Type to search

Stiri Premier League

Radu Drăgușin alege Tottenham: Mutare Surprinzătoare în Fotbalul European

Avatar of Xpert Bet
Share

Preferința lui Drăgușin pentru Tottenham

  Radu Dragușin, tânărul apărător român al echipei italiene Genoa, a făcut o mișcare neașteptată în lumea fotbalului, alegând să se alăture echipei engleze Tottenham Hotspur. Această decizie vine după ce în prealabil părea că Bayern Munchen avea să-l achiziționeze pe jucătorul de 21 de ani. Schimbarea de direcție a lui Dragușin subliniază atractivitatea competiției Premier League și a clubului londonez. 

  Potrivit Sky Germany, Dragușin și-a exprimat dorința de a juca pentru Tottenham, având planificată o călătorie la Londra pentru a finaliza tranzacția. Această mișcare a fost confirmată marți de Mails Sport, care a raportat că echipa antrenată de Ange Postecoglou era aproape de a încheia un acord de până la 25 de milioane de lire sterline pentru apărătorul central al echipei Genoa.

Cel Mai Scump Transfer al Unui Jucător Român

  Oferindu-i un contract formal, Tottenham a făcut un pas decisiv pentru a-l aduce pe Drăgușin în echipa lor. Clubul londonez va plăti  italienilor 25 milioane de euro plus încă 5 milioane posibile sub formă de bonusuri, iar apărătorul Djed Spence va juca restul sezonului la Genoa, sub formă de împrumut, cu Tottenham plătindu-i integral salariul. 

  Spurs au arătat un interes consistent pentru Dragușin, făcându-l una dintre țintele principale ale perioadei de transferuri din luna ianuarie. Ca parte a propunerii, Tottenham a inclus și pe Djed Spence, apărătorul care a revenit recent de la un împrumut la Leeds, ca o componentă atractivă a afacerii.

  Spence, care s-a alăturat Tottenhamului vara trecută de la Middlesbrough, a avut un sezon dificil, incluzând o accidentare la genunchi și probleme de atitudine. În ciuda interesului manifestat de Bayern Munchen pentru Dragușin, Tottenham a rămas încrezătoare în capacitatea sa de a finaliza tranzacția.

Radu Drăgușin alege Tottenham: Mutare Surprinzătoare în Fotbalul European
Drăgușin preferă Tottenham lui Bayern

Situația Transferurilor la Tottenham

  Pe lângă această potențială achiziție, Tottenham a anunțat și alte mișcări în cadrul echipei. Matthew Craig, un mijlocaș crescut în academia clubului, se va alătura echipei Doncaster în cadrul unui împrumut. Craig, în vârstă de 20 de ani, este considerat una dintre stelele în ascensiune ale clubului, făcându-și debutul la echipa mare spre sfârșitul sezonului 2022-2023.

  Aceste evoluții subliniază strategia activă a lui Tottenham în gestionarea talentelor tinere și consolidarea echipei lor pentru sezonul următor al Premiere League, competiție ale cărei meciuri sunt urmărite deopotrivă de fanii pariurilor sportive, cât și de experții în acele ponturi fotbal câștigătoare.

Taguri

Lasa un comentariu