Type to search

Stiri Serie A

Revanșa lui Lazio împotriva Salernitanei: Bătălia pentru Supraviețuire în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lazio - În Căutarea Revanșei

  După ce au suferit o înfrângere în derby-ul săptămânii trecute, Lazio își îndreaptă atenția către întâlnirea de vineri, când vor găzdui pe Stadio Olimpico echipa aflată în partea de jos a clasamentului, Salernitana. Igor Tudor și elevii săi caută să-și revină după două rezultate negative consecutive și vor victoria cu un adversar aparent mai accesibil în acest weekend, confirmând ultimele predicții fotbal din Serie A.

  Înfrângerea cu Roma din Derby della Capitale a fost un șoc pentru Lazio, care părea de neoprit în acest duel de prestigiu. Cu toate acestea, echipa condusă de Tudor are șansa să-și spele onoarea pe teren propriu, în fața propriilor fani și să arate că sunt pregătiți să se ridice deasupra rezultatelor recente, câștigând acest meci ale cărui ponturi Italia sunt disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Revanșa lui Lazio împotriva Salernitanei: Bătălia pentru Supraviețuire în Serie A
Igor Tudor

Salernitana - Luptă împotriva Retrogradării

  Pentru Salernitana, fiecare meci devine o bătălie pentru supraviețuire. Cu doar câteva puncte adunate în lupta pentru a evita retrogradarea, echipa trebuie să se agațe de orice șansă de a obține puncte. Întâlnirea cu Lazio reprezintă o provocare enormă, dar și o oportunitate de a demonstra că nu renunță ușor la luptă. În meciul din tur, Salernitana a învins Lazio cu 2-1.

  Speranțele Salernitanei stau în jucătorii lor cheie, care trebuie să-și ofere totul pe teren pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva unei echipe cu ambiții mari. Cu toate dificultățile întâlnite în acest sezon, echipa vizitatoare trebuie să rămână concentrată și să lupte până la final pentru a-și atinge obiectivele.

Revanșa lui Lazio împotriva Salernitanei: Bătălia pentru Supraviețuire în Serie A
Stefano Colantuono

Formații probabile

  Lazio:

Mandas; Casale, Patric, Gila; Marusic, Guendouzi, Vecino, Anderson; Alberto, Kamada; Castellanos

  Salernitana:

Costil; Pierozzi, Manolas, Pirola, Zanoli; Tchaouna, Legowski, Maggiore, Vignato; Candreva, Ikwuemesi

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri