Type to search

Stiri Serie A

Duel Epocal la Roma: Scor 1-1 În Ciuda Eliminărilor lui Lukaku și Zalewski!

Avatar of Xpert Bet
Share

Lukaku Deschide Scorul, dar Fiorentina Reușește Să Egaleze într-o Confruntare Intensă

  Într-un meci tensionat, AS Roma și Fiorentina au oferit un spectacol captivant, terminând la egalitate 1-1, chiar și după ce au rămas cu un om mai puțin pe teren. Lukaku a deschis scorul în minutul 5 cu un cap precis, însă în minutul 64 Zalewski a fost eliminat după primirea celui de-al doilea cartonaș galben. 

  În aceste condiții, Fiorentina a reușit să egaleze în minutul 66, prin Lucas Martinez Quarta, care a marcat cu capul după o centrare perfectă. Cu trei minute înainte de final, Lukaku a primit și el cartonașul roșu pentru o intrare dură asupra lui Christian Kouame. 

  AS Roma ocupă locul patru în Serie A cu 25 de puncte, la patru puncte în spatele lui AC Milan și la 13 puncte în spatele liderului, Inter Milano. Fiorentina se află pe locul șapte cu 24 de puncte.

Duel Epocal la Roma: Scor 1-1 În Ciuda Eliminărilor lui Lukaku și Zalewski!
Lukaku este felicitat de coechipierii săi după deschiderea scorului

Roma și Fiorentina au Făcut un Meci Incendiar cu Evenimente Spectaculoase

  Partida a fost marcată de momente tensionate, inclusiv un incident în care Dybala, care s-a luptat cu accidentările în acest sezon, a avut probleme la genunchi, fiind înlocuit.

  Chiar înainte de eliminarea lui Zalewski, Bonaventura de la Fiorentina a șutat periculos, mingea lovind bara. Cu toate presiunea constantă a Fiorentinei, Roma a rezistat eroic, cu o apărare solidă și intervenții remarcabile ale portarului Rui Patricio.

  Vincenzo Italiano, antrenorul Fiorentinei, a declarat: „Au fost doar câteva minute când au fost în nouă. A doua repriză a fost extraordinară, am încercat în toate felurile să ne revenim după un început greșit.” Jose Mourinho și jucătorii Romei au refuzat să vorbească cu presa după meci. 

 

Taguri

Lasa un comentariu