Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Brazilia

Criciuma vs Botafogo. Ponturi Pariuri Brazilia Serie A si Statistici Fotbal 22.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Meci Criciuma vs Botafogo Campionatul Braziliei
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Flávio de Oliveira

Stadion
Stadion

Heriberto Hülse

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

22:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
07.11.2015 Criciuma 1-0 Botafogo --- --- --- ---
29.07.2015 Botafogo 0-0 Criciuma --- --- --- ---
21.09.2014 Criciuma 1-1 Botafogo 12-2 8-21 4-4 0-0
11.05.2014 Botafogo 6-0 Criciuma 2-9 20-13 1-5 0-0
08.12.2013 Botafogo 3-0 Criciuma 5-3 15-18 1-4 0-1

FORMĂ ECHIPE

Logo
Criciuma
Gazde Scor Oaspeți
Criciuma 2-2 Bahia
Criciuma 2-5 Cuiaba
Criciuma 1-2 Palmeiras
Criciuma 1-1 Juventude
Logo
Botafogo
Gazde Scor Oaspeți
Gremio 1-2 Botafogo
Corinthians 0-1 Botafogo
Fortaleza 1-1 Botafogo
Flamengo 0-2 Botafogo
Cruzeiro 3-2 Botafogo
Criciuma Botafogo
Medie puncte ultimele 5 meciuri
0.50
2.00

ECHIPE PROBABILE

Logo
Criciuma
Portar Gustavo
Fundași Jonathan, Fagundes, Figueiredo, Hermes
Mijlocași Newton, Barreto, Ronald
Matheusinho
Atacanți Bolasie, Calke
Logo
Botafogo
Portar Victor
Fundași Suarez, Halter, Bastos, Cuiabano
Mijlocași Barbosa, Freitas
Eduardo, Romero, Tche
Atacanți Santos
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Peste 5.5 Cartonașe
Peste 5.5 Cartonașe@1.55
Read More
Meciurile Criciuma și Botafogo au adunat în medie 9.25 și respectiv 7.8 cartonașe pe meci, cu 75% dintre acestea având peste 5.5 cartonașe. Jocul fizic al ambelor echipe și importanța punctelor în clasament sugerează o confruntare cu multe cartonașe.
Botafogo Câștigă Oricare Repriză
Botafogo Câștigă Oricare Repriză@1.65
Read More
Cu un procentaj de 60% victorii în deplasare și o capacitate de a marca constant, Botafogo are o șansă mare de a câștiga oricare repriză împotriva unei echipe Criciuma vulnerabile, care a cedat multe goluri acasă.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Criciuma vs Botafogo

     În data de 22 iunie 2024, Criciuma va întâlni Botafogo într-un meci crucial din etapa a 11-a a Serie A Brazilia, meci ce va avea loc la Estadio Heriberto Hulse începând cu ora 22:00. Acest duel se anunță a fi unul captivant, având în vedere importanța punctelor puse în joc și pozițiile actuale ale celor două echipe în clasament. Criciuma, nou-promovată în acest sezon, ocupă locul 14 cu 9 puncte, în timp ce Botafogo se află pe locul 2, cu 20 de puncte, fiind una dintre echipele cu cele mai bune performanțe în acest început de campionat.


     Istoricul întâlnirilor directe dintre cele două echipe arată un echilibru relativ, cu Criciuma câștigând patru din ultimele cincisprezece întâlniri, în timp ce Botafogo a reușit să se impună în șase ocazii, restul de cinci meciuri terminându-se la egalitate. În aceste confruntări, Criciuma a marcat 14 goluri, iar Botafogo 17. De asemenea, 58% dintre aceste meciuri au avut peste 2,5 goluri, iar în 80% din cazuri ambele echipe au reușit să marcheze.


     Ultimele întâlniri directe au fost marcate de momente cheie și răsturnări de situație. Spre exemplu, în ultima lor confruntare din Serie B din noiembrie 2015, Criciuma a câștigat cu 1-0, reușind să își păstreze avantajul până la finalul meciului. Înainte de acest meci, Criciuma venea după o victorie importantă împotriva Atletico Goianiense cu 2-1, meci în care au întors scorul în repriza a doua prin golurile marcate de Newton și Miguel Trauco. De cealaltă parte, Botafogo a fost ținută în șah de Athletico Paranaense în ultimul lor meci, terminând la egalitate 1-1, după ce Bastos a egalat în ultimele minute.


     Statisticile detaliate ale echipelor în meciurile de acasă și deplasare arată diferențe notabile. Criciuma are o medie de 1,5 goluri marcate pe meci acasă, dar a primit în medie 2,5 goluri, având un total de 4 goluri per meci. De asemenea, în 75% dintre meciurile de acasă au fost peste 2,5 goluri, iar în 100% dintre ele ambele echipe au marcat. În ceea ce privește cornerele, Criciuma are o medie de 9,5 cornere per meci, iar în 80% dintre cazuri au fost peste 8,5 cornere.


     Pe de altă parte, Botafogo are o medie de 1,6 goluri marcate pe meci în deplasare și a primit în medie 1 gol per meci, cu un total de 2,6 goluri per meci. În 40% dintre meciurile din deplasare au fost peste 2,5 goluri, iar în 60% dintre ele ambele echipe au marcat. Media cornerelor pentru Botafogo în deplasare este de 8,5, cu 60% dintre meciuri având peste 8,5 cornere.


     Un alt aspect de luat în considerare sunt streak-urile echipelor. Criciuma nu a reușit să câștige niciunul dintre ultimele patru meciuri acasă, în timp ce Botafogo este neînvinsă în ultimele cinci meciuri din deplasare, cu două victorii consecutive în ultimele meciuri.


     Analizând jucătorii cheie, pentru Criciuma, golgheterul este Matheuzinho, cu 3 goluri marcate, în timp ce pentru Botafogo, Junior Santos este cel mai bun marcator, tot cu 3 goluri. Performanțele acestor jucători vor fi esențiale în determinarea rezultatului final al meciului.


     Acest meci nu este doar o simplă confruntare pentru puncte, ci și o oportunitate pentru Criciuma de a demonstra că pot concura la cel mai înalt nivel al fotbalului brazilian, în timp ce Botafogo va încerca să-și consolideze poziția de lider și să continue seria de rezultate pozitive. Cu toate acestea, absențele notabile din ambele tabere, cum ar fi Wilker Angel pentru Criciuma și Jefferson Savarino pentru Botafogo, ar putea influența semnificativ dinamica jocului.

Criciuma: Formă, știri si statistici

     Criciuma se află într-o poziție delicată în acest sezon de Serie A Brazilia, ocupând locul 14 cu doar 9 puncte. Ca echipă nou-promovată, Criciuma se confruntă cu dificultăți în a se adapta la cerințele și ritmul competiției de top din Brazilia. Performanțele lor de până acum au fost inconsistente, în special în meciurile de acasă, unde nu au reușit încă să obțină o victorie.


     În ultimele cinci meciuri de acasă, Criciuma a înregistrat rezultate dezamăgitoare, pierzând patru dintre ele și remizând un singur meci. Printre înfrângerile notabile se numără un 5-2 umilitor împotriva Cuiaba, evidențiind vulnerabilitățile defensive ale echipei. Această slăbiciune este subliniată și de faptul că au primit 10 goluri în ultimele patru meciuri de acasă.


     Un aspect pozitiv pentru Criciuma este capacitatea lor de a reveni în joc după ce au fost conduși. Această reziliență a fost evidentă în victoria lor recentă împotriva Atletico Goianiense, unde au întors scorul în repriza a doua. Stilul lor de joc se concentrează pe atacuri rapide prin mijlocul terenului și utilizarea baloanelor lungi pentru a destabiliza apărarea adversă. De asemenea, Criciuma ia multe șuturi la poartă, încercând să creeze cât mai multe ocazii de gol.


     Totuși, aceste puncte forte sunt contrabalansate de numeroasele lor slăbiciuni. Criciuma se confruntă cu dificultăți majore în evitarea erorilor individuale și în oprirea adversarilor de a crea ocazii. De asemenea, defensiva lor este vulnerabilă la contraatacuri și la atacurile pe flancuri, iar echipa are probleme în a păstra posesia mingii. Aceste aspecte au contribuit la lipsa de consistență a echipei și la dificultatea de a păstra un avantaj atunci când conduc.


     Absențele din lotul lor pentru acest meci includ jucători importanți precum Fellipe Mateus și Felipe Vizeu, ambii accidentați, și Wilker Angel, care este convocat la echipa națională a Venezuelei. Aceste absențe ar putea afecta negativ performanța echipei, deși revenirea lui Gustavo și Eder după suspendări oferă un plus de experiență și stabilitate.


     Criciuma
trebuie să își îmbunătățească organizarea defensivă pentru a avea o șansă reală de a câștiga acest meci. Lipsa de coeziune în apărare și tendința de a comite faulturi în zone periculoase sunt aspecte pe care antrenorul Claudio Tencati trebuie să le abordeze urgent. În același timp, menținerea unei presiuni constante și crearea de ocazii în atac sunt esențiale pentru a contracara ofensiva puternică a Botafogo.


     Pe de altă parte, în ceea ce privește performanțele individuale, Yannick Bolasie și Matheuzinho sunt jucători cheie pentru Criciuma, contribuind semnificativ la jocul ofensiv al echipei. Bolasie, cu abilitatea sa de a dribla și de a crea ocazii, poate destabiliza apărarea adversă, în timp ce Matheuzinho aduce viziune și pase precise în mijlocul terenului.


     În concluzie, Criciuma trebuie să își îmbunătățească considerabil performanțele defensive și să își valorifice mai eficient ocaziile de gol pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva unei echipe puternice precum Botafogo. Deși absențele și slăbiciunile lor defensive reprezintă provocări semnificative, cu o strategie bine pusă la punct și o execuție precisă, Criciuma poate spera la un rezultat favorabil în această confruntare crucială.

Botafogo: Formă, știri si statistici

     Botafogo intră în această etapă a 11-a din Serie A Brazilia cu un moral ridicat și cu ambiții mari de a-și consolida poziția în clasament. Cu 20 de puncte acumulate, Botafogo ocupă locul 2 și este una dintre echipele care și-a demonstrat eficiența și consistența în acest sezon. Performanțele lor din deplasare au fost impresionante, cu trei victorii și un egal în ultimele patru meciuri, demonstrând capacitatea de a obține rezultate pozitive indiferent de locul de disputare a meciurilor.


     Ultimele cinci meciuri din deplasare ale Botafogo au fost marcate de victorii notabile și de o defensivă solidă. Echipa a reușit să marcheze în medie 1,6 goluri pe meci și a primit doar 1 gol per meci, evidențiind un echilibru perfect între ofensivă și defensivă. De asemenea, în 60% dintre aceste meciuri, Botafogo a reușit să marcheze în ambele reprize, subliniind consistența și determinarea lor de a menține presiunea asupra adversarilor pe tot parcursul jocului.


     Unul dintre punctele forte ale Botafogo este capacitatea lor de a finaliza ocaziile de gol. Cu jucători precum Junior Santos și Danilo Barbosa în atac, echipa a fost capabilă să transforme ocaziile create în goluri. Santos, cu 3 goluri marcate în acest sezon, a demonstrat un instinct de golgheter remarcabil, în timp ce Barbosa a adus un aport semnificativ atât în ofensivă, cât și în defensivă.


     Pe de altă parte, defensiva Botafogo a fost una dintre cele mai solide din campionat, primind doar 9 goluri în 10 meciuri și reușind să păstreze 4 meciuri fără gol primit. Apărarea, condusă de jucători precum Bastos și Cuiabano, a fost bine organizată și eficientă în interceptarea și blocarea atacurilor adversarilor. Această rezistență defensivă este crucială în deplasările dificile, unde echipa trebuie să rămână compactă și disciplinată pentru a obține rezultate pozitive.


     Cu toate acestea, Botafogo se confruntă și cu anumite slăbiciuni. Echipa are dificultăți în a evita faulturile în zone periculoase și în a se apăra împotriva contraatacurilor rapide. De asemenea, duelurile aeriene reprezintă un punct vulnerabil pentru ei, ceea ce poate fi exploatat de adversari care joacă cu baloane lungi și centrate în careu.


     În ceea ce privește stilul de joc, Botafogo preferă să controleze posesia și să atace prin mijlocul terenului, folosind pase incisive și mișcări rapide pentru a destabiliza apărarea adversă. Acest stil de joc a fost eficient în majoritatea meciurilor, permițând echipei să creeze numeroase ocazii de gol și să mențină presiunea constantă asupra adversarilor.


     Absențele din lotul Botafogo pentru acest meci includ jucători importanți precum Jefferson Savarino, convocat la echipa națională a Venezuelei, și Jeffinho, accidentat. Aceste absențe ar putea afecta ușor dinamica echipei, dar lotul Botafogo este suficient de puternic și de versatil pentru a compensa aceste pierderi.


     În concluzie, Botafogo abordează acest meci cu un avantaj clar în ceea ce privește forma și consistența, având o echipă bine echilibrată și capabilă să obțină rezultate pozitive atât acasă, cât și în deplasare. Cu o defensivă solidă și o ofensivă eficientă, Botafogo este favorită în acest duel, dar va trebui să fie vigilentă și să evite să subestimeze Criciuma, o echipă capabilă de surprize. Având în vedere forma recentă și absențele notabile, meciul se anunță a fi unul intens și disputat, cu Botafogo având toate șansele să își mențină poziția de lider în Serie A Brazilia.

Ponturi Pariuri Brazilia

     Bun venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive, unde vei găsi cele mai bune ponturi pariuri Brazilia și predictii fotbal actualizate zilnic. Echipa noastră de experți îți oferă informațiile necesare pentru a face alegeri informate și pentru a avea șanse sporite de câștig.

     Fotbalul brazilian este recunoscut pentru calitatea și spectaculozitatea sa, iar noi suntem aici să te ajutăm să profiți de acest lucru. Cu ajutorul ponturi Brazilia oferite de noi, vei putea să pariezi cu încredere pe meciurile din acest campionat fascinant. Analizăm fiecare meci în detaliu, de la forma echipelor la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a-ți oferi ponturi pariuri azi cât mai precise și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro vei găsi zilnic biletu zilei, creat special pentru a-ți oferi cele mai bune opțiuni de pariere. Fiecare bilet este rezultatul unei analize atente a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statistici și informații actualizate. Astfel, poți paria cu încredere, știind că ai la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Brazilia.

     Pe lângă ponturi Brazilia, îți oferim și predictii fotbal pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a-ți oferi ponturi pariuri azi actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vrei să pariezi, noi îți punem la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii informate.

     Nu trebuie să îți mai pierzi timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsești totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și îți oferim ponturi pariuri Brazilia bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, poți să te concentrezi doar pe pariere, știind că ai la dispoziție cele mai bune predictii fotbal.

     În plus, punem un mare accent pe actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Brazilia. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și îți oferă ponturi pariuri azi actualizate în timp real.

     Pe xpertbet.ro îți oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a-ți proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Brazilia oferite de noi, vei învăța cum să îți gestionezi bugetul și cum să pariezi în mod strategic. Astfel, vei putea să îți maximizezi șansele de câștig și să te bucuri de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare biletu zilei pe care îl găsești pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor la performanțele jucătorilor, pentru a-ți oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, poți paria cu încredere, știind că ai la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Brazilia.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la predictii fotbal actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care vrei să pariezi, noi îți oferim ponturi pariuri azi bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, poți să îți planifici pariurile în mod strategic și să ai șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Brazilia. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și îți oferim ponturi Brazilia care să te ajute să iei decizii informate și să obții profit.

     Nu rata ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Brazilia și predictii fotbal oferite de experții noștri. Vizitează xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de biletu zilei. Cu ajutorul nostru, vei avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și vei putea să te bucuri de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să îți ofere cele mai precise ponturi pariuri Brazilia. Indiferent dacă ești interesat de meciurile din campionatul brazilian sau de cele din competițiile internaționale, noi îți oferim predictii fotbal detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri azi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și îți oferim ponturi Brazilia care să te ajute să iei decizii informate și să obții profit.

     Nu rata ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Brazilia și predictii fotbal oferite de experții noștri. Vizitează xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de biletu zilei. Cu ajutorul nostru, vei avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și vei putea să te bucuri de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină ponturi pariuri Brazilia și predictii fotbal de la cei mai buni experți. Fie că ești începător sau experimentat, noi îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierde timp și alătură-te comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri azi și biletu zilei.

     Vizitează xpertbet.ro și descoperă avantajele pe care le oferim. Suntem aici să te ajutăm să faci alegerile corecte și să te bucuri de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Brazilia și predictii fotbal actualizate, vei avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu rata ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a te bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri