formă slabă în deplasare este un punct de îngrijorare pentru echipă.

 • cross-round

  Cea Mai Slabă Apărare în Deplasare din Campionat

  Se confruntă cu serioase probleme în apărare în meciurile din deplasare, având cea mai slabă medie de goluri primite pe meci 2.44.

STATISTICI GOLURI

U Craiova 1948

17:00
11 Dec, 2023

FC Botosani

MEDIE GOLURI/MECI
0
AMBELE echipe MARCHEAZĂ
83.33%
Peste 1.5 goluri
94.44%
Peste 2.5 goluri
72.22%
Peste 3.5 goluri
55.56%
MEDIE CORNERE/MECI
0
Peste 8.5 CORNERE
72.22%
Peste 9.5 CORNERE
55.56%
Peste 10.5 cornere
38.89%
MEDIE ȘUTURI/MECI
0
Peste 21.5 ȘUTURI
83.33%
Peste 22.5 ȘUTURI
83.33%
Peste 23.5 ȘUTURI
66.67%
MEDIE ȘUTURI PE POARTĂ/MECI
0
Peste 6.5 ȘUTURI PE POARTĂ
88.89%
Peste 7.5 ȘUTURI PE POARTĂ
77.78%
PESTE 8.5 ȘUTURI PE POARTĂ
66.67%
MEDIE FAULTURI/MECi
0
Peste 21.5 FAULTURI
72.22%
Peste 22.5 FAULTURI
61.11%
Peste 23.5 FAULTURI
50%
MEDIE CARTONAȘE GALBENE
0
MEDIE CARTONAȘE ROȘII
0
MEDIE PENALTY/MECI
0

Goluri pe Intervalul de Timp

U Craiova 1948 vs FC Botosani: O Confruntare Captivantă pe Ion Oblemenco

CORNERE pe Intervalul de Timp

U Craiova 1948 vs FC Botosani: O Confruntare Captivantă pe Ion Oblemenco

PONT

Craiova marchează peste 1.5 goluri
Craiova marchează peste 1.5 goluri@1.95
Read More
U Craiova 1948 demonstrează o putere ofensivă remarcabilă pe teren propriu, cu o medie de peste 2 goluri marcate pe meci. Această eficiență în atac, combinată cu slăbiciunea defensivă a Botoșaniului în deplasare, face ca pontul pentru peste 1.5 goluri să fie foarte plauzibil.
Florescu peste 0.5 șuturi pe poartă
Florescu peste 0.5 șuturi pe poartă@1.95
Read More
Luând în considerare performanța constantă a lui Florescu în meciurile din deplasare și abilitatea sa de a trimite mingea spre poartă, acest pont pare sigur. Este de așteptat ca Florescu să aibă cel puțin o încercare de șut pe poartă în meciul cu Craiova, având în vedere istoricul său recent.
Penalty acordat
Penalty acordat @3.20
Read More
Ambele echipe, U Craiova 1948 și FC Botoșani, au o tendință semnificativă de a comite faulturi în propriul careu, ceea ce a dus la acordarea unui număr mare de penaltyuri. Această tendință, combinată cu presiunea din meci, crește probabilitatea ca un penalty să fie acordat.
Previous
Next
Taguri

Lasa un comentariu