Type to search

Stiri Diverse

Benfica vs. Braga: O Confruntare Decisivă în Cupa Portugaliei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Benfica: Pe Calea Succesului

  Benfica, cu un început de an excelent în Liga Portugal, unde au câștigat cu 3-0 împotriva lui Arouca, își îndreaptă acum atenția către Cupa Portugaliei. Cu cinci victorii consecutive și o serie de 10 meciuri fără înfrângere, echipa lui Roger Schmidt arată o formă impresionantă.

  Totuși, în ciuda succesului lor domestic și european, Benfica nu a câștigat competiția Cupa Portugaliei din 2017 și nu a ajuns în finală de la înfrângerea cu aceeași Braga, în 2021. În ciuda a patru victorii din ultimele 11 întâlniri cu Braga, Benfica speră să continue forma bună și să obțină un loc în semifinale.

  Benfica trebuie să se descurce fără Juan Bernat, David Neres, Casper Tengstedt și Alexander Bah, toți accidentați. Tomas Araujo ar putea să aibă o apariție rară în centrul apărării, iar Florentino Luis ar putea concura pentru un loc la mijlocul terenului. De asemenea, noua achiziție, Marcos Leonardo, este pregătit de Schmidt pentru debut.

Benfica vs. Braga: O Confruntare Decisivă în Cupa Portugaliei
Roger Schmidt

Braga: În Căutarea Redresării

  De cealaltă parte, Braga vine după un rezultat de 1-1 cu Vitoria de Guimaraes, unde au pierdut două puncte în minutul 98. Cu toate acestea, echipa lui Artur Jorge se află pe locul patru în clasamentul Primeira Liga, cu un total impresionant de 40 de goluri marcate.

  Deși au fost învinși de Porto în finala sezonului trecut, Braga speră să avanseze în competiție și să îmbunătățească performanța din ultimele sezoane, în care au câștigat acest trofeu de două ori în ultimii nouă ani, după cum arată statisticile experților în elaborarea de ponturi bune din fotbalul portughez.

  Braga nu are probleme de accidentări, dar Simon Banza și Sikou Niakate sunt absenți la Cupa Africii pe Națiuni. Jose Fonte și Serdar Saatci ar putea forma cuplul central în apărare, iar Abel Ruiz este așteptat să conducă linia de atac.

Benfica vs. Braga: O Confruntare Decisivă în Cupa Portugaliei
Artur Jorge

Formații probabile

  Benfica:

Trubin; Aursnes, A. Silva, Otamendi, Morato; Neves, Kokcu; Di Maria, R. Silva, Mario; Cabral

  Braga:

Matheus; Gomez, Fonte, Saatci, Borja; Carvalho, A. Horta; Lopes, Pizzi, R. Horta; Ruiz

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu