Type to search

Stiri La Liga

Girona Surclasează Barcelona: Revenire Spectaculoasă în Fruntea Clasamentului LaLiga

Avatar of Xpert Bet
Share

Girona Domină Duelul și Își Recuperează Locul de Lider

  Într-un duel memorabil, Girona a reușit să revină pe fotoliul de lider în LaLiga după o victorie cu 4-2 împotriva campioanei en-titre, Barcelona. Artem Dovbyk și Miguel Gutierrez au fost eroii primei reprize, marcând fiecare câte un gol, în timp ce Robert Lewandowski a egalat pentru Barcelona. 

  În partea secundă, Valery Fernandez și Cristhian Stuani au adăugat încă două goluri pentru Girona, în timp ce Ilkay Gundogan a reușit să marcheze pentru Barcelona. Cu această victorie, Girona rămâne neînvinsă în deplasare în acest sezon, acumulând 41 de puncte din 16 meciuri și depășind Real Madrid în fruntea clasamentului. 

  Xavi Hernandez, antrenorul Barcelonei, a recunoscut meritele echipei adverse: „Girona are mult merit în ceea ce fac. Sunt în frunte, și asta e cu atât mai meritoriu astăzi. Au șapte puncte în plus față de noi și asta e bine meritat.” El a adăugat: „A fost un joc echilibrat. Dacă Barca ar fi câștigat, am fi spus și noi că e meritat. Cred că am șutat de 31 de ori. Poate că erorile în apărare ne-au costat.”

Girona Surclasează Barcelona: Revenire Spectaculoasă în Fruntea Clasamentului LaLiga
Miguel Gutierrez a înscris cu un șut imparabil

Analiza Unui Meci Spectaculos: Cum a Reușit Girona să Învingă Campioana Barcelona

  Girona a impresionat cu șapte șuturi pe poartă, marcând de patru ori, în timp ce portarul Paulo Gazzaniga a realizat o serie de parade remarcabile. Dovbyk a deschis scorul în minutul 12, iar Lewandowski a egalat în minutul 19. Gutierrez și Fernandez au adus avantajul Gironei, iar Stuani a închis tabela în prelungiri.

  Antrenorul Michel a spus: „Această echipă Girona are suflet și crede că poate răni adversarii. Știam că Barcelona va presa puternic, dar dacă reușeam primii să înscriem, aveam o șansă.”

  Având în față meciurile din Liga Campionilor, Barcelona urmează să joace împotriva lui Royal Antwerp miercuri, 13 decembrie. În LaLiga, următoarea confruntare a campionilor va fi cu Valencia, în timp ce Girona va găzdui meciul cu Deportivo Alaves, programat pe 18 decembrie. 

Taguri

Lasa un comentariu