Type to search

Stiri Diverse

Surpriză la Middlesbrough: Chelsea Învinsă în Semifinala Cupei Ligii

Avatar of Xpert Bet
Share

Performanță Neașteptată a lui Middlesbrough

  Chelsea, sub conducerea lui Mauricio Pochettino, a avut parte de o noapte dificilă marți, suferind o înfrângere surprinzătoare cu 1-0 în fața echipei Middlesbrough, care evoluează în liga secundă. Această înfrângere în prima manșă a semifinalei Cupei Ligii lasă Chelsea înseamnă mult de recuperat în meciul retur.

  Echipa gazdă, Middlesbrough, a reușit să își șocheze oaspeții în minutul 37, când Hayden Hackney, în vârstă de 21 de ani, a înscris cu o execuție rafinată după o pasă de la Isaiah Jones. 

  Middlesbrough este câștigătoarea trofeului în 2004 dar în prezent se află pe locul 12 în Championship. Gazdele au mai avut ocazii de a-și mări avantajul pe contraatac și merg cu încredere la Londra pentru retur, visând la o calificare în finala de pe Wembley.

Surpriză la Middlesbrough: Chelsea Învinsă în Semifinala Cupei Ligii
Hackney a marcat golul victoriei lui Boro

Chelsea: O Echipă în Dificultate

  Deși a dominat posesia mingii, Chelsea a ratat o mulțime de ocazii de gol, cu Cole Palmer ratând de două ori ținta în prima repriză. În ciuda unui număr mare de încercări de gol, calitatea slabă a atacanților în fața porții și expunerea frecventă în apărare au fost probleme evidente pentru oaspeți. Pochettino a recunoscut greșelile echipei sale, subliniind necesitatea de a fi mai pozitivi în meciul de retur.

  Pochettino a evidențiat dificultățile întâmpinate de Chelsea în tentativa de a sparge defensiva agresivă a lui Middlesbrough. „Am făcut unele greșeli în prima repriză și le-am dat șanse să marcheze. Dar avem încă 90 de minute și trebuie să fim pozitivi,” a declarat Pochettino pentru Sky Sports. Pentru Chelsea, acest sezon a fost unul de progres inconstant, iar meciul de marți a fost un exemplu clar al provocărilor cu care se confruntă echipa.

Surpriză la Middlesbrough: Chelsea Învinsă în Semifinala Cupei Ligii
Mauricio Pochettino

Un Moment Special pentru Carrick și Middlesbrough

  Pentru fostul mijlocaș al Manchester United și al Angliei, Michael Carrick, și pentru entuziasmul fanilor de acasă, victoria a fost deosebită. Carrick a lăudat efortul excepțional al echipei sale, în ciuda obstacolelor și a accidentărilor.

  În ciuda unor schimbări forțate în primele 20 de minute, Middlesbrough a continuat să lupte, punând presiune pe Chelsea, care a ratat ocazii importante prin Palmer. Returul este așteptat cu interes de fanii celor două echipe, majoritatea așteptând ultimele ponturi bune ce vor fi dezvăluite de experți înaintea meciului.

Taguri

Lasa un comentariu