Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Copa America 2024

Peru vs Chile. Ponturi Pariuri Copa America 2024 si Statistici Fotbal 22.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Wilton Sampaio

Stadion
Stadion

AT&T Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

03:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
13.10.2023 Chile 2-0 Peru 8-6 10-16 2-2 0-0
08.10.2021 Peru 2-0 Chile 2-2 15-17 2-5 0-0
14.11.2020 Chile 2-0 Peru 2-7 13-16 2-2 0-0
04.07.2019 Chile 0-3 Peru 9-2 17-17 2-1 0-0
13.10.2018 Peru 3-0 Chile 9-3 12-15 0-0 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Peru
Gazde Scor Oaspeți
Peru 1-0 El Salvador
Peru 0-0 Paraguay
Peru 4-1 Rep. Dominicană
Peru 2-0 Nicaragua
Peru 1-1 Venezuela
Logo
Chile
Gazde Scor Oaspeți
Paraguay 0-3 Chile
Franţa 3-2 Chile
Albania 0-3 Chile
Ecuador 1-0 Chile
Paraguay 0-0 Chile

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Peru
Portar Gallese
Fundași Araujo, Zambrano, Abram
Mijlocași Advincula, Tapia, Cartagena, Quispe, Lopez
Atacanți Lapadula, Flores
Logo
Chile
Portar Bravo
Fundași Isla, Catalan, Maripan, Suazo
Mijlocași Nunez, Pulgar
Davila, Sanchez, Osorio
Atacanți Vargas

pont

Peste 1.5 Goluri@ 1.65

În ultimele cinci meciuri acasă, Peru a avut o medie de 1.2 goluri pe meci, iar Chile a înscris de opt ori în ultimele trei meciuri. Aceste statistici, combinate cu stilurile lor ofensive, sugerează că vom vedea cel puțin 2 goluri în această confruntare.

ANALIZA MECI

Peru vs Chile

     Pe 22 iunie 2024, Peru și Chile se vor confrunta într-un meci captivant din cadrul Copa America 2024, începând cu ora 03:00 la AT&T Stadium din Arlington, Texas. Acest duel din Grupa A este crucial pentru ambele echipe, având în vedere că sunt incluse în aceeași grupă cu campioana en-titre Argentina și debutanta Canada. În contextul acestei competiții prestigioase, fiecare punct contează enorm pentru a avansa în fazele superioare.


     Peru
se prezintă la acest turneu într-o formă solidă, fiind neînvinsă în 2024 și având o serie de cinci meciuri fără înfrângere. Sub conducerea antrenorului experimentat Jorge Fossati, echipa a cunoscut o renaștere, câștigând trei dintre ultimele patru meciuri și primind doar un gol în această perioadă. În schimb, Chile a reușit să își întărească echipa sub bagheta lui Ricardo Gareca, care a condus anterior Peru la Cupa Mondială din 2018. Sub conducerea sa, Chile a marcat opt goluri în trei meciuri, dublând astfel numărul golurilor înscrise în cele opt partide anterioare.


     În istoria întâlnirilor directe, Chile are avantajul cu 47 de victorii din 85 de meciuri, comparativ cu 24 de victorii pentru Peru și 14 remize. Interesant este faptul că ultimele trei întâlniri dintre aceste echipe s-au încheiat cu același scor de 2-0, toate în favoarea Chile. În cadrul Copa America, Chile are un ușor avantaj, cu opt victorii față de cele șapte ale Peru, din 21 de întâlniri.


     În ceea ce privește golgheterii, Peru se bazează pe performanțele lui Edison Flores, care a egalat locul 10 în clasamentul all-time cu 10 goluri, în timp ce Gianluca Lapadula a fost principalul marcator al echipei la ediția precedentă a Copa America cu trei goluri. Pe de altă parte, Chile are în lot jucători precum Eduardo Vargas, al doilea marcator all-time al echipei cu 42 de goluri, și Victor Davila, care a marcat recent două goluri împotriva Paraguayului.


     Statisticile ne arată că Peru are o medie de 1.2 goluri pe meci acasă, cu 60% dintre meciuri terminându-se cu peste 2.5 goluri și 40% cu ambele echipe marcând. În schimb, Chile are o medie de 1.4 goluri pe meci în deplasare, cu 50% dintre meciuri terminându-se cu peste 2.5 goluri și 30% cu ambele echipe marcând. Media cornerelor pentru Peru este de 5.5 pe meci, iar pentru Chile de 4.8, cu 70% dintre meciuri terminându-se cu peste 8.5 cornere și 50% cu peste 9.5 cornere.


     De asemenea, merită menționat că Peru are o serie de cinci meciuri fără înfrângere, iar Chile a pierdut doar un meci din ultimele șapte când a deschis scorul. Ambele echipe au puncte tari și slabe distincte. Peru este recunoscută pentru soliditatea defensivă sub conducerea lui Fossati, dar suferă în atac din cauza unei rate scăzute de conversie a șanselor. În schimb, Chile este puternică în ofensivă, dar poate fi vulnerabilă în apărare, în special împotriva echipelor rapide pe contraatac.


     Cu aceste premise, meciul dintre Peru și Chile promite să fie unul echilibrat și plin de suspans, ambele echipe dorind să înceapă turneul cu o victorie.

Peru: Formă, știri si statistici

     Peru intră în această competiție cu un moral ridicat, fiind neînvinsă în 2024 și având o serie de cinci meciuri fără înfrângere. Sub conducerea lui Jorge Fossati, echipa a cunoscut o îmbunătățire semnificativă a performanțelor, obținând trei victorii și un egal în ultimele patru meciuri. Transformarea echipei este evidentă, având în vedere că înainte de preluarea echipei de către Fossati, Peru era într-o perioadă de șapte meciuri fără victorie, cu șase înfrângeri.


     Formația peruană se bazează pe o apărare solidă și un joc colectiv bine structurat. În meciurile de acasă, Peru a avut o medie de 1.2 goluri pe meci, cu 60% dintre acestea terminându-se cu peste 2.5 goluri. De asemenea, echipa a reușit să marcheze în 40% dintre meciuri, ceea ce reflectă o abordare echilibrată între apărare și atac. Media cornerelor pentru Peru acasă este de 5.5 pe meci, un indicator al unui stil de joc ofensiv și al capacității de a crea ocazii de gol.


     Un alt aspect notabil este soliditatea defensivă a echipei, care a primit doar un gol în ultimele patru meciuri. Aceasta arată eficiența tactică a lui Fossati și abilitatea echipei de a menține o defensivă compactă și bine organizată. Cu jucători experimentați precum Pedro Gallese în poartă și Carlos Zambrano în apărare, Peru are un fundament solid pentru a face față provocărilor competiției.


     La mijlocul terenului, Peru se bazează pe jucători tehnici și creativi precum Christian Cueva și Edison Flores, care pot destabiliza orice apărare adversă. Cueva, cu 10 goluri la activ, este un jucător cheie pentru echipă, aducând nu doar experiență, ci și abilitatea de a crea și finaliza ocazii de gol. De asemenea, Flores, care a marcat golul decisiv în meciul amical împotriva El Salvadorului, este o altă piesă importantă în angrenajul ofensiv al echipei.


     Pe partea ofensivă, Gianluca Lapadula este principalul marcator al echipei, având trei goluri în Copa America precedentă. Abilitatea sa de a finaliza ocaziile și de a se descurca în duelurile unu la unu îl face o amenințare constantă pentru orice apărare adversă. De asemenea, prezența sa în atac oferă echipei o țintă clară pentru centrările din flancuri și pentru pasele decisive ale mijlocașilor.


     Stilul de joc al Peru este unul bazat pe posesie și pe construcția elaborată a atacurilor. Echipa încearcă să controleze ritmul jocului și să își impună propria strategie, folosind pase precise și mișcări rapide pentru a deschide spații în apărarea adversă. De asemenea, Peru este eficientă în fazele fixe, având jucători capabili să înscrie din lovituri libere sau cornere.


     Cu toate acestea, echipa are și puncte slabe. Lipsa unei finalizări eficiente a ocaziilor create poate fi un dezavantaj, în special în meciurile strânse. De asemenea, echipa poate avea dificultăți în a face față presiunii exercitate de echipele care adoptă un joc rapid și direct. Aceste aspecte vor trebui gestionate cu atenție de către Fossati pentru a maximiza șansele echipei în competiție.


     În concluzie, Peru se prezintă la Copa America 2024 cu o echipă bine pregătită și în formă bună. Sub conducerea lui Jorge Fossati, echipa a reușit să își redescopere încrederea și să obțină rezultate pozitive. Cu un mix de jucători experimentați și tineri talentați, Peru are toate atuurile pentru a face o figură frumoasă în această competiție și pentru a își îndeplini obiectivele.

Chile: Formă, știri si statistici

     Chile se află într-o perioadă de tranziție sub conducerea antrenorului Ricardo Gareca, care a preluat echipa la începutul acestui an. Cu o vastă experiență și cunoștințe despre fotbalul sud-american, Gareca a reușit să aducă un suflu nou echipei și să îmbunătățească performanțele acesteia într-un timp relativ scurt. În cele trei meciuri disputate sub conducerea sa, Chile a înscris opt goluri, arătând o capacitate ofensivă remarcabilă.


     În deplasare, Chile a avut o medie de 1.4 goluri pe meci, cu 50% dintre acestea terminându-se cu peste 2.5 goluri. De asemenea, echipa a reușit să marcheze în 30% dintre meciuri, reflectând un stil de joc ofensiv și o predispoziție de a căuta golul. Media cornerelor pentru Chile în deplasare este de 4.8 pe meci, indicând o echipă care se bazează pe flancuri pentru a crea ocazii de gol.


     Unul dintre punctele forte ale Chile este capacitatea de a marca goluri rapide și de a pune presiune pe adversar încă din primele minute. În special, primele 15 minute ale meciurilor sunt decisive pentru Chile, echipa reușind să înscrie de mai multe ori în această perioadă. Acest aspect arată o echipă bine pregătită și concentrată, capabilă să profite de orice eroare a adversarului.


     La nivel individual, Chile are jucători de calitate precum Eduardo Vargas, care este al doilea marcator all-time al echipei cu 42 de goluri. Abilitatea sa de a găsi spații și de a finaliza cu precizie îl face un pericol constant pentru orice apărare. De asemenea, Victor Davila, care a marcat recent două goluri împotriva Paraguayului, este un alt jucător cheie în ofensiva echipei.


     Un alt aspect important este experiența și leadershipul adus de jucători veterani precum Claudio Bravo, care se apropie de 150 de selecții pentru echipa națională. Prezența sa în poartă oferă echipei o siguranță suplimentară, iar experiența sa în meciuri internaționale este inestimabilă.


     Stilul de joc al Chile este unul bazat pe posesie și pe un atac dinamic. Echipa caută să controleze ritmul jocului și să își impună propria strategie, folosind pase rapide și schimbări de direcție pentru a deschide spații în apărarea adversă. De asemenea, Chile este eficientă în fazele fixe, având jucători capabili să înscrie din lovituri libere sau cornere.


     Cu toate acestea, echipa are și puncte slabe. Apărarea poate fi vulnerabilă în fața echipelor rapide și directe, iar lipsa de consistență în anumite momente ale jocului poate costa echipa puncte importante. De asemenea, echipa trebuie să își îmbunătățească capacitatea de a gestiona presiunea în deplasare, având în vedere că performanțele sale sunt variabile în funcție de adversar și de context.


     În concluzie, Chile se prezintă la Copa America 2024 cu o echipă bine pregătită și în formă bună. Sub conducerea lui Ricardo Gareca, echipa a reușit să își redescopere încrederea și să obțină rezultate pozitive. Cu un mix de jucători experimentați și tineri talentați, Chile are toate atuurile pentru a face o figură frumoasă în această competiție și pentru a își îndeplini obiectivele.

Ponturi Pariuri Copa America

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul unde găsiți cele mai bune ponturi pariuri Copa America și analize detaliate pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii în materie de pariuri sportive. Fie că sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi informații utile și actualizate pentru a vă spori șansele de câștig.

     Copa America este una dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din America de Sud. Cu ajutorul ponturi Copa America oferite de experții noștri, veți putea să pariați cu încredere pe meciurile acestei competiții. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi 100 sigure și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic pontul zilei, un bilet special selectat pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare pontul zilei este rezultatul unei analize amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statistici și informații actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Pe lângă ponturi Copa America, vă oferim și strategii și sfaturi pentru a vă îmbunătăți tehnicile de pariere. Echipa noastră de experți vă pune la dispoziție informații relevante și actualizate pentru a vă ajuta să faceți cele mai bune pariuri. Indiferent dacă preferați să pariați pe rezultate directe sau pe alte tipuri de pariuri, noi vă oferim pariuri1x2 care să vă ajute să obțineți profit.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Copa America bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Copa America.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Copa America. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă ponturi 100 sigure actualizate în timp real.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Copa America oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare pontul zilei pe care îl găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la pariuri1x2 actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi 100 sigure bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Copa America. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Copa America și pariuri1x2 oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de pontul zilei. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din Copa America sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi 100 sigure detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri azi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Copa America și pariuri1x2 oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de pontul zilei. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină ponturi pariuri Copa America și pariuri1x2 de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri azi și pontul zilei.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Copa America și pariuri1x2 actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri