Type to search

Stiri Bundesliga

Confruntare Incendiară pentru Supraviețuire în Bundesliga: Augsburg vs. Union Berlin

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Augsburg - În Căutarea Revenirii la Victorie

  Augsburg și Union Berlin se pregătesc să se întâlnească într-un meci crucial din Bundesliga, în care ambele echipe caută să-și îmbunătățească poziția în clasament. După o serie de patru victorii consecutive între 25 februarie și 16 martie, Augsburg a eșuat în ultimele două meciuri de campionat împotriva lui FC Koln și Hoffenheim, potrivit recentelor statistici fotbal din Gemania.

  Cu toate că Augsburg a reușit să acumuleze deja 36 de puncte în acest sezon, echipa își dorește să avanseze în clasament și să își asigure o poziție europeană. Cu un istoric favorabil împotriva lui Union Berlin pe teren propriu, echipa condusă de Jess Thorup speră să-și continue forma solidă acasă și să obțină cele trei puncte în disputa de vineri, ale cărei ponturi Bundesliga sunt publicate online de experți ponturi pariuri sportive.

Confruntare Incendiară pentru Supraviețuire în Bundesliga: Augsburg vs. Union Berlin
Jess Thorup

Union Berlin - În Luptă pentru Supraviețuire

  Union Berlin, deși a terminat pe locul patru sezonul trecut și s-a calificat în Liga Campionilor, se confruntă cu pericolul retrogradării în acest sezon. Echipa a avut un parcurs dificil, cu numai două victorii în deplasare și multiple probleme datorate accidentărilor în echipă. Cu toate acestea, oaspeții rămân optimiști și caută să obțină puncte importante împotriva lui Augsburg pentru a-și asigura supraviețuirea în Bundesliga. În tur, cele două formații au terminat la egalitate, 1-1.

  Echipa lui Nenad Bjelica speră să profite de absențele din echipa lui Augsburg și să obțină un rezultat pozitiv pe teren străin. Cu oportunități de gol din ultimele meciuri în deplasare, Union Berlin își propune să contracareze forma solidă a gazdelor și să plece acasă cu un rezultat bun în acest duel de vineri, confirmând unele pronosticuri fotbal din Bundesliga.

Confruntare Incendiară pentru Supraviețuire în Bundesliga: Augsburg vs. Union Berlin
Nenad Bjelica

Formații probabile

  Augsburg:

Dahmen; Mbabu, Gouweleeuw, Uduokhai, Pedersen; Engels, Breithaupt, Maier; Vargas; Tietz, Demirovic

  Union Berlin:

Ronnow; Doekhi, Vogt, Leite; Khedira; Trimmel, Laidouni, Schafer, Juranovic; Volland, Aaronson

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri