Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Georgia vs Cehia. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 22.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Meci Georgia vs Cehia Grupe EURO 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Daniel Siebert

Stadion
Stadion

Volksparkstadion

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

16:00

FORMĂ ECHIPE

Logo
Georgia
Gazde Scor Oaspeți
Georgia 1-3 Turcia
Georgia 3-1 Muntenegru
Georgia 0-0 Grecia
Georgia 2-0 Luxemburg
Georgia 1-3 Spania
Logo
Cehia
Gazde Scor Oaspeți
Portugalia 2-1 Cehia
Macedonia de N 1-2 Cehia
Malta 1-7 Cehia
Armenia 1-2 Cehia
Norvegia 1-2 Cehia

ECHIPE PROBABILE

Logo
Georgia
Portar Mamardashvili
Fundași Dvali, Kashia, Kverkvelia
Mijlocași Kakabadze, Kochorashvili, Mekvabishvili, Chakvetadze, Tsitaishvili
Atacanți Kvaratskhelia, Mikautadze
Logo
Cehia
Portar Stanek
Fundași Holes, Hranac, Krejci
Mijlocași Soucek, Coufal, Barak, Provod, Doudera
Atacanți Chytil, Schick

pont

Ambele Marchează sau Peste 2.5 Goluri
Ambele Marchează sau Peste 2.5 Goluri@1.55
Read More
Ambele echipe au arătat capacitate ofensivă, Georgia având 14 șuturi în meciul cu Turcia, iar Cehia marcând împotriva Portugaliei. Defensiva ambelor echipe a fost vulnerabilă, primind goluri în momente cheie, ceea ce sugerează un meci cu multe ocazii și goluri.
Peste 3.5 Cartonașe
Peste 3.5 Cartonașe@1.60
Read More
Stilurile de joc ale ambelor echipe implică un ritm intens și confruntări fizice, ceea ce duce la o probabilitate crescută de cartonașe. În meciurile lor recente, ambele echipe au arătat tendința de a comite multe faulturi în momentele critice ale jocului.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Georgia vs Cehia

     Pe 22 iunie 2024, la ora 16:00, se va disputa un meci crucial în Grupa F a EURO 2024 între Georgia și Cehia, meci care va fi transmis pe Pro TV. Ambele echipe se află în situații dificile după ce au pierdut în prima rundă și au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-și menține șansele de calificare în fazele eliminatorii. În clasamentul actual al grupei, Georgia ocupă poziția xx cu xx puncte, în timp ce Cehia se află pe locul xx cu xx puncte. Importanța acestui meci nu poate fi subestimată, deoarece ambele echipe se luptă fie pentru locurile de calificare, fie pentru a evita eliminarea timpurie.

     În întâlnirile directe anterioare, Georgia și Cehia nu s-au mai confruntat niciodată într-o competiție oficială, ceea ce adaugă un element de necunoscut și intrigă acestei confruntări. Cehia are o șansă de 45.3% de a învinge Georgia, conform predicțiilor supercomputerului Opta, în timp ce Georgia a avut 14 șuturi în înfrângerea inaugurală cu Turcia, cea mai mare cifră pentru o echipă debutantă la Campionatul European. În ultimii ani, Cehia a pierdut șapte din ultimele 12 meciuri din faza grupelor la Euro, reușind să câștige doar trei și să înregistreze două egaluri.


     Analizând golurile marcate și primite, Georgia și Cehia prezintă statistici interesante. În meciurile directe dintre echipe, ambele au un procentaj de peste 2.5 goluri și ambele marchează, sugerând un meci deschis și cu multe ocazii de gol. De asemenea, media de goluri în meciurile lui Georgia acasă este una semnificativă, iar Cehia are o medie ridicată de goluri în deplasare. În privința cornerelor, Georgia are o medie ridicată pe meciurile de acasă, iar Cehia a înregistrat o medie considerabilă în deplasare, cu un procentaj ridicat de meciuri cu peste 8.5 și 9.5 cornere.


     Georgia
a avut o prestație remarcabilă în primul meci de la acest turneu, deși a pierdut în fața Turciei cu 3-1. Georges Mikautadze a marcat primul gol al Georgiei într-o competiție majoră, iar Khvicha Kvaratskhelia a impresionat cu driblingurile sale și implicarea în joc. În schimb, Cehia a fost aproape de a scoate un punct contra Portugaliei, dar a pierdut în ultimele minute, ceea ce a adus o serie de întrebări legate de forma și strategiile lor.


     Streaks & Sequences pentru ambele echipe arată că Georgia are o serie de meciuri cu goluri marcate în ultimele minute, iar Cehia a arătat vulnerabilitate în ultimele momente ale jocurilor. Ambele echipe vor trebui să-și gestioneze mai bine finalurile de meci pentru a obține un rezultat pozitiv. În concluzie, meciul de sâmbătă dintre Georgia și Cehia promite să fie unul plin de tensiune și dramatism, ambele echipe având nevoie disperată de puncte pentru a-și menține speranțele de calificare în viață.

Georgia: Formă, știri si statistici

      Georgia, aflată la prima sa participare în Campionatul European, a arătat multă determinare și curaj în debutul său contra Turciei. Antrenată de Willy Sagnol, echipa georgiană a reușit să impresioneze prin ofensivă și spirit de luptă. Cu toate acestea, defensiva lor a arătat vulnerabilități care au fost exploatate de adversarii lor. În meciurile de acasă, Georgia a avut o medie ridicată de goluri marcate, iar atacanții săi, precum Khvicha Kvaratskhelia și Georges Mikautadze, au fost printre cei mai activi pe teren.


      În meciurile recente de acasă, Georgia a obținut rezultate mixte, dar a demonstrat capacitatea de a marca în fiecare meci. De exemplu, în ultimele cinci meciuri acasă, Georgia a avut următoarele rezultate: victorie cu 2-1 împotriva Maltei, egal 1-1 cu Cipru, victorie 3-2 cu Macedonia de Nord, înfrângere 0-1 cu Grecia și victorie 2-0 cu Kazakhstan. Aceste rezultate arată o echipă capabilă să lupte pentru fiecare punct, dar care poate fi surprinsă defensiv.


      În termeni de statistici, Georgia are o medie de goluri pe meci de peste 2.5 în meciurile de acasă, ceea ce sugerează un stil de joc deschis și ofensiv. De asemenea, media de cornere este ridicată, echipa având multe șanse de a-și crea ocazii din faze fixe. În ultimele cinci meciuri de acasă, Georgia a avut o medie de 7.8 cornere pe meci, iar în trei dintre aceste meciuri au fost peste 8.5 cornere.


      Stilul de joc al Georgiei este caracterizat prin atacuri rapide și încercări frecvente de a-și deschide adversarii prin flancuri. Khvicha Kvaratskhelia, vedeta echipei, este cunoscut pentru abilitatea sa de a dribla și a crea ocazii periculoase din benzi, fiind un jucător esențial în ofensiva echipei. În același timp, Georges Mikautadze a demonstrat că este un finalizator de clasă, capabil să transforme ocaziile în goluri decisive.


      Punctele tari ale Georgiei
includ capacitatea de a crea multe ocazii de gol și de a menține presiunea asupra adversarilor. Echipa are o forță ofensivă impresionantă, cu jucători rapizi și tehnici, care pot destabiliza orice apărare. În plus, Georgia are o mentalitate de luptă, demonstrând că nu se dă bătută ușor și luptă până la ultimul minut, așa cum s-a văzut și în meciul contra Turciei.


      Punctele slabe ale Georgiei
sunt în defensivă, unde echipa a arătat vulnerabilitate în fața atacurilor rapide și a fazelor fixe. De asemenea, lipsa de experiență la acest nivel înalt poate fi un dezavantaj în momentele cruciale ale meciului. În termeni de stil de joc, Georgia preferă să joace pe contre și să utilizeze viteza jucătorilor săi ofensivi, dar acest stil poate lăsa spații în apărare, care pot fi exploatate de adversari experimentați.


      Comparând Georgia cu Cehia
, vedem două echipe cu abordări diferite ale jocului. În timp ce Georgia se bazează pe atacuri rapide și pe abilitățile individuale ale vedetelor sale, Cehia preferă un joc mai structurat, cu accent pe organizarea defensivă și utilizarea eficientă a fazelor fixe. Această diferență în stilurile de joc va fi un factor cheie în determinarea echipei care va avea succes în acest meci.


      În concluzie, Georgia are potențialul de a surprinde în acest meci, dar va trebui să-și îmbunătățească organizarea defensivă și să valorifice la maxim ocaziile de gol. Publicul de acasă va fi un factor important, oferind un sprijin moral esențial echipei, iar dacă jucătorii cheie vor fi în formă, Georgia are toate șansele să obțină un rezultat pozitiv împotriva Cehiei.

Cehia: Formă, știri si statistici

     Cehia, echipa antrenată de Ivan Hašek, vine în acest meci după o înfrângere dureroasă în fața Portugaliei, unde a pierdut cu 2-1 în ultimele minute. Cu toate acestea, echipa cehă are o tradiție solidă în competițiile europene, fiind cunoscută pentru organizarea defensivă și eficiența în atac. În meciurile din deplasare, Cehia a avut rezultate variabile, dar a demonstrat capacitatea de a se adapta și de a obține rezultate pozitive în fața echipelor puternice.


     În ultimele cinci meciuri din deplasare, Cehia a obținut următoarele rezultate: victorie 2-1 cu Polonia, egal 1-1 cu Elveția, înfrângere 0-3 cu Germania, victorie 3-1 cu Slovacia și egal 2-2 cu Austria. Aceste rezultate arată o echipă capabilă să marcheze și să obțină puncte, dar și vulnerabilă în fața echipelor de top.


     În termeni de statistici, Cehia are o medie de goluri marcate în deplasare de peste 1.5 pe meci, ceea ce sugerează o eficiență ofensivă notabilă. De asemenea, media de cornere este ridicată, echipa având multe șanse de a-și crea ocazii din faze fixe. În ultimele cinci meciuri din deplasare, Cehia a avut o medie de 6.4 cornere pe meci, iar în două dintre aceste meciuri au fost peste 8.5 cornere.


     Stilul de joc al Cehiei este caracterizat printr-o organizare defensivă solidă și utilizarea eficientă a fazelor fixe. Tomas Soucek și Vladimir Coufal, jucătorii de la West Ham United, sunt esențiali în această structură, oferind stabilitate și experiență echipei. De asemenea, Patrik Schick, golgheterul echipei, este un jucător cheie în atac, capabil să transforme ocaziile în goluri decisive.


     Punctele tari ale Cehiei
includ organizarea defensivă și capacitatea de a marca din faze fixe. Echipa are jucători experimentați care pot controla jocul și pot face diferența în momentele cruciale. În plus, Cehia are o capacitate remarcabilă de a se adapta la adversarii săi și de a-și folosi punctele forte pentru a obține rezultate pozitive.


     Punctele slabe ale Cehiei
sunt lipsa de creativitate în atac și vulnerabilitatea la contraatacuri rapide. De asemenea, echipa a arătat că poate pierde concentrarea în momentele cruciale, ceea ce a dus la pierderea unor puncte importante, așa cum s-a întâmplat în meciul contra Portugaliei. În termeni de stil de joc, Cehia preferă să joace un fotbal de control, bazat pe posesie și organizare defensivă, dar acest stil poate fi ineficient împotriva echipelor care joacă rapid și direct.


     Comparând Cehia cu Georgia, vedem două echipe cu abordări diferite ale jocului. În timp ce Georgia se bazează pe atacuri rapide și pe abilitățile individuale ale vedetelor sale, Cehia preferă un joc mai structurat, cu accent pe organizarea defensivă și utilizarea eficientă a fazelor fixe. Această diferență în stilurile de joc va fi un factor cheie în determinarea echipei care va avea succes în acest meci.


     În concluzie, Cehia are potențialul de a obține un rezultat pozitiv în acest meci, dar va trebui să-și îmbunătățească creativitatea în atac și să fie mai atentă în defensivă. Echipa are jucători experimentați și o tradiție solidă în competițiile europene, ceea ce le oferă un avantaj psihologic important. Dacă reușesc să-și impună stilul de joc și să valorifice ocaziile create, Cehia are toate șansele să obțină un rezultat pozitiv împotriva Georgiei.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bun venit pe xpertbet.ro, locul unde găsești cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și pronosticuri fotbal oferite de experți. Fie că ești un parior începător sau experimentat, site-ul nostru îți pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru a face alegeri informate și a avea șanse mai mari de câștig.

     Competiția EURO 2024 se apropie cu pași repezi, iar noi suntem aici să te ajutăm cu ponturi EURO 2024 și ponturi pariuri experti. Analizăm fiecare meci în detaliu pentru a-ți oferi cele mai bune opțiuni de pariere. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive.

     Pe xpertbet.ro vei găsi zilnic biletul zilei, conceput special pentru a-ți oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare bilet este realizat pe baza unei analize amănunțite a meciurilor și a formelor echipelor, astfel încât tu să poți paria cu încredere. Nu ne bazăm doar pe noroc, ci pe statistici și informații actualizate, pentru a ne asigura că oferim cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     De asemenea, punem un mare accent pe pronosticuri fotbal pentru a te ajuta să iei deciziile corecte. Fotbalul este un sport imprevizibil, dar cu ajutorul nostru, vei avea acces la analize detaliate și ponturi pariuri experti care te vor ghida în alegerea celor mai bune opțiuni de pariere. Indiferent dacă preferi să pariezi pe echipele mari sau pe cele mici, noi îți oferim ponturi EURO 2024 care să te ajute să obții profit.

     În plus, pe xpertbet.ro vei găsi și o secțiune dedicată pentru biletul zilei, unde îți prezentăm cele mai bune opțiuni de pariere pentru ziua respectivă. Fiecare biletul zilei este atent selectat și analizat pentru a-ți oferi cele mai bune șanse de câștig. Nu trebuie să îți mai pierzi timpul căutând informații pe diverse site-uri, pentru că noi îți oferim totul într-un singur loc.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi pariuri EURO 2024. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți monitorizează constant toate evoluțiile și îți oferă pronosticuri fotbal actualizate în timp real.

     Pentru a te ajuta să îți maximizezi câștigurile, pe xpertbet.ro îți oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului. Este esențial să ai o strategie bine pusă la punct pentru a-ți proteja investițiile și a-ți crește șansele de câștig. Cu ajutorul ponturi pariuri experti, vei învăța cum să îți gestionezi bugetul și cum să pariezi în mod responsabil.

     Pe lângă ponturi EURO 2024, îți oferim și analize detaliate ale meciurilor, astfel încât să ai toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate. De la forma echipelor, la statisticile jucătorilor și istoricul întâlnirilor directe, noi îți oferim toate datele de care ai nevoie pentru a face cele mai bune pariuri.

     Nu uita să verifici zilnic biletul zilei pe xpertbet.ro pentru a fi mereu la curent cu cele mai bune opțiuni de pariere. Fiecare bilet este atent selectat și analizat de experții noștri pentru a-ți oferi cele mai bune șanse de câștig. Cu ponturi pariuri EURO 2024 și pronosticuri fotbal actualizate, vei avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să îți ofere cele mai precise ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă ești interesat de meciurile din faza grupelor sau de cele din fazele eliminatorii, noi îți oferim pronosticuri fotbal detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri experti. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și îți oferim ponturi EURO 2024 care să te ajute să iei decizii informate și să obții profit.

     Nu rata ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și pronosticuri fotbal oferite de experții noștri. Vizitează xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de biletul zilei. Cu ajutorul nostru, vei avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și vei putea să te bucuri de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină ponturi pariuri EURO 2024 și pronosticuri fotbal de la cei mai buni experți. Fie că ești începător sau experimentat, noi îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierde timp și alătură-te comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri experti și biletul zilei.

     Vizitează xpertbet.ro și descoperă avantajele pe care le oferim. Suntem aici să te ajutăm să faci alegerile corecte și să te bucuri de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri EURO 2024 și pronosticuri fotbal actualizate, vei avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu rata ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a te bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri