Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Brazilia

Gremio vs Internacional. Ponturi Pariuri Brazilia Serie A si Statistici Fotbal 22.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Poze Gremio vs Internacional Meci din Brazilia
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Ramon Abatti

Stadion
Stadion

Arena do Grêmio

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

23:30

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
25.02.2024 Internacional 3-2 Gremio 4-1 --- 3-4 0-0
08.10.2023 Internacional 3-2 Gremio 4-1 15-9 6-4 0-0
22.05.2023 Gremio 3-1 Internacional 3-7 14-15 2-1 1-0
06.03.2023 Gremio 2-1 Internacional 11-3 --- 4-4 0-0
24.03.2022 Gremio 0-1 Internacional 4-7 --- 3-1 1-1

FORMĂ ECHIPE

Logo
Gremio
Gazde Scor Oaspeți
Gremio 1-2 Botafogo
Gremio 0-2 Bragantino
Gremio 1-0 Cuiaba
Gremio 2-0 Athletico-PR
Logo
Internacional
Gazde Scor Oaspeți
Vitoria 2-1 Internacional
Cuiaba 0-1 Internacional
Athletico-PR 1-0 Internacional
Palmeiras 0-1 Internacional
Gremio Internacional
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.50
1.50

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Gremio
Portar Marchesin
Fundași Pedro, Ely, Martins, Reinaldo
Mijlocași Nathan, Dodi, Cristaldo
Atacanți Pavon, Galvao, Fernandes
Logo
Internacional
Portar Fabricio
Fundași Bustos, Vitão, Gomes, Renê
Mijlocași B. Gomes, Fernando, Henrique
Atacanți Wesley, Alario, Wanderson
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Peste 0.5 Goluri În Prima Repriză @ 1.50

Gremio și Internacional au demonstrat tendința de a avea meciuri cu goluri rapide. În ultimele întâlniri directe, majoritatea golurilor au fost marcate în prima repriză. Având în vedere că Gremio încearcă să își schimbe soarta și Internacional să își consolideze poziția, un gol în prima repriză este foarte probabil.

ANALIZA MECI

Gremio vs Internacional

     Pe 22 iunie 2024, la ora 23:30, stadionul Couto Pereira va găzdui un duel clasic din Serie A Brazilia între două dintre cele mai importante echipe din Porto Alegre: Gremio și Internacional. Acest meci, parte din etapa a 11-a, este unul extrem de important pentru ambele echipe, fiecare având obiective și necesități distincte în acest punct al sezonului.


     Gremio
se află într-o situație dificilă, ocupând locul 19 în clasament cu doar 6 puncte. Echipa lui Renato Gaucho a avut un parcurs dezastruos în acest sezon, suferind multe înfrângeri la limită, inclusiv un 4-0 umilitor în fața lui Fortaleza. În schimb, Internacional se află pe locul 9 cu 14 puncte, având o poziție mai confortabilă, dar încă departe de a-și asigura un loc în competițiile europene.


     În întâlnirile directe recente, Gremio și Internacional au avut meciuri foarte echilibrate. În ultimele cinci meciuri directe, ambele echipe au câștigat câte un meci, restul terminându-se la egalitate. În aceste meciuri, Gremio a marcat cinci goluri, în timp ce Internacional a înscris patru, ceea ce subliniază echilibrul dintre cele două echipe. De asemenea, toate aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri și ambele echipe au reușit să înscrie.


     Statisticile detaliate oferă o imagine mai clară asupra performanțelor echipelor. Gremio are o medie de 1 gol marcat și 1 gol primit pe meci acasă, iar 75% dintre meciurile lor au avut peste 1.5 goluri. Totuși, doar 25% dintre aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri, indicând o dificultate în a marca mai mult de un gol pe meci. Echipa a reușit să păstreze poarta intactă în 50% dintre meciurile jucate acasă și a câștigat la zero în 50% dintre acestea.


     Internacional
, pe de altă parte, a demonstrat o apărare solidă în acest sezon, având cea mai bună defensivă din campionat cu doar 5 goluri primite în 8 meciuri. Totuși, echipa are și a doua cea mai slabă ofensivă din ligă, cu doar 7 goluri marcate. Pe teren advers, Internacional a marcat în medie 0.75 goluri pe meci și a primit tot atâtea, ceea ce reflectă o abordare precaută și defensivă în deplasare.


     În ceea ce privește absențele, Gremio va fi lipsită de jucători importanți precum Jhonata Robert, Diego Costa, Mila, André Henrique, Pepê, Mathías Villasanti și Yeferson Soteldo, din diverse motive, inclusiv accidentări și participări la Copa America. Internacional se confruntă și ea cu lipsa unor jucători cheie, precum Ivan Quaresma, Maurício, Alan Patrick, Rafael Borré, Enner Valencia și Sergio Rochet, care sunt fie accidentați, fie convocați la echipele naționale.


     La nivel de golgheteri, Franco Cristaldo este cel mai bun marcator al lui Gremio cu 2 goluri, în timp ce Wesley conduce în clasamentul marcatorilor pentru Internacional cu 4 goluri. Acești jucători vor fi esențiali în determinarea rezultatului final al meciului.


     În concluzie, meciul dintre Gremio și Internacional promite să fie unul intens și echilibrat. Gremio va încerca să întrerupă seria negativă și să obțină puncte valoroase pentru a ieși din zona retrogradării, în timp ce Internacional va căuta să-și consolideze poziția în clasament și să obțină o victorie importantă pe terenul rivalilor. Având în vedere statisticile și forma echipelor, acest duel ar putea oferi surprize și momente spectaculoase pentru fanii fotbalului și pariorii sportivi.

Gremio: Formă, știri si statistici

     Gremio trece printr-o perioadă extrem de dificilă în acest sezon al Serie A Brazilia, ocupând poziția a 19-a cu doar 6 puncte acumulate după primele 10 etape. Echipa antrenată de Renato Gaucho a avut parte de numeroase înfrângeri strânse, pierzând cinci meciuri domestice la un singur gol diferență, inclusiv ultimele trei partide. Înfrângerea categorică cu 4-0 în fața lui Fortaleza a subliniat problemele acute ale echipei.


     Una dintre principalele probleme ale lui Gremio în acest sezon a fost incapacitatea de a menține posesia balonului și de a finaliza ocaziile de gol. Statisticile arată că echipa are dificultăți în duelurile aeriene și în apărarea împotriva atacurilor pe spații, ceea ce a condus la multe meciuri pierdute la limită. În plus, Gremio are slăbiciuni evidente în menținerea mingii și în crearea de ocazii clare de gol, aspecte care necesită îmbunătățiri urgente pentru a inversa tendința negativă a rezultatelor.


     Pe teren propriu, Gremio a reușit să obțină singurele sale două victorii domestice din acest sezon, dar au pierdut ultimele două meciuri jucate acasă, constituind cea mai lungă serie negativă pe teren propriu din 2019. Cu o medie de 1 gol marcat și 1 gol primit pe meci acasă, Gremio a demonstrat o capacitate limitată de a genera un număr mare de goluri. De asemenea, 75% dintre meciurile lor acasă au avut peste 1.5 goluri, dar doar 25% dintre aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri, subliniind dificultatea echipei de a marca mai mult de un gol pe meci. Totodată, echipa a reușit să mențină poarta intactă în 50% dintre meciurile jucate acasă, câștigând la zero în jumătate din aceste meciuri.


     Absențele numeroase din echipa lui Gremio au jucat un rol semnificativ în parcursul slab al echipei. Jhonata Robert, Diego Costa, Mila, André Henrique, Pepê, Mathías Villasanti și Yeferson Soteldo sunt indisponibili din diverse motive, inclusiv accidentări și participări la Copa America. Absența acestor jucători cheie a afectat profund performanțele echipei, contribuind la rezultatele nesatisfăcătoare.


     Cu toate acestea, Gremio a demonstrat și unele puncte forte în jocul său. Echipa este puternică în apărarea fazelor fixe și a arătat o capacitate de a proteja avantajul atunci când este în avantaj. Stilul de joc al echipei se concentrează pe atacurile pe partea stângă, pase scurte și controlul jocului în jumătatea adversă. De asemenea, echipa își rotește frecvent primul unsprezece, ceea ce poate aduce un plus de prospețime în joc, dar poate duce și la lipsa de continuitate.


     Gremio
trebuie să se concentreze pe îmbunătățirea performanțelor în meciurile de acasă pentru a ieși din zona retrogradării. Statisticile arată că echipa are nevoie de o schimbare semnificativă pentru a-și redresa sezonul. De exemplu, Gremio are un procentaj de 75% în marcarea primului gol în meciurile de acasă, dar trebuie să îmbunătățească capacitatea de a menține acest avantaj și de a evita erorile defensive care au costat puncte valoroase.


     La nivel individual, Franco Cristaldo este cel mai bun marcator al echipei cu 2 goluri, iar contribuția sa va fi esențială în meciurile viitoare. De asemenea, echipa trebuie să se bazeze pe jucători precum Edenilson și Gustavo Gomes pentru a crea și finaliza ocazii de gol.


     În concluzie, Gremio se confruntă cu un sezon dificil și are nevoie de o schimbare semnificativă pentru a evita retrogradarea. Echipa trebuie să se concentreze pe îmbunătățirea performanțelor în meciurile de acasă, să reducă numărul de greșeli și să maximizeze utilizarea jucătorilor disponibili. Meciul împotriva lui Internacional reprezintă o oportunitate importantă de a inversa această tendință negativă și de a începe o serie pozitivă în campionat.

Internacional: Formă, știri si statistici

     Internacional se află într-o poziție mult mai confortabilă în Serie A Brazilia, ocupând locul 9 cu 14 puncte după primele 10 etape. Echipa antrenată de Eduardo Coudet a avut un parcurs decent în acest sezon, reușind să obțină rezultate importante și demonstrând o apărare solidă. Ultima lor victorie, cu 1-0 împotriva lui Corinthians, le-a permis să urce în clasament și să își sporească șansele de a obține un loc în competițiile europene.


     Internacional
a demonstrat o apărare excelentă, având cea mai bună defensivă din campionat cu doar 5 goluri primite în 8 meciuri. De asemenea, echipa a reușit să mențină poarta intactă în 50% dintre meciurile jucate în deplasare, ceea ce reflectă o abordare defensivă și precaută. Cu toate acestea, Internacional are a doua cea mai slabă ofensivă din ligă, cu doar 7 goluri marcate, ceea ce indică dificultăți în a concretiza ocaziile de gol.


     Pe teren advers, Internacional a marcat în medie 0.75 goluri pe meci și a primit tot atâtea, reflectând un echilibru defensiv solid, dar și o lipsă de eficiență în atac. 75% dintre meciurile lor în deplasare au avut peste 1.5 goluri, dar doar 25% dintre aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri, ceea ce sugerează un număr redus de goluri în meciurile lor.


     Absențele din echipă reprezintă un alt aspect important. Internacional se confruntă cu lipsa unor jucători cheie, precum Ivan Quaresma, Maurício, Alan Patrick, Rafael Borré, Enner Valencia și Sergio Rochet, care sunt fie accidentați, fie convocați la echipele naționale pentru Copa America. Aceste absențe pot afecta performanța echipei, dar Internacional a demonstrat că poate obține rezultate bune chiar și în aceste condiții.


     La nivel de golgheteri, Wesley este cel mai bun marcator al echipei cu 4 goluri, iar contribuția sa va fi crucială în meciurile viitoare. De asemenea, echipa se bazează pe jucători precum Hugo Mallo și Fernando pentru a asigura stabilitatea defensivă și a crea ocazii de gol.


     Caracteristicile echipei Internacional includ o apărare solidă la fazele fixe și o capacitate excelentă de a proteja avantajul. Echipa are un stil de joc care se concentrează pe controlul jocului în jumătatea adversă, atacuri pe partea dreaptă și utilizarea capcanei de offside. Cu toate acestea, echipa are slăbiciuni în finalizarea ocaziilor de gol și în evitarea faulturilor în zone periculoase, aspecte care necesită îmbunătățiri.


     În concluzie, Internacional vine în acest meci cu un moral ridicat și cu speranțe de a obține un rezultat pozitiv împotriva rivalilor de la Gremio. Echipa are o apărare solidă și un stil de joc bine definit, ceea ce le oferă șanse bune de a obține un rezultat favorabil. Meciul de sâmbătă reprezintă o oportunitate importantă pentru Internacional de a-și demonstra valoarea și de a obține puncte valoroase în lupta pentru locurile de cupă europeană.


     Având în vedere forma echipei și statisticile favorabile, Internacional are toate motivele să fie optimistă în privința acestui meci. Echipa trebuie să rămână concentrată și să valorifice ocaziile de gol pentru a obține o victorie importantă pe terenul rivalilor de la Gremio.

Ponturi Pariuri Brazilia

     Bun venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care caută cele mai bune ponturi pariuri Brazilia și analize detaliate pentru a face cele mai informate decizii. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig.

     Brazilia este una dintre cele mai pasionate și competitive națiuni în ceea ce privește fotbalul, iar meciurile sale atrag atenția pariorilor din întreaga lume. Cu ajutorul ponturi Brazilia oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei națiuni. Analizăm în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi bune și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturile zilei, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare bilet este rezultatul unei analize amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statistici și informații actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Brazilia.

     Pe lângă ponturi Brazilia, vă oferim și ponturi fotbal maine pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi ponturi bune actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Brazilia bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Brazilia.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Brazilia. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă ponturi fotbal maine actualizate în timp real.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Brazilia oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturile zilei pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Brazilia.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi fotbal maine actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi bune bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Brazilia. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Brazilia care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Brazilia și ponturi fotbal maine oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturile zilei. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Brazilia. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din Brazilia sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri azi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Brazilia care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Brazilia și ponturi fotbal maine oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturile zilei. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină ponturi pariuri Brazilia și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri azi și ponturile zilei.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Brazilia și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri