Type to search

Stiri La Liga

Real Betis vs. Celta Vigo: Duel cu Obiective Diferite în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Real Betis - În Căutarea Redresării

  Real Betis se pregătește să găzduiască Celta Vigo, echipa de pe teren propriu căutând disperată să oprească o serie de patru înfrângeri consecutive în La Liga. Gazdele își doresc să revină pe drumul victoriilor, după ce au suferit o înfrângere nefericită, 2-3 în meciul cu Girona. Actualmente ocupând locul opt în clasament, Betis trebuie să își revină rapid și să își consolideze șansele de a se califica în competițiile europene, confirmând unele predicții fotbal din La Liga.

  Real Betis a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele săptămâni, înregistrând patru înfrângeri consecutive împotriva unor echipe precum Atletico Madrid, Villarreal și Rayo Vallecano. Cu doar opt meciuri rămase și o diferență de șapte puncte față de locul șase, echipa lui Manuel Pellegrini se află sub presiune pentru a recupera terenul pierdut și pentru a se asigura că va participa la competițiile europene în sezonul următor.

Real Betis vs. Celta Vigo: Duel cu Obiective Diferite în La Liga
Manuel Pellegrini

Celta Vigo - Luptă pentru Supraviețuire

  Pe de altă parte, Celta Vigo se confruntă cu propriile probleme în lupta pentru supraviețuire în La Liga. Având în vedere că se află la doar trei puncte deasupra zonei de retrogradare, echipa vizitatoare va încerca să își consolideze poziția în clasament după acest meci, ale cărui ponturi Spania sunt dezvăluite online de experți ponturi pariuri sportive. În tur, Celta Vigo a câștigat cu 2-1 pe propriul teren.

 Celta Vigo și-a regăsit optimismul după schimbarea recentă de antrenor, cu Claudio Giraldez preluând conducerea echipei. Aceasta a dus deja la obținerea a patru puncte din primele două meciuri sub noua conducere. Celta Vigo se confruntă cu absențe importante din cauza accidentărilor, dar cu atacanții săi principali în mare formă, oaspeții speră să își continue trendul pozitiv împotriva lui Real Betis, având în vedere istoria lor favorabilă în meciurile directe, potrivit recentelor statistici fotbal din La Liga.

Real Betis vs. Celta Vigo: Duel cu Obiective Diferite în La Liga
Claudio Giraldez

Formații probabile

  Real Betis:

Silva; Ruibal, Pezzella, Riad, Abner; Fornals, Isco, Rodriguez, Fekir, Perez; Willian Jose

  Celta Vigo:

Guaita; Mingueza, Starfelt, Dominguez; Alvarez, Beltran, Sotelo, Sanchez; Aspas, Larsen, Bamba

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri